• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Yok kapanmaz ama banlarlar sadece. Bak senin yaşında kardeşim var benim canım. Dediğim gibi eleştiri yapmak hakkin ama hakaret etmemeye dikkat et

Peki abla saol uyarı için :)

Çünkü bu sitede daha önce hakaretten savciliga ifade için çağrılan üyeler oldu. Kimse şikayet etmese bile buluyorlar yorumları bi şekilde.

Yoo ben değilim mesela ayrıca son yıllara bakarsınız borçla alınan ssk şuan yükselişte

Ayrıca ne demek sigortalı değilim herkesi sigortalı yaptı devlet gelir beyanı vermelisin, evli isen eşinin Bekarlar babanın üzerinden sigortalısın

Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..
dinsizde sensin ayyaşta sensin!

Turkiyede teror sorununu cozdugu, doguda tam guvenlik sagladigi, pkk isid gibi teror orgutlerine korku saldigi,

Kadin cinayetlerini ciddi oranda azalttigi, kadina yonelik siddet ve tacize caydirici cezalar getirerek bitme noktasina getirdigi,

Ulkeyi sosyal ve ekonomik refaha ulaştırdıgi, aclik ve fakirligi bitirdigi,
Asgari ucreti, emekli maaslarini yoksulluk sinirinin ustune tasidigi,

Egitim sistemini avrupanin kiskandigi seviyeye getirdigi, firsat esitligi sagladigi ve istikrarli, esitlikci ve bilimsel bir sistem oturttugu,

Veeee tabisi duble yollar yaptigi icin oyum AKP ye :KK53:

Olmadi dimi :KK70:

Bu arada hdp ye oy verenleri hiç anlamıyorum hergün televizyonda ce naze görmek hoşunuza gidiyo heralde

ne alakasi var arapcayla simdi?
ataturk tartisilamaz bir insan gozunuzde, ama insanlarin dini inanclari yillardir tartisiliyor. sunu anlamaniz lazim sizin kutsaliniz birine sacma gelebilir, size sacma gelen baskasinin kutsali olabilir.
kimsenin kutsalina saygisizlik etmem, ister politik gorus olsun ister dini gorus. ama elestirmem de saygisizlik oldugunu gostermez.

E ezani değiştirdi diyosun ne demek ne alakası var, türkçe olsaydı ne olurdu Tanrı uludur dese mesela, aynı anlam değil mi, batı müziği gelmesin ama ezan arapça olsun arap mıyız hiz

Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..

:KK54::KK54::KK45::KK45:

Biri bana neden akp bunca zaman asgari ücreti 1400 tl yapmadı madem bi anlatsın,tek başına iktidardı, engel neydi, ekonomi süper de diyorlardı
Ben kısaca anlatayım asgari ücret devletle çok alakalı değildir sk parti şuan seçim vaadlerinin arasına 3000 tl yapacam da diyebilir ama bunu kimse yemez çünki asgari ücreti özel sektörler belirler adam 3 işçi yerine 1 işçi çalıştırır bu sefer işsizlik sorunu oluşur çok kişi ekmeğinden olur

Kazen Kazen

kuranimizi en degerli kitabimizi kim elimizden almayacaksa,ezanimizi kim susturmayacaksa, din yolunda önumuzü kim kesmeyecekse , bizleri dusmanin eline kim teslim etmeyecekse, kardesligimizi kim bozmayacaksa bu secimi o kazansin bence... benim diil hz.ali nin deyimidir.kendisinden sonra kimlere oy verilmesi gerektigini boyle bildirmistir ashabina...

cehalet
senin ulkeni satmis adam sen hala neyin muslumanligindan bahsediyon atam ocki icti ama ulkesini satmadi Sana burda rahatca atip tutabilcegim yarinlar birakti

Bu arada hdp ye oy verenlerden bir üyenin nicki dikkatimi çekti Saatli Bomba yahu arkadaş cidden başka nick mi yoktu anlayamadım neyse iyi düşünelim...

Ben kısaca anlatayım asgari ücret devletle çok alakalı değildir sk parti şuan seçim vaadlerinin arasına 3000 tl yapacam da diyebilir ama bunu kimse yemez çünki asgari ücreti özel sektörler belirler adam 3 işçi yerine 1 işçi çalıştırır bu sefer işsizlik sorunu oluşur çok kişi ekmeğinden olur

Ben ne sordum sen ne anlatıyosun bu adamlar hazirandan önce diğer partiler 1300 1400 vs yapıcaz derken olmaz ekonomi batar diyorlardı, şimdi seçim vaadi yapmışlar, 13 senedir neden 1400 tl yapmadılar diyorum

E ezani değiştirdi diyosun ne demek ne alakası var, türkçe olsaydı ne olurdu Tanrı uludur dese mesela, aynı anlam değil mi, batı müziği gelmesin ama ezan arapça olsun arap mıyız hiz
Birincisi tanrı diye bişey yoktur ikincisi ezan sadece arapça okunur çok merak eden açar mealine bakar

Ayrıca asgari ücreti devlet belirliyor ne demek alakası yok, işveren mi belirliyor sanıyorsun, öyle olsa partiler nasıl vaadlerinin bulunsun

Back