Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sen biliyomussun anlat biz de öğrenelim
İnternet denen bişey var şekerim açıp okuyabilirsin 3 liralık makinalara 10 lira verirse birilerini zengin etmek için çoluk çocuk demedi beşikteki bebekleri sigortalı yaptı sülaledinde sigortalamadığı adam kalmadı

Dur dur heyecanlanma :)
Bak aşağıda açıklama geldi...

Tıpkı 3 liralık ihalelerin 10 liraya yandaşa verilmesi gibi değil mi

Barış barış diye bagiran bi adam mı pkk oluyo şimdi .
Asıl terörist ülkenin başındaki tatlım
Yasak olduğunu bilmiyodum zaten herkes istediği yer de özgür . Uyeligim kapanirmi

bunun nedeni sol partilerin halka yaptigi dayatmalar olabilir mi?
basortulu kamusal alana giremezsin, toplanip dini sohbet edemezsin, cocuklara kuran ogretemezsin, yahu ezani degistirmis, onu birak turk muzigini yasaklayip bati muzigini sapkayi vs zorunlu kilmis bir partiden ve bunlardan hala gurur duyan secmen ve secilenleri olan partiden bahsediyorum boyle bir partiye dini hassasiyeti olan insanlar oy verir mi?
bunlar sag partilerin sucu degil, halkin sucu hic degil. ADAM GIBI HERKESE ESIT OZGURLUKLER VEREMEYEN sozde solcularin hatalaridir.
buna ragmen ben akpye hic oy vermedim. cunku herkese esitlik istiyorum. lafta bile olsa insanlari bolen yoneticiler istemiyorum.
ama bugun gordum ki, koyun koyana!
bolunen bolunmus.
ben de tarafimi! seceyim dedim.

Ayrıca şimdide herkes sigortalı değil mi GSS denen birsey çıktı biliyorsun millete cayır cayır borç çıkıyo

Büyüksün nikim
Ablalık yaptın...
Kapıda polisleri görünce bana ağlamayın,yok babam kızar yok annem döver yok memuriyetim yanar dedi kazen abi
Ama küçük bu ablası affet

Ne olmuş buralara ya Eses07 sende gel kız oyunu lütfen kullan kullanmadıysan canım
Selam kızlar nasıl gidiyor siyaset işleri

Ha batı olamaz ama arapça olabilir bu mu, sen burda aslen Atatürk'ü tartışmaya açmaya çalışıyorsun ama o benim tartısmayacagim bir yerde

Vuuu karışık buralar .. Ben oyumu verdim oy kullanmıyordum kişisel seçimimden dolayı ama bu seçim kullanacağım

ne demek kuran ogretemezsin yalan yalnis seylerle karalamayin insanlari bilip bilmeden

Yasak olduğunu bilmiyodum zaten herkes istediği yer de özgür . Uyeligim kapanirmi

Yok kapanmaz ama banlarlar sadece. Bak senin yaşında kardeşim var benim canım. Dediğim gibi eleştiri yapmak hakkin ama hakaret etmemeye dikkat et

Çünkü bu sitede daha önce hakaretten savciliga ifade için çağrılan üyeler oldu. Kimse şikayet etmese bile buluyorlar yorumları bi şekilde.

Wauwww chp baya baya önde gidiyor ama seçimde de hiç öyle olmuyor

Ben hdp ye oy verenleri asla kabul etmiyorum . Evet oy özgürlüğü tartışılamaz ama terörist bir partiye oy vermek özgürlük aramak değil teröre yandaşlık etmek . Benim için bu (NOKTA)

Tabiki Ak parti Allah yardımcımız olsunda ak partı tek başına ikdidar olsun ama bunu dinsizler istemez çünkü namaza larşılar kurana karşılar seneler sonra kuran okuyan bi başbakanımız var içki içen ayyaşlar gbi degil.. Chp ye oyunuzu verin çünkü karı kız ne varsa satsın..

Ha batı olamaz ama arapça olabilir bu mu, sen burda aslen Atatürk'ü tartışmaya açmaya çalışıyorsun ama o benim tartısmayacagim bir yerde
ne alakasi var arapcayla simdi?
ataturk tartisilamaz bir insan gozunuzde, ama insanlarin dini inanclari yillardir tartisiliyor. sunu anlamaniz lazim sizin kutsaliniz birine sacma gelebilir, size sacma gelen baskasinin kutsali olabilir.
kimsenin kutsalina saygisizlik etmem, ister politik gorus olsun ister dini gorus. ama elestirmem de saygisizlik oldugunu gostermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…