- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Kendiside bilmiyor nasıl battı anlamadım diyor komik adam:))))
Ne bu tehditler herks özgürce düşüncesini soylw bilir . Hoşuna gitmiyosa gormezden gelmeyi dene
Bir de suna dikkat ettim mesela bir chp li baraj engeli olmasa hepara veririm diyo yani sağ bir partiye,ben de dahilim buna ama bağımsız aday oldu paşa ben Batman'da yaşıyorum
Ama bir sağcı kessen sol bir partiye oy vermiyor derdinin dermanı olsa vermiyor arkadaş,ülkeyi 60 yıldır sağ partiler yönetiyor ortada işte hersey
KK anketinin şu haliyle haziran seçiminden hiç farkı yok aynı anket şirketlerinin de bu yönde olduğu gibi.
Olan boşa harcanan 2 milyon liraya(yanlış hatırlamıyorsam) olacak....
Sen banlama yeter devlete boynumuz kıldan ince olursa cezamız çekerizyasalar karşısında suç teşkil edecek mesajınıza savcılık tarafından istenen tüm bilgileriniz savcılığa verilir bu notu da buraya yazayım.
Kazen kim ?Senin sanırım yasalardan haberin yok. Kimsenin herhangi birine terörist demeye hakki yok. Sen bu sitede hakarete varan yorumlar yapanin kapisina polis dayandigini duymadin mi? Daha geçenlerde kazen bahsetti savciligin bir çok uyenin adresini istediginden.
hmmm acaba öyle mi demiş? nerede demiş? nasıl demiş?Kendiside bilmiyor nasıl battı anlamadım diyor komik adam:))))
Tabi ki MHP soru mu bu şimdi ?
1 Kasımda TBMM de temizlik var
Son olarak MHP yi üçüncü sıraya taşımalısınız.
Bir anket yapıyorsunuz SONUCA UYGUN SIRALAYIN
MHP SİZİN ANKETİNİZDE ÜÇÜNCÜ 1 KASIM DA DA BİRİNCİ OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE
devlet kurumlarına parti liderlerine vs hakaret edildiğinde ban var zaten. Sadece Cumhurbaşkanıyla alakalı değil.burda herkese hakaret ediliyo ama anlamadigim neden tayyip beye hakaret edildiginde engelleme oluyo bunu cevaplarmisiniz
Kazen kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?