Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ben bu konuları takip ediyorum fakat genelde yorum yazmıyorum.. Ne desem, ne yazsam da polemik çıkmasa diye düşünüyorum sürekli.. Biri bir şey yazsa da polemik çıkarsam diye bekleyenler var gibi..

ülkenin durumu insanı sinir hastası eder. Yapılan oyunlar, çevirilen dolaplar, danışıklı dövüşler.. Bizde ekran karşısında kuzu kuzu izliyor ve sinir harbi geçiriyoruz. Çok yazık, şu güzel ülke böyle adilikleri hak etmiyo. Eskiden insanlarda vatan sevgisi varmış. Şimdi sadece çıkarlar önemli. Allah sonumuzu hayır etsin.

milletin hakkinda hayirlisi gidişat kotu geleceginiz icin oy verin oyunuz sizin geleceginizi etkilicek belkide evlatlarimizin gelecegini..

Arkadaşım ben tartisirken senin seviyene erisemem o yüzden ikile şurdan
cetemisiniz siz ya burada..genel anlamda koyun surusu diyorum,resmen bana kufur ediyorseviyesiz arkadasin,sende destek cikiyorsun.. cevap vermeyecegimmi sandiniz

Peki pazartesi görüşelim

Akp adına hırsızlar,katiller yaftan için hafta bası bir selamlaşalım seninle
canim sen hangi partiyi destekliyorsun..ben chp,akp yi yuksek gordum 82 diye,ona yazdim..anlamadan dinlemeden kufur etmissin

Seninki akılcılık mı şu zamana kadar okuduğum en komik fıkraydı

Mantıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…