Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koyun sürüsü demek .)
Size bir KOYARIM (!) şuradan
Bendende dicem ama ...Kararımı her seçim olduğu gibi oy pusulasının başında vericem sanırımKimseye benden oy moy yoook benim oyum @EnHarbiKiz 'a en büyük başkaaan harbicaaan
Chp onde olduguna gore koyun kim oluyor acaba, insanlars boyle sifatlar takmak ne ayip, bir siz dogrusunuz zaten , sizin gibi dusunmeyen koyun.su sonuclara bakin..hey yurdumun koyun dogruduam edin boyle..
Devlet Bahçeli iyi adam da herseye Hayır diyoideolojim CHP yani solcuyum fakat kılıçdaroğlu iyi bi adam olduğuna eminim güveniyorum FAKAT politika için yeterince karizmatik bir lider olduğunu düşünmüyorum.. eğer chp olmazsa mhp ye veririm oyumu çünkü ikisinide kesinlikle mecliste görmek
istiyorum..
:)))Devlet Bahçeli iyi adam da herseye Hayır diyo
Laiklik için, adalet için, demokratik haklar ve özgürlük için, çağdaş ve medeni bir ülkede fikri hür, vicdanı hür yaşaması gereken çocuklarımızın aydınlık geleceği adına, insan hakları için, ırkçı, mezhepçi her türlü söylemin ve bölücülüğün karşısında olduğum için, kadınlara pozitif ayrımcılığı gözeten bir parti olduğuna da inandığım ve de daha ilk etapta bir çırpıda aklıma gelmeyen sayfalarca yazabileceğim nedenler üzerine oyum bir kez daha, yine, yeniden Cumhuriyet Halk Partisine.
noldu canim,bir tarafinami KOYDU laf..:)koyun sürüsü demek .)
Size bir KOYARIM (!) şuradan
Bende ikisini görmek istiyorum :)):)))
yinede mecliste fikir farklılığı..
ben kesinlikle mecliste görmek istiyorum..