• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
ideolojim CHP yani solcuyum fakat kılıçdaroğlu iyi bi adam olduğuna eminim güveniyorum FAKAT politika için yeterince karizmatik bir lider olduğunu düşünmüyorum.. eğer chp olmazsa mhp ye veririm oyumu çünkü ikisinide kesinlikle mecliste görmek istiyorum..

Ben bilmiyorum cok kararsizim Allah sonumuzu hayir etsin diyorum

Valla polemiğe girmek istemiyorum ama cidden düşündükçe gülüyorum 13 sene ülkeyi yönet hem de tek başına her yasayı çıkarırcasına, şimdi oy ver ülkenin kötü gidişatı dursun diyorlar, şaka gibi insan şunu demeye utanır yahu

ideolojim CHP yani solcuyum fakat kılıçdaroğlu iyi bi adam olduğuna eminim güveniyorum FAKAT politika için yeterince karizmatik bir lider olduğunu düşünmüyorum.. eğer chp olmazsa mhp ye veririm oyumu çünkü ikisinide kesinlikle mecliste görmek
istiyorum..
Devlet Bahçeli iyi adam da herseye Hayır diyo

Laiklik için, adalet için, demokratik haklar ve özgürlük için, çağdaş ve medeni bir ülkede fikri hür, vicdanı hür yaşaması gereken çocuklarımızın aydınlık geleceği adına, insan hakları için, ırkçı, mezhepçi her türlü söylemin ve bölücülüğün karşısında olduğum için, kadınlara pozitif ayrımcılığı gözeten bir parti olduğuna da inandığım ve de daha ilk etapta bir çırpıda aklıma gelmeyen sayfalarca yazabileceğim nedenler üzerine oyum bir kez daha, yine, yeniden Cumhuriyet Halk Partisine.

Laiklik için, adalet için, demokratik haklar ve özgürlük için, çağdaş ve medeni bir ülkede fikri hür, vicdanı hür yaşaması gereken çocuklarımızın aydınlık geleceği adına, insan hakları için, ırkçı, mezhepçi her türlü söylemin ve bölücülüğün karşısında olduğum için, kadınlara pozitif ayrımcılığı gözeten bir parti olduğuna da inandığım ve de daha ilk etapta bir çırpıda aklıma gelmeyen sayfalarca yazabileceğim nedenler üzerine oyum bir kez daha, yine, yeniden Cumhuriyet Halk Partisine.

Helal

İyi bir gelecek icin sürekli istikrar icin çocuklarınızın ileride güvenle yaşaması icin kesinlikle AKP ilk defa AKP ye oy veren biri olarak verdiğim tüm oyların çöpe gittiğini ve doğru yolu bulduğumu düşünüyorum ..

Back