Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Meral Akşener'in mecliste olmaması çok büyük eksiklik olacak bunu da söylemeden edemedim, ben sağ cenahtan saadettin tantan'ı görmeyi de çok isterdim

Keza metin feyzioglu da artık hukuk misyonunu tamamladı diye düşünüyorum mecliste olmalı

Tatile gitmeyin oy'una gelmeyin arkadaşlar. Oyunuzu kullanın,bir oy bir oydur. Emin olmayabilirsiniz ama en azından kimi mecliste görmek istemediğinizden eminsinizdir. Oy vermemek doğru bir tepki değil.

Güvenlik + gelecek= AKP mii Sadece üzülüyorum artıık ne ara bu kadar 3 maymunu oynar olduuk

yok ben sana koydum

koyun dediğin için.

Ayrıca hakkında işlem başlatabilirim bile ..
Ciddiye alsan iyi olur .)
Satasan sensin..KOYMAK MOYMAK..terbiyesiz sey..hangi uzvunla kime koyacaksinki,sana da baslatsinlar islem

Osman Pamukoğlu da değişik bir sinerji katar bence

500 kişiyi ben belirliyor olsam var ya çok çılgın bir Meclis olurdu

Biz sizin gibilere terorist diyoruz. O kadar

Kazen in herkese mesaj atması çok iyi oldu bence, burda kendi kendimize takılırken kısır bi hal almıştı başlıklar, herkes katılsın tabii

Katılsında mesajları okuyormusun ?
Biri birine koyun der biri birine sana bir koyarım.
Bu mu KK kadınları ?
Ben utandım yazılanlardan da yazanlar utanmadı !

T.C vatandaşı isek yaşımız ya da mevkimiiz ne olursa olsuun kii hala var mıı emin değilim ama DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ! herkesin hakkı! Yalnızca lütfen kullanılan üsluplara dikkat ediin .

evet katıldım oyumu kullandım ama sonuç ne olur bilemiyorum ne yazıkki ülkede istikrarsızlık devam ederken bu partilerle ne olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısı.

Agzina saglik arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…