- 19 Mayıs 2010
- 1.687
- 3.084
- 408
Sana giren cikan ne canim :) yakinda hepnize KOYACAKLAR zaten..Boşver gormemezlikten gel
yok ben sana koydumnoldu canim,bir tarafinami KOYDU laf..:)
Güvenlik + gelecek= AKP miiİyi bir gelecek icin sürekli istikrar icin çocuklarınızın ileride güvenle yaşaması icin kesinlikle AKP ilk defa AKP ye oy veren biri olarak verdiğim tüm oyların çöpe gittiğini ve doğru yolu bulduğumu düşünüyorum ..
Satasan sensin..KOYMAK MOYMAK..terbiyesiz sey..hangi uzvunla kime koyacaksinki,sana da baslatsinlar islemyok ben sana koydum
koyun dediğin için.
Ayrıca hakkında işlem başlatabilirim bile ..
Ciddiye alsan iyi olur .)
yok ben sana koydum
koyun dediğin için.
Ayrıca hakkında işlem başlatabilirim bile ..
Ciddiye alsan iyi olur .)
Sana giren cikan ne canim :) yakinda hepnize KOYACAKLAR zaten..
Biz sizin gibilere terorist diyoruz. O kadarNormalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
Kazen in herkese mesaj atması çok iyi oldu bence, burda kendi kendimize takılırken kısır bi hal almıştı başlıklar, herkes katılsın tabii
Peki pazartesi görüşelimSatasan sensin..KOYMAK MOYMAK..terbiyesiz sey..hangi uzvunla kime koyacaksinki,sana da baslatsinlar islem
Agzina saglik arkadasimİstikrar bozuldu bu seçimde. Herşey gayette iyi gidiyordu. İnandığı için değil sırf X parti düşsün diye katil Y partisine oy verenleri kınıyorum.
Çözüm sürecinde ise çözümsüzlük oynayanları da.. Sırf düşmanlık oldun diye yapanlarıda.
Konuşulanlar, oyunlar, sadece görmek istediği için görenleride.
Gerçekten inanarak partisine destek verenler hariç diğer tüm " herkesi" ...
Bu seçimde herşeyi daha net gördüm..
Partiler içinde ki oyunlar dan çok halkın kendi oyunları var.
Düşmanlık kime , niçin olduğu ortaya çıktı.
Geçen seçimde yaşanılanlardan pişmanım.. Geriye dönsem bu defa kesinlikle x partiye veririm diye düşünüyordum ki şükürler olsun geriye dönüldü.
Oyum Ak partiye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?