• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
eşimde ben de CHP ye vericez.
Cumhuriyet Halk Partisi En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Sakal, şalvar, gümüş, sarık iş değil
İbadetin reklamına sığınma
İnanç varsa inandığına eğil
Her tayinde bir camiye sığınma.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et
Senin gibilerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk’e dil uzatma .........z
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin ........z

Riyakarsın sakal gizlemez seni
Haram ile doldurmuşsun keseni
Dokunulmaz sanırsın sana amma,
Dokunursa bu millet ……… seni.

Meclisi kapatsak, memlekette en okumus, en deneyimli, en tarafsiz, en saygili, en gozu tok adami bulup baskan yapsak. Konularinda en deneyimli olanlari bulup bakan yapsak. Mesela kultur seviyesi en yuksek, olan kisi kultur bakani, en basarili egitimci egitim bakani vs. Kendilerine hic maas verilmese, bu isi yapan sirf ulkesini sevdigi icin yapsa. Boylece yiyicileri bastan ayiklasak. Boyle secim ivir zivirlariyla da ugrasmasak. Bizi temsil etme ayagina kiyak emeklilik icin milletvekili olmak isteyen tiplere gerek kalmasa... Cok mu sey istiyorum?

Tek başına is başına ne be, 13 senedir tek başına ülkeyi yöneten partinin seçim vaadinde bulunması saçma bi kere, 13 yıl ya 13, asgari ücret 1300 tl olacak diyorlar 6 ay önce bunu diyenlere ekonomi batar diyorlardı, şimdi neden batmıyor, ya da 13 senede neden 1300 tl yapmadın o zaman, istedikleri her yasayı çıkardılar bi halk için bi halt yapmadılar

Strateji falan yapamam,bile isteye çocuk/asker katiline,vatan hainine, oy veremem bu kesin ama iki parti arasında kararsızım şu an,gidişata göre karar vereceğim.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Tabiki de oyum Chp ye açık açık ülkeyi tehdit eden akp oy vercek değilim ya 400 vekil olsaydı böyle olmazdı lafını unutmasin bu ülke . Acaba hangisiniz ayakkabı kutuların dan paralar çıkıyo ? Akp başa gecemeyince terör neden arttı ?
Davut oğlu neden akp başa gecmezse ülkeyi bilmem kimler basar diyo. Oyuna gelme Türkiye . Okuyan lar ben chp liyim diye böyle diyorum sancak. Isterseniz gidin akp oy verin ama şunu da unutmayin akp oy veren herkes de o ölenlerin kanı var

1 Haziran / 31 Ağustos arasında üye olanlara da gitti...

Ailesini kendisini geleceğini çocuğu düşünen biri zaten kime oy vercegini bilir .
Boşuna bu anket yani

Back