- 14 Kasım 2001
- 21.326
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.478
- 1.623
- 101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seçime 1 hafta kala son durum ;
- Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)
Oylanma: 65
43,9%
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Oylanma: 52
35,1%
Halkların Demokratik Partisi (HDP)
Oylanma: 9
6,1%
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
Oylanma: 22
14,9%
Bir önceki anket sonuclari yok mu şimdi? Karşılaştırma yapsaydik güzel olurdu.
nickim diğer anketlerde chp önde idi hep
nickim diğer anketlerde chp önde idi hep
AKP ile CHP oyları birbirine çok yakındı fakat orada çekimser olan %10 gibi bir oran ve oy kullanmayacağım diyen %7 gibi bir oran vardı.
o bundan bir öncekiydi kazen ama 7 hazirandan önceki ankette chp açık ara önde idi yanlış hatırlamıyorsamdiğer ankette anket sıfırlanmadan 6 oyla AKP öndeydi.
7 hazirandan sonra 1 kasım için düzenlenen bundan önceki ankette akp yine önde idiYa ben de ak parti ilk defa bu kadar çok aldi bu sitede diye düşünüyorum da. Acaba yanılıyor muyum diye görmek istedim eski anketi.
o bundan bir öncekiydi kazen ama 7 hazirandan önceki ankette chp açık ara önde idi yanlış hatırlamıyorsam
kazen oyunuz kime ? sizden de alalım bir katılım :))))Evet Haziran seçimlerinde CHP açık ara öndeydi.
7 hazirandan sonra 1 kasım için düzenlenen bundan önceki ankette akp yine önde idi
ama 7 haziran gelmeden önceki ankette sonuçlar chp'de yüksekti .
Bende merak ediyorum Kazenkazen oyunuz kime ? sizden de alalım bir katılım :))))
İyi akşamlar Kazen ben ankete katıldım, nedense mesajına cevap yazamadım cevap yazılcak yer yoktu, burdan bildireyim dedim
mesaj tüm Pro üyelere gitti :)
mesaj tüm Pro üyelere gitti :)