- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
- 448
Gördüm abla çok şaşırdım akp ve chp de ki ismler cidden çok şaşırtıcı gerçi şaşırmamaya alışsak olurda...Görüyorsun artık,rakmaların üzerine tıklayınca kimlerin oy verdiğini..
Saol abla çok teşekkür ederim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm abla çok şaşırdım akp ve chp de ki ismler cidden çok şaşırtıcı gerçi şaşırmamaya alışsak olurda...Görüyorsun artık,rakmaların üzerine tıklayınca kimlerin oy verdiğini..
Gördüm abla çok şaşırdım akp ve chp de ki ismler cidden çok şaşırtıcı gerçi şaşırmamaya alışsak olurda...
Saol abla çok teşekkür ederim:)
sahte oylardan mı ne şüphelenilmiş sanırım o yüzden açık anket oldu.Diğer ankete ne oldu ki ?
sahte oylardan mı ne şüphelenilmiş sanırım o yüzden açık anket oldu.
Üyelik iptalleri, çift üyelikler, alınan cezalar, hepsinde bu yazı çıkarüyelik iptali oluncamı hesap geçici olarak pasiftir yazıyor? Mune
yok genelde üzgün yazıyor ya ondan ötürü sordumdu :)Üyelik iptalleri, çift üyelikler, alınan cezalar, hepsinde bu yazı çıkar
yok genelde üzgün yazıyor ya ondan ötürü sordumdu :)
itiraf ediyorum ilk üye olduğumda üyeler kendi yazıyo üzgün falan diye sandımdıÜzgünü ilk gördüğümde bende şaşırmıştım ayy yazık dedim neye üzüldü böyle,meğerse konu başkaymış
itiraf ediyorum ilk üye olduğumda üyeler kendi yazıyo üzgün falan diye sandımdı
itiraf ediyorum ilk üye olduğumda üyeler kendi yazıyo üzgün falan diye sandımdı
Sen benden de fena düşünmüşsün
Ben de yaa :)) hatta forumda baya aradim ben de 'mutlu' yapacaktim :)))
Ben de yaa :)) hatta forumda baya aradim ben de 'mutlu' yapacaktim :)))
yaşasın yalnız değilmişim
demekki aklın yolu bir, burdan yönetime seslenelim, ne hissetiğimizi avatarımızın altına yazmak istiyoruzHahahaahaha buda süpermiş
Evet yaaa
demekki aklın yolu bir, burdan yönetime seslenelim, ne hissetiğimizi avatarımızın altına yazmak istiyoruz
Sizler bilmezsiniz şimdi,ilk üye olduğumda sayfa sayısı 20 idi,ısrarla 21.sayfaya geçmeye çalışıyordum
2 dkda ezdin ya abla biziSizler bilmezsiniz şimdi,ilk üye olduğumda sayfa sayısı 20 idi,ısrarla 21.sayfaya geçmeye çalışıyordum