Ama ben bu duruma çok bozuluyorumseçmenlere mektuplar gönderiliyor, kahveler dağıtılıyor, bana hiçbirşey yok
Kararsızlardanım diye mi bu görmezlik
Bir püskevit gönderin bari, ağzımız tatlansın.
Gerim gerim geriliyorum,benim başım kelmi yahu,mektuplar geliyor,kahveler geliyor hala bana birşey gelmediçok bozuluyorum ama artık..
İnsan düşünür demi şurada yaşlı başlı bir hanım var,gidelimde gönlünü alalım der demii,yok anacım yok gelmiyor işte..
püskevitleriniz benden,oylar mhpye
kutu kutu püskevit göndereceğim amaBak şimdi burada anlaşamadık egemcim canım arkadaşım benimbeni oy chp'ye
hemen adres ver,oylar mhpyeçikolatalısını alayım canım:)
kutu kutu püskevit göndereceğim ama
teşekkür ederim.tamam öyle olsun,hangisinden istersiniçinde iri iri çikolata isterim ama. ağza gelsin. birde sen yap bana. facede görüyorum. süper şeyler yapıyorsun:)
sana da elcağızlarımla yapayım canım.Benimkisi bitter çikalatalı olsun ama
sana da elcağızlarımla yapayım canım.
napayım,bizimkilerin bir şey yaptığı yok,bu işe ben soyunayım dedim
Şahitsiniz Egem oy topluyor.
Özel mesaj olmaz Egem, aaaa mektup olmalı, şöyle Bahçeli'nin ağzından mektup olsa, 2 püskevit gönderseniz, ben kahve istemem çaykoliğim, 100 gramlıkta Çay yollarsanız oyumu verdim gittinapayım,bizimkilerin bir şey yaptığı yok,bu işe ben soyunayım dedim
daha sitedeki üyelere özel mesaj yazacağım oy verin diye
Çok süblü gördüm seniamanın yukarda hdp nin reklamı çıktı, şimdi kk ya da bi ton laf ederler, sakin olun arkadaşlar o reklam bannerlerı otomatik çıkıyo
Bende erkek arkadaş istiyoruz gibi çok hoş bi site çıkıyoramanın yukarda hdp nin reklamı çıktı, şimdi kk ya da bi ton laf ederler, sakin olun arkadaşlar o reklam bannerlerı otomatik çıkıyo
Çok süblü gördüm seni
Bende erkek arkadaş istiyoruz gibi çok hoş bi site çıkıyorseninki pek bi sıkıcıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?