• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
7 haziran öncesine kadar oy kullanmamıştım tuttuğum bir parti yok şu an en mantıklısı CHP gibi geliyor ona vereceğim büyük ihtimalle, bir faydası olur mu Van'dan CHP'ye verilmesini onu bilemiyorum ama.

Olay o linkteki gibi oldu. Kadın gelip beni izlemeye almış hatta şehir bursa yazıyor acaba eltim mi diye de düşünmedim değil o ara :confused:

Ama yok bu değişik biri.
ben siteden biri olduğunu düşünmüyorum işin gerçeği. okuyup izleyen biri

Yaa yine ne olmuş ben hep kaçırıyorum olayları ama yaa

Tamam ya dayanamıcam..Bir dost benim..Once kancayı kadesa kadesa ya taktım..boyle bi gizem yarattım..gecen yaz naptıgını hala biliyorum gibi bisi..sonra parkon parkon u aldım kadrajıma..cazibeme dayanamadı. Zaten hep bi hayranlıgı vardı bana. İZlemeye basladı..

O okypete en son devreye soktum. Bu noktada nasıl bi fantezi yaptım suan hatırlamıyorum yalnız.

Kısacası hepiniz benim enerji alanımdasınız:KK14:

Bir dost:KK53:

Off gece gece bakayım diyorum bolume ama sinirlerim gerilir mi ki..kac gundur giremiyorum zaten.

Köklü değişiklikler yapılmış yine? Avatar ve nick değişikliğine gidilmiş yine sanırım. :) diren Türkiye yazmasa bilemiycez bak... :)))
Pisikolocim bozuk Nurten.. Hep bi yalinizlik hep bir depresyon belirtisi bunlar. :KK53:

Gözünden de kaçmıyor bakıyorum :KK50:

Gönlüm ofişte aslında da .:KK53:
Belkide oy kullanmam,bilmiyorum.Yoruldum artık.Bu ülkede başa kim gelirse gelsin bişeylerin düzeleceği yok.
Aynen duzelmezde ama sen yine oyunu ver akp dışında istediğin bi partiye ver bence ;)

Back