- 20 Mart 2008
- 141.509
- 212.964
- 1.423
- 60
Gerçekten çifter üçer üyelik alıp oy kullanan olmuş muydu?
Geçen sefer oy dağılımı ile bu seferki arasında müthiş fark var.
Bu sefer oy oranları düşük..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çifter üçer üyelik alıp oy kullanan olmuş muydu?
Geçen sefer oy dağılımı ile bu seferki arasında müthiş fark var.
Tamam ya dayanamıcam..Bir dost benim..Once kancayı kadesa ya taktım..boyle bi gizem yarattım..gecen yaz naptıgını hala biliyorum gibi bisi..sonra parkon u aldım kadrajıma..cazibeme dayanamadı. Zaten hep bi hayranlıgı vardı bana. İZlemeye basladı..
@okypete en son devreye soktum. Bu noktada nasıl bi fantezi yaptım suan hatırlamıyorum yalnız.
Kısacası hepiniz benim enerji alanımdasınız
Bir dost
Off gece gece bakayım diyorum bolume ama sinirlerim gerilir mi ki..kac gundur giremiyorum zaten.
Anladıydım,bu kadar cazibe bir bizim medde olur didim,herbir tarafını izlemeye aldımTamam ya dayanamıcam..Bir dost benim..Once kancayı kadesa ya taktım..boyle bi gizem yarattım..gecen yaz naptıgını hala biliyorum gibi bisi..sonra parkon u aldım kadrajıma..cazibeme dayanamadı. Zaten hep bi hayranlıgı vardı bana. İZlemeye basladı..
@okypete en son devreye soktum. Bu noktada nasıl bi fantezi yaptım suan hatırlamıyorum yalnız.
Kısacası hepiniz benim enerji alanımdasınız
Bir dost
Off gece gece bakayım diyorum bolume ama sinirlerim gerilir mi ki..kac gundur giremiyorum zaten.
Bir ben yokum zaten
Ofisim bi dost bu hatun kisilerle gizemli bi iliski yasadıgından seyetmemistim
Tum mıncırma seylerini yolladım bak
BEn de oyle dusundum zaten..baksana ne saibeli iliskileri varamanın çok mıncırıldım zaten benim öyle kötü oluşumlarla işim olmaz, varsa yoksa parkun ile kadiş'in vardır
kılıçdaroğlu şuan kanal d de canlı yayında gayette güzel konuşuyor, erdoğanın konuşması gerektiği gibi birlik beraberlik mesajları, başka kimseden duymuyorum ben bu mesajları herkeste bi atar bi gider, kimse burnundan kıl aldırmıyor
Olmasi gereken budur. Türkiye siyaseti olunca ne yazik ki bu duruşuyla pasif görünüyor.kılıçdaroğlu şuan kanal d de canlı yayında gayette güzel konuşuyor, erdoğanın konuşması gerektiği gibi birlik beraberlik mesajları, başka kimseden duymuyorum ben bu mesajları herkeste bi atar bi gider, kimse burnundan kıl aldırmıyor
ben evime gelen mektubu okumadım, Sayın Davutoğlu uzun yazıyor, ne demiş de şaşırmışlar?
size de geldi mi?ben evime gelen mektubu okumadım, Sayın Davutoğlu uzun yazıyor, ne demiş de şaşırmışlar?
Bana geçen seçim döneminde Sevgili İzmir'li Hemşehrim diye bir mektup gelmişti. Yine postalayacaklarmış sanırım.size de geldi mi?
haberi ilk gördüğümde önemsememiştim.bir arkadaş face'te kendine gelen mektubu yayınlayınca paylaştım.
muhtemelen mektubun isimlere özel gelmesine şaşırdılar.