• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ama ben bu duruma çok bozuluyorum:KK14: seçmenlere mektuplar gönderiliyor, kahveler dağıtılıyor, bana hiçbirşey yok:cry:
Kararsızlardanım diye mi bu görmezlik:KK43:
Bir püskevit gönderin bari, ağzımız tatlansın.

Gerim gerim geriliyorum,benim başım kelmi yahu,mektuplar geliyor,kahveler geliyor hala bana birşey gelmedi :63::63: çok bozuluyorum ama artık..
İnsan düşünür demi şurada yaşlı başlı bir hanım var,gidelimde gönlünü alalım der demii,yok anacım yok gelmiyor işte..:KK53:

püskevitleriniz benden,oylar mhpye:KK52::21:

gurbetciler-neye-ugradigini-sasirdi-1410151200_m2.jpg

img-20151014-wa0000.jpg

Yeni Türkiye ne yaaaa!!!!!!! Bu cümleyi görüp oy verene yzıklar olsunnn!!!!!

amanın yukarda hdp nin reklamı çıktı, şimdi kk ya da bi ton laf ederler, sakin olun arkadaşlar o reklam bannerlerı otomatik çıkıyo:confused::confused::confused:

napayım,bizimkilerin bir şey yaptığı yok,bu işe ben soyunayım dedim:KK53:

daha sitedeki üyelere özel mesaj yazacağım oy verin diye:63:
Özel mesaj olmaz Egem, aaaa mektup olmalı, şöyle Bahçeli'nin ağzından mektup olsa, 2 püskevit gönderseniz, ben kahve istemem çaykoliğim, 100 gramlıkta Çay yollarsanız oyumu verdim gitti:-)

amanın yukarda hdp nin reklamı çıktı, şimdi kk ya da bi ton laf ederler, sakin olun arkadaşlar o reklam bannerlerı otomatik çıkıyo:confused::confused::confused:
Bende erkek arkadaş istiyoruz gibi çok hoş bi site çıkıyor:KK8: seninki pek bi sıkıcıymış:KK45:

Back