ahahah içimi okumuşsunbende şüpheleniyorum ondan
şaşırtmaca olamaz mıya ben beyazgri dedimdi. ama bu gelmiş chpye oy atmış. akpli değil. kısaca beyazgride değil.. hiç aklıma başkası gelmiyıor artık. kimseye konduramıyorum.
İşte kendini şimdi ele verdinHahahaha sağ ol ya :)
Yazan:bir dost
ben siteden biri olduğunu düşünmüyorum işin gerçeği. okuyup izleyen biriOlay o linkteki gibi oldu. Kadın gelip beni izlemeye almış hatta şehir bursa yazıyor acaba eltim mi diye de düşünmedim değil o ara
Ama yok bu değişik biri.
kedidir kediben siteden biri olduğunu düşünmüyorum işin gerçeği. okuyup izleyen biri
Bence kk dan biri ve bir tahminim var benim.ben siteden biri olduğunu düşünmüyorum işin gerçeği. okuyup izleyen biri
kazen bulacaktır eninde sonundakedidir kedi
adım gbı emınım , bu siteden biri.
dısardan biri durduk yere size neden boyle davransın ?
been beenBence kk dan biri ve bir tahminim var benim.
umarım..kazen bulacaktır eninde sonunda
hadi ya. kim yapar bunu . inanılır gibi değilBence kk dan biri ve bir tahminim var benim.
Köklü değişiklikler yapılmış yine? Avatar ve nick değişikliğine gidilmiş yine sanırım. :) diren Türkiye yazmasa bilemiycez bak... :)))been been
umarım..
Pisikolocim bozuk Nurten.. Hep bi yalinizlik hep bir depresyon belirtisi bunlar.Köklü değişiklikler yapılmış yine? Avatar ve nick değişikliğine gidilmiş yine sanırım. :) diren Türkiye yazmasa bilemiycez bak... :)))
Aynen duzelmezde ama sen yine oyunu ver akp dışında istediğin bi partiye ver benceGönlüm ofişte aslında da .
Belkide oy kullanmam,bilmiyorum.Yoruldum artık.Bu ülkede başa kim gelirse gelsin bişeylerin düzeleceği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?