Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederiz.yok benim aklımda soru işareti yok.
hele siz hiç gelmezsinizgelmediniz de. mümkünmü bu ya.
aramızda sorunlar olsada sizi tanırım ben. bunu yapacak kişiliğiniz asla yoktur
o kimse artık, ortalık karıştırmak için gelen biri.
Olsa bende ona vercemTovbe de hahahahabir ara negzel genc parti vardi daha oy veremeden tarih oldu uhuhuhu
Bişey yok abla,boşver.hayırdır neler oluyor.
Böbrek taslarisiniz haOlsa bende ona vercem
Bişey yok abla,boşver.
Parti tartışalım biraz.
aklıma bile gelmezsiniz ki bu kkda kimse gelmez.
ben trolllerden şüpheleniyyorum. konularda karşı karşı geldiğim akpli arkadaşlar bile aklıma gelmez değilki siz geleceksiniz
Chp ye uzak değilim kadiş.Böbrek taslarisiniz ha
ya ben beyazgri dedimdi. ama bu gelmiş chpye oy atmış. akpli değil. kısaca beyazgride değil.. hiç aklıma başkası gelmiyıor artık. kimseye konduramıyorum.Sana bildiğin takintiliydi ama. Bir tahminin var mi?
Varsa sen bana ver o arsayı hahahaha :)Chp ye uzak değilim kadiş.
Bana ne vercen rüşvet olarak.Boğazda 3 metrekare bir arsaya fit olurum.
Yok istemem,sende kalsın kalbin.Varsa sen bana ver o arsayı hahahaha :)
Kalbimi versem misal
Olay o linkteki gibi oldu. Kadın gelip beni izlemeye almış hatta şehir bursa yazıyor acaba eltim mi diye de düşünmedim değil o arasiz olsanız neden kendi kendinizi izleyesinizki. neden parmakla gösterecekseniz kendinizi. gel beni bul gibi. kısaca mümkünatı yok
ya ben beyazgri dedimdi. ama bu gelmiş chpye oy atmış. akpli değil. kısaca beyazgride değil.. hiç aklıma başkası gelmiyıor artık. kimseye konduramıyorum.
kazen bulacaktır bence. bekleyelim bakalımOlay o linkteki gibi oldu. Kadın gelip beni izlemeye almış hatta şehir bursa yazıyor acaba eltim mi diye de düşünmedim değil o ara
Ama yok bu değişik biri.
kazen bulsun bakayım kim,açacağım sonraYaniltmak için de oy kullanmis olabilir. Hakaret davası falan açacak misin?
Inşallah bekliyoruz valla.kazen bulacaktır bence. bekleyelim bakalım
kazen bulsun bakayım kim,açacağım sonra
Hahahaha sağ ol ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?