Niye? Kendinden utaniyor musun?of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.
Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım
Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuşzaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım
hdp li birinin arkadaşım olduğunu hayal dahi edemiyorum. kabus.
Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?bendende pkkcilar uzak dursun arkadasliklarinin a,sini duymak istemiyorum
Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
Kapıyı çalıyor elindekileri veriyor, genel Başkan'ımızdan selam getirdik, desteğinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar :)
Tabi bu bahsettiklerim gecen seçimlerden... Bu secim öncesi ortalıklarda yoklar. Meydanlarda da göremiyorum o zevksiz secim sarkilariyla broşürleriyle falan... Aman olmasinlarda...sen benden de talihsiz çıktın hahah :)
MHP den bir kahve dışında bişey göremedim ama AKP hiç takmıyo beni. Sen böyle deyince şimdi MHP ve AKPden beklemeye başladım artık bişeyler. Bende isteremmm
savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkkBence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..
Sen yine kahve içmişsin, ben hiçbirinden birşey görmedim, insan bir çiçek verir en azından, yoldan papatya koparıp verselerdi, onu bile yapmadılarBunca yıllık mhpliyim, akpeyle chpenin çok kahvesini içtim fekat mhpeden bir çöp dahi göremedim ya la
Sen yine kahve içmişsin, ben hiçbirinden birşey görmedim, insan bir çiçek verir en azından, yoldan papatya koparıp verselerdi, onu bile yapmadılar
Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlarÇok mu kör noktada oturuyorsun acaba? Yoksa çiçek verilmeyecek kadın pardon seçmen değilsin Allah için
Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlar
Partiler senin gibi düşünmüyor demek kikadındaki sıfata bak, buna hangi çiçeği versen ziyan deyip gidiyorlardır
Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardırAa aşkolsun ben seni hep çok güzel canlandırıyorum hayalimdeki öylesindir eminim
hem her kadın hakeder çiçeği
o zaman sizin evde birşey var abla es geçtiklerine göre
Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardırya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır
Senin ufakliktan tirsiyorlardir belki... :))Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlar
Partiler senin gibi düşünmüyor demek kikadındaki sıfata bak, buna hangi çiçeği versen ziyan deyip gidiyorlardır
Hah onu diyorum iste...:)Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardırya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır
Tabi canim.. Zaten AKPye oy veren alkolikler de alkolik sayilmaz, di mi?savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkk
biyerde yazmissinki gündüzleri calisiyorum cene yaristirmiyorum ya bide calismasan vay halimize
neyse engel diye birsey var kullanmanin zamani geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?