Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Niye? Kendinden utaniyor musun?

Bana daha bir çöp veren olmadı neyim eksik bende vatandaşım

efide senle benim başımız kel sanırım, bana da hiçbir seçim birşey gelmez
Evlere mi gelip dağıtıyorlar? Ben kapıya gelmelerini istemiyordum, artık hiç yaklaştırmam, kuru kuru Seçmen ziyareti mi olurmuş zaten bana pek gelmezler, bu kadının kapısı çalınmaz sinyali veriyorum sanırım

Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
Kapıyı çalıyor elindekileri veriyor, genel Başkan'ımızdan selam getirdik, desteğinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar :)

hdp li birinin arkadaşım olduğunu hayal dahi edemiyorum. kabus.
bendende pkkcilar uzak dursun arkadasliklarinin a,sini duymak istemiyorum
Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..

Evet Mune abla kapıya geliyorlar :))
Kapıyı çalıyor elindekileri veriyor, genel Başkan'ımızdan selam getirdik, desteğinizi bekliyoruz diyip gidiyorlar :)

Yaktım çıralarını bundan sonra hadi kapıma gelmeye cesaret edemiyorlar, sokakta o kadar dolaşıyorum, insan çaktırmadan usulca yaklaşır paketi verir değil mi
Elime bir broşür tutuşturup uzaklaşıyorlar
Bundan sonra broşürlerinden uçak yapıp kendilerine iade edeceğim, insan bir çikolata, bir lokum falan getirir, tatlı yiyelim tatlı konuşalım der değil mi bir yerde de Gül dağıtıyorlardı galiba, bana gele gele kaynana dili gelir, kör talihim

sen benden de talihsiz çıktın hahah :)

MHP den bir kahve dışında bişey göremedim ama AKP hiç takmıyo beni. Sen böyle deyince şimdi MHP ve AKPden beklemeye başladım artık bişeyler. Bende isteremmm
Tabi bu bahsettiklerim gecen seçimlerden... Bu secim öncesi ortalıklarda yoklar. Meydanlarda da göremiyorum o zevksiz secim sarkilariyla broşürleriyle falan... Aman olmasinlarda...

Bence haklisiniz yane.. Size oy verdiginiz ve cilginlar gibi savundugunuz AKPdeki HDPlilerin kardesleri yeter de artar bile.. Biri sizdeyken, kardeslerin digerini de baskalari dusunsun di mi?Biraz "a" dan fazlasi oldu ama..
savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkk
biyerde yazmissinki gündüzleri calisiyorum cene yaristirmiyorum ya bide calismasan vay halimize

neyse engel diye birsey var kullanmanin zamani geldi

Çok mu kör noktada oturuyorsun acaba? Yoksa çiçek verilmeyecek kadın pardon seçmen değilsin Allah için
Yok öyle ulaşılmayacak bir yerde değilim, aksine burda tüm evleri geziyorlar, birtek bana gelmiyorlar
Partiler senin gibi düşünmüyor demek kikadındaki sıfata bak, buna hangi çiçeği versen ziyan deyip gidiyorlardır

Aa aşkolsun ben seni hep çok güzel canlandırıyorum hayalimde ki öylesindir eminim
hem her kadın hakeder çiçeği
o zaman sizin evde birşey var abla es geçtiklerine göre

Aa aşkolsun ben seni hep çok güzel canlandırıyorum hayalimde ki öylesindir eminim
hem her kadın hakeder çiçeği
o zaman sizin evde birşey var abla es geçtiklerine göre
Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardır ya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır

Bi söz vardı namerdin ekmeğini yiyecegime mertin tokatını mi yerim öyle bişeydi. Tam hatırlamıyorum seker kasiklarının üstünde yazardı, ne güzel demiş söyleyen.

Oturduğum apartmanda bir benim kapı çalınmaz, çok katlı bir bina da değil ama ben en üst kattayım, üşeniyorlardır ya da bizim Papiş'in havlamalarını duyup iri cüsseli zannederek gelemiyorlardır

Hah bak tamam bulduk çıbanın başını hep papişin yüzünden
O zaman rahat uyuyabilirsin abla seninle alakası yokmuş

Senin ufakliktan tirsiyorlardir belki... :))

Hah onu diyorum iste...:)

savundum AKPde kürt var ama pkk yok hdp gibi anladinmi, bebek katili AKP degil pkk
biyerde yazmissinki gündüzleri calisiyorum cene yaristirmiyorum ya bide calismasan vay halimize

neyse engel diye birsey var kullanmanin zamani geldi
Tabi canim.. Zaten AKPye oy veren alkolikler de alkolik sayilmaz, di mi?Reis ne eylerse, ne derse dogru odur. Ayni evde buyumus kardeslerden biri vatansever, digeri vatan haini olabilir girdigi siyasi partiye gore.. Biri Kurt, digeri ise PKKli olabilir, AKP gozlugunden bakinca oyle mi gorunuyor? Ne guzelmis..

Ayrica ben haftada 3 gun calisiyorum, genellikle de gece vardiyasinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…