- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
Bir kimsenin yada bir topluluğun "inadına" oy vermek değildir demokrasi unutma...Gerçi ülkenin durumu karşısında sinirlenmemek elde değil.
Şuna bak ya inadına akp diyen zihniyetler var, bu bi inanç değil ki bu futbol takımı mı ki inadına akpm nedir ya? Resmen sürü psikolojisi. Hayret gerçekten.
İnanmıyorum ciddi olamazssınAkp basa gecmesin die hdp ye inadins oy veren suru psikolojisi gbi-
Anlıyorum seni tatlım...Inanilmaz ciddiyim@
Gerçi ülkenin durumu karşısında sinirlenmemek elde değil.
Şuna bak ya inadına akp diyen zihniyetler var, bu bi inanç değil ki bu futbol takımı mı ki inadına akpm nedir ya? Resmen sürü psikolojisi. Hayret gerçekten.
Bir kimsenin yada bir topluluğun "inadına" oy vermek değildir demokrasi unutma...
Kendi hür iraden ve vicdanın sesine kulak verip vatandaşlık görevini yerine getirmektir.
Biliyorsun...
Sürü psikolojisi diye hala hakaret ediliyor.
Neyse ben hakaret edenleri kibledim sizde kibleyin arkadaslar.
Akp nin her politikasini begenmiyoruz deyincede alaya aliniyoruz,hakarete ugruyoruz..inadina Akp deyince de.
kimse kör yada cahil degil.saygisizligin luzumu yok,hakaret ederek nereye varacaksiniz.sizin bu saldirganliginizi gorunce insanlar inadina Akp diyor.
oy vermeyecekse bile veriyor.Anlatabildim mi!
Herkes kendine baksin takim tutar gibi ailden gelenek deyipte chpye oy verenler mi soyluyor bu sozleri.kendinize güldürmeyin bi gidin Allah askina sarmayin bize!
İyi yapıyorsun tatlım kolay gelsin...Kendi hur irademle inat edip o sekildebveriyorum.
Benim akp ye inadina oy vermem niye bu kadar mesele oldu ya?
Akp basa gecmesin diye hdp ye oy verenleri de konussaniz ya
Benim için 70-80 Hdp'linin mecliste olması 330 Akp ve sonrasında geleccek başkanlıktan yeğdir, tekrar yazıyorum. Seçim zamanı yapılan anketlerde Hdp kritik baraj seviyesinde çıkarsa gider veririm oy yoksa oyumu Chp'ye vereceğim hem de içim son derece rahat olarak. Bu sürü psikolojisi değil gayet stratejik bir tercihtir, kelimelerin anlamlarını bilin bari kullanırken.
Akp'ye tek başına iktidar yok bir daha, istediğiniz kadar ağlayın :)
hahahhaİyi yapıyorsun tatlım kolay gelsin...
Ah ne kadar cahil ve körsün.umarım gözlerin acilir da Akpye oy vermezsin.Kendileri kendi partilerini savunurken bsey yok akpli olmayan biri goruslerini beyan edince has akpli die bayaa hakarette ediniliyor.. inadina ak partiye verecek cok arkadaşim var , aslinda kizmiyorum istedniz kadar saldirin akplilere cunku sacmalaniliyor bir sure sonrs ve onlarınn sayesinde akp li olan kişiler cogaliyor
Ah ne kadar cahil ve körsün.umarım gözlerin acilir da Akpye oy vermezsin.
Neyse ileride hatanı anlarsin,isin ucu sana dokununca
klasik Akp düsmani sözü
Ya uzun zamandir o kadar agir hakaretler varki burda,insanlari resmen kışkırtıyorlar.
hergun hakaretler,belalar,beddualar ediliyor bize.biz bir kelime etsek uzarda uzar..
neyse kendileri calip kendileri oynasinlar.
baksana Akp tek iktidar olmazsa aglayacakmisiz
hersey nasip kısmet.Allah'ın dedigi olur ne yapalim bekleyip gorecegiz.
Sen ne diyorsun bu işe?
Sürü psikolojisi diye hala hakaret ediliyor.
Neyse ben hakaret edenleri kibledim sizde kibleyin arkadaslar.
Akp nin her politikasini begenmiyoruz deyincede alaya aliniyoruz,hakarete ugruyoruz..inadina Akp deyince de.
kimse kör yada cahil degil.saygisizligin luzumu yok,hakaret ederek nereye varacaksiniz.sizin bu saldirganliginizi gorunce insanlar inadina Akp diyor.
oy vermeyecekse bile veriyor.Anlatabildim mi!
Herkes kendine baksin takim tutar gibi ailden gelenek deyipte chpye oy verenler mi soyluyor bu sozleri.kendinize güldürmeyin bi gidin Allah askina sarmayin bize!
Herkes kendi fikrini savunuyor cunkuHakaret falan etmedim? Siz sürü pskolojisini ne olarak anlıyorsunuz da hakaret kabul ettiniz acaba?
Ayrıca ortaya konuştum isim vermeden, neden gocundunuz ki?
Hiçte saldırgan değilim, gayet sakin yazıyorum asıl hararetli yazan sizsiniz.
İşte sorun burda; oy vermeyecekler bile inadına oy veriyor diyorsunuz buna denir sürü pskolojisi.
Ayrıca geleneklerimi bilmeden ihtamda bulunamazsınız, biz fanatik değiliz çünkü bu futbol takımı değil.
Bu bir alışkanlık değil, doğrunun yanında olmak. Bilinçli bir insanım vicdanım da var, kime oy vereceğime ailem dahil kimse karar veremez.
İnadına da oy vermem hiçbir partiye.
O kadar yazdım umarım anlayabilirsiniz.
Munim bi kahve alsam olurmu benim evde kalmamıştaBağa girdimmmmm bağ budanmışşş, bağa Bülbül dadannnmışşşşşş
A-aaaa ne oluyor kavga mı var
Bende de cımbız var, ister misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?