• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bakın chp nin trolleri yukarda 2-0 olmuş akp yi geçmiş diye seviniyorlar . çok varda işinize gelmiyoo görmek

gerçekte mutlu olamıyosunuz burda sevinin garii...
dogru dedın fetihce , en azından üyeler istediği partiye oy verip , objektif olarak sonucunu görüyor..
eee buda bizi sanalda olsa mutlu etmeye yetiyor :KK52:

en azından chp nin trolleri iki üyelik alıp birisi ile ifade edemediği şeyleri diğeri ile söylemeye kalkmıyor değil mi fetihce?

of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.

of saçmalama ya . niye ifade edemeyip ikinci üyelik alayım ki. fetihceyi gebelik ve bir derdim varda kullanacaktım diğerini de burda. yasakmış o da . yazma tarihlerine de bakabilir mune hanım hadeganı burda kullandıktan sonra fetihceyle hiç girmedim. hatta burda oy vermiştim fetihceyle onu bile geri aldım , tarihine yine bakabilirler kazen hanım ve mune hanım. başka probleminiz varsa iletiniz.
tabii canım evet.

bu arada sana bir şok kazen hanım değil kazen bey kendisi erkek :KK53:

Niye 2.üyelik söylermisin.
Hem Kazen hanım değil,beydir kendisi..

O ne yaa :KK45: farkli bölümler için ayri üyelikler :KK70:

bu konuda şöyle bir açıklama yapayım, kullanıcı siyasette veya BDV'de yazmak istiyor ise esas üyeliğini deşifre etmeden 2. üyelik alıp yazailir. Bu sadece BDV ve siyaset bölümü için geçerlidir ve mutlaka bize haber verilmelidir. Bahsi geçen kullanıcı yorum yazmadığım dediği tarihlerde 2 mesaj yazmış ve bize haber vermediği için diğer üyeliği deşifre edilerek iptal edilmiştir.

Back