yalnız bir tek şey söyleyeceğim. hırsızdır la teröristtir arasındada çok fark var.
hele böyle günlerde canlar giderken birini katil ve terörist olarak suçlamak çok daha feci ve acımasızca. hırsızlık onun yanında daha hafif kalıyor..
üstelik hedef göstermek gibide bir yerde....
bu yazıyı ilk defa gördüm. yeni üyemi.. nickte yabancıYok yok havada kalmaz,üzmem seni Eki Görüntüle 1632146
eh şu üslubu beğenmemiz, onaylamamız mümkün mü zaten? hani neresinden tutalım da hak verelim? düşünce belirtmek ve hakaret etmek arasında bir fark var.Yok yok havada kalmaz,üzmem seni Eki Görüntüle 1632146
Bi de kızdığım şu var :)eh şu üslubu beğenmemiz, onaylamamız mümkün mü zaten? hani neresinden tutalım da hak verelim? düşünce belirtmek ve hakaret etmek arasında bir fark var.
üstelik bu üyeyle Nancy'nin durumu da farklı. burada bir kişi sövüyor, orada onlarca kişi kızın üzerine saldırdı.
bu mesajı yazan kişi de gitmiş gördüğünüz gibi.
bu arada size ÖM'den bu görüntüyü atanı da merak ettim.
eh şu üslubu beğenmemiz, onaylamamız mümkün mü zaten? hani neresinden tutalım da hak verelim? düşünce belirtmek ve hakaret etmek arasında bir fark var.
üstelik bu üyeyle Nancy'nin durumu da farklı. burada bir kişi sövüyor, orada onlarca kişi kızın üzerine saldırdı.
bu mesajı yazan kişi de gitmiş gördüğünüz gibi.
bu arada size ÖM'den bu görüntüyü atanı da merak ettim.
yooo gayet söyleyeyim.Bi de kızdığım şu var :)
Az önce dedin ki bir tane mesaj göster özür dileyeceğim....oky havada kalmış cık cık olmadı falan yazdı...buldum gösterdim...
Ama hala konu gereksiz uzuyor....alakası yok vs diye...olay bu şekilde ilerledi benim okuduğum tek şeyse hep
Amaaaaa........
Ayrıca ö.m. hissiyatında yersiz söyliyeyim..
Oky ben mi anlatamıyorum ?diyeyim artık...yalnız bu üyeyle nancy kıyaslanırsa nancye hakaret olur. baktım mesajlarına feciymiş. 1 senedirde yokmuş zaten.
tek kelimeyle feci
mesela şu,
hocam hocam deyip eteğine yüz sürdüğünüz günler geçtide feto mu oldu menfaatçi köpekler :)
bak verdiğin örnekle o üye her kimse tanımam etmem, nancye yapılan çok farklı.. elmayla armutu kıyaslamaktan öteye gitmez bu. bu arada sana son yazışım. konu dışına çıktık epeyce uzaklaştık. ban yemek istemiyorumOky ben mi anlatamıyorum ?diyeyim artık...
Ben kıyas falan yapmadım...özet geçeyim istersen;
Namcy banından sonra mesajlara baktım hep vah tüh...oysa benim gördüğüm gayet saldırgan bi üye...neyse sonra öğrendim ki arkadaş üzüntüyle gitmiş...terörist demişler benim mevzum bu değil..onaylamadım da...sonra birisi etiketlemek ne kolay dedi...ben de herkes için kötü dedim...olay burada nancy den koptu...
Diğer üyeyi de tanımam bilmem...nancy ile karşılaştırma yapmadığım görünüyordur herhalde...
Aslında ince düşünürsek ekran görüntüsü atan var derken bana da hakaret etmiş gibi oluyorsun bir anlamda,hiç düşündün mü?Üye 1 seneyi geçkin süredir forumda yok, muhtemelen atılmış..
Ben de merak ettim ekran görüntüsünü atanı :)
Burada çoğul konuşmuş, küfür eden ampuller falan denmiş..Nancy gibi tek bir kişi hedef gösterilmemiş, kaldı ki her ikisi de yanlış.
Aslında ince düşünürsek ekran görüntüsü atan var derken bana da hakaret etmiş gibi oluyorsun bir anlamda,hiç düşündün mü?
Benim aklım zekam yok mu ki arama butonuna hırsız yazıp dökümana ulaşabileyim? Neden herkes bunu merak ediyor?
Yorum yapmak demek hakaret etmek demek değildir.
Bu yüzden hapis yolu görmeden de paylaşım yapılabilir.
Zaten kimse gitmesin ,tadı kaçıyor buranın :)
Kiz iki uyeyi sordum ne oldu bunlar diye ciktim sabah bi geldim toz dumanHerkes gitmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?