How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Su bölümde kaç kişiyiz zaten? :) hala aktif kalan bi kaç kişi kaldik. Bizimde pek ateşli tartışmalara giristigimiz söylenemez.
Pfff tadi kacti buranin... :KK45::KK45:

Zaten ateşli tartışmaya girmeyede gerek yok,kib yeterli geliyor bakıyorum mesaj kötü anında kib yapıyorum.

Bir secim daha yolda olur deniliyor.

Ben bi şekilde koalisyonun bu secim sonrasi kurulacagini düşünüyorum.

Evet aynen o noktadayım bende. Aynı sonuç çıkacak ve koalisyon nasıl kurulabilir?
valla illa koalisyon olacaksa, tüm partiler gelecek seçimdeki oylarından çok, o anı düşünmeli, gerekirse ödün vermeli ve tekrar seçim olmasın diye bi şekilde koalisyon kurmalı.

Şuan bolum sahipsiz kalmis gibi... :KK45: isin sakasi umarim son uyaridan sonra yorumlara çeki düzen verilir. Hakaret kime edilirse edilsin pek çekilmez oluyor. Bunu daha öncede dile getirmistim. Yazarken bir değil bir kaç kere düşünülür artik umarim.

Dün sabaha karşı rüyamda watshaptan birisi evimin resmini çekip burası senin evin değilmi, diye yazmış ..
Bir uyandım tövbe yarabbim dedim,sonrada bu konu gündeme geldi,demekki o resim bana bir uyarıydı.
,Aman dikkat et her an herşey olabilir diyordu.

Dün sabaha karşı rüyamda watshaptan birisi evimin resmini çekip burası senin evin değilmi, diye yazmış ..
Bir uyandım tövbe yarabbim dedim,sonrada bu konu gündeme geldi,demekki o resim bana bir uyarıydı.
Ya abla cok tatlisin yaa :KK68::KK68: :-):-)

UUU bu olay cidden etkilemiş seni...

Back