How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Diymi :KK51:
Hırsız arsız vs de ağır ithamlar bence...

17 aralık olayı, yargıya intikal etmis ve hakkında sorusturma acılmıs bir olaydır.

Dİgeri ise, bir partiye oy verdigi icin ya da konu actıgı icin terorist damgası yiyen bir uye.

NAsıl bir baglantı kurdunuz ikisi arasında?

Oy verdiginiz partiden dolayı size hırsız ya da hain denilirse o zaman kıyas yaparsınız.

NANcye yapılan tam olarak buydu. Pkklı denildi kadına, daha otesi var mı?

Son düzenleme:
Eleştirel yorum yapılabiliyor ama Çalıyor vs gibi sözler hakaret ve iftira kabul edildiğinden yazmanız yasal sorun teşkil eder.
mune çalıyor falan dendiğinde sitede de ban sebebi oluyor sanırım artık. banlanan arkadaşlara baktımda sanırım bu sebepten gittiler

Hoş sosyal ve siyasi gorusum yuzunden ben de "dinsiz,imansız,terorist" gibi yaftalar cok yedim simdiye kadar. Kaldı ki inanclı biriyimdir. ALlah bilir dedim gectim.

AMA pkk lı etiketi bambaska bisey.

Hdp, benim de yakınından gecmeyecegim bir parti..Bu secimde insanlar bir sey denedi, bana ters gelse de.

Bu onları pkklı yapmaz. Ayıp.

17 aralık olayı, yargıya intikal etmis ve sorusturma acılmıs bir olaydır.

Dİgeri ise, bir partiye oy verdigi icin ya da konu actıgı icin terorist damgası yiyen bir uye.

NAsıl bir baglantı kurdunuz ikisi arasında?

Oy verdiginiz partiden dolayı size hırsız ya da hain denilirse o zaman kıyas yaparsınız.

NANcye yapılan tam olarak buydu. Pkklı denildi kadına, daha otesi var mı?
Yargı sonuca ulaşmış mı ki herkes serbestçe atıp tutuyor...
Ben terörist denmesini desteklemedim yalnız,herkesin birlik olup "ben öyle değilim ben böyle değilim " diye diye gittiğini söylediği için tepki verdim...gayette sözlerinin arkadında gitti diye...
Özelden yazışanlar olmuş,açıkladılar...ne mutlu son sözlerinde açıklamış doğruyu...buna sevinirim ancak....ya evet ben pkk lıyım diye gitseydi...
Ama kızdığım nokta da şu;burda 1 kişi için nasıl ayağa kalkıyorsunuz hemen...neden? Görüşlerini,yazış tarzını seviyorsunuz....karşı taraf olmasaydı bu tartışmalar olur muydu? Elbette hayır...
E karşı tarafta da bizim sevdiğimiz insanlar var...aynı sizler söz konusu bu kişiler olunca pat diye etiketleyebiliyorsunuz ama...çifte standart diyeyim ben kısaca...

Ben terörist denmesini desteklemedim yalnız,herkesin birlik olup "ben öyle değilim ben böyle değilim " diye diye gittiğini söylediği için tepki verdim...gayette sözlerinin arkadında gitti diye...
Özelden yazışanlar olmuş,açıkladılar...ne mutlu son sözlerinde açıklamış doğruyu...buna sevinirim ancak....ya evet ben pkk lıyım diye gitseydi...
Ama kızdığım nokta da şu;burda 1 kişi için nasıl ayağa kalkıyorsunuz hemen...neden? Görüşlerini,yazış tarzını seviyorsunuz....karşı taraf olmasaydı bu tartışmalar olur muydu? Elbette hayır...
E karşı tarafta da bizim sevdiğimiz insanlar var...aynı sizler söz konusu bu kişiler olunca pat diye etiketleyebiliyorsunuz ama...çifte standart diyeyim ben kısaca...
hırsız, yolsuz diye etiketlenen bir üye gösterin, tüm samimiyetimle af dileyeceğim.

Siz ve ya sevdiginiz arkadaslarinizin giyabinda hirsiz denildi mi ? Hangi baslik bu?Ne zaman oldu? Ben kacirdim sanirim.

Asla hic bir uyeyi hırsız veya terorist diye etiketlemedim.

Etiketleyen olduysa somutlastırın.

Bir dahaki sefere not edicem söz...ama gördüm...şahıs olarak değil de çoğul olarak çok gördüm...
not etmenize gerek yok, direk kibleyin.
bakın X partiye oy veren hırsızdır diye bir cümle ben hiç okumadım. siz de şimdi bir örnek gösteremiyorsunuz ve gerçekten çok havada kaldı bu şekilde.

yalnız bir tek şey söyleyeceğim. hırsızdır la teröristtir arasındada çok fark var.
hele böyle günlerde canlar giderken birini katil ve terörist olarak suçlamak çok daha feci ve acımasızca. hırsızlık onun yanında daha hafif kalıyor..
üstelik hedef göstermek gibide bir yerde....

ama olmadı bu. havada kaldı o zaman. bu durumda ben bunu yok sayıyorum
Yok yok havada kalmaz,üzmem seni
Screenshot_2015-09-14-23-45-02.png

yalnız bir tek şey söyleyeceğim. hırsızdır la teröristtir arasındada çok fark var.
hele böyle günlerde canlar giderken birini katil ve terörist olarak suçlamak çok daha feci ve acımasızca. hırsızlık onun yanında daha hafif kalıyor..
üstelik hedef göstermek gibide bir yerde....
Çok fark mı var ???
Valla biri bana hırsız dese de kahrolurum, terörist dese de...benim için ikisi de karakter bozukluğu

Back