How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
yalnız bir tek şey söyleyeceğim. hırsızdır la teröristtir arasındada çok fark var.
hele böyle günlerde canlar giderken birini katil ve terörist olarak suçlamak çok daha feci ve acımasızca. hırsızlık onun yanında daha hafif kalıyor..
üstelik hedef göstermek gibide bir yerde....

Nancym de bu sebepten gitti zaten. Kizcagiz hedef gosterildi. Gosterenler de acikca parti propagandasi yapiyordu halbuki.

Yok yok havada kalmaz,üzmem seni Eki Görüntüle 1632146
eh şu üslubu beğenmemiz, onaylamamız mümkün mü zaten? hani neresinden tutalım da hak verelim? düşünce belirtmek ve hakaret etmek arasında bir fark var.
üstelik bu üyeyle Nancy'nin durumu da farklı. burada bir kişi sövüyor, orada onlarca kişi kızın üzerine saldırdı.
bu mesajı yazan kişi de gitmiş gördüğünüz gibi.
bu arada size ÖM'den bu görüntüyü atanı da merak ettim.

eh şu üslubu beğenmemiz, onaylamamız mümkün mü zaten? hani neresinden tutalım da hak verelim? düşünce belirtmek ve hakaret etmek arasında bir fark var.
üstelik bu üyeyle Nancy'nin durumu da farklı. burada bir kişi sövüyor, orada onlarca kişi kızın üzerine saldırdı.
Bi de kızdığım şu var :)
Az önce dedin ki bir tane mesaj göster özür dileyeceğim....oky havada kalmış cık cık olmadı falan yazdı...buldum gösterdim...
Ama hala konu gereksiz uzuyor....alakası yok vs diye...olay bu şekilde ilerledi benim okuduğum tek şeyse hep
Amaaaaa........
Ayrıca ö.m. hissiyatında yersiz söyliyeyim..

Üye 1 seneyi geçkin süredir forumda yok, muhtemelen atılmış..

Ben de merak ettim ekran görüntüsünü atanı :)

Burada çoğul konuşmuş, küfür eden ampuller falan denmiş..Nancy gibi tek bir kişi hedef gösterilmemiş, kaldı ki her ikisi de yanlış.

yalnız bu üyeyle nancy kıyaslanırsa nancye hakaret olur. baktım mesajlarına feciymiş. 1 senedirde yokmuş zaten.

tek kelimeyle feci
mesela şu,

hocam hocam deyip eteğine yüz sürdüğünüz günler geçtide feto mu oldu menfaatçi köpekler :)

Bi de kızdığım şu var :)
Az önce dedin ki bir tane mesaj göster özür dileyeceğim....oky havada kalmış cık cık olmadı falan yazdı...buldum gösterdim...
Ama hala konu gereksiz uzuyor....alakası yok vs diye...olay bu şekilde ilerledi benim okuduğum tek şeyse hep
Amaaaaa........
Ayrıca ö.m. hissiyatında yersiz söyliyeyim..
yooo gayet söyleyeyim.
böyle bir insan benimle aynı fikirde görüldüğü için çok üzgünüm ve incinenlerden özür dilerim.
benim için bu kadar zor değil, inanın ki değil.
o bir tane mesaj göster lafı mecazdı esasında şurada yazan çizen belli başlı kişileriz zaten, birbirimizi biliyoruz. bu arada AKP'li üyeye hakaret etti diye üye kiblemişliğim var.

hissiyat değil, bir mantık yürütme bu görüntü en başta olsa baştan gösterirdiniz, sonradan geldiği için bir arkadaşı yollamıştır diye düşündüm.
değil diyorsanız, öyledir elbet.
ama anlaştığımız bir yer var; evet konu fazla uzadı, bence de.

yalnız bu üyeyle nancy kıyaslanırsa nancye hakaret olur. baktım mesajlarına feciymiş. 1 senedirde yokmuş zaten.

tek kelimeyle feci
mesela şu,

hocam hocam deyip eteğine yüz sürdüğünüz günler geçtide feto mu oldu menfaatçi köpekler :)
Oky ben mi anlatamıyorum ?diyeyim artık...
Ben kıyas falan yapmadım...özet geçeyim istersen;
Namcy banından sonra mesajlara baktım hep vah tüh...oysa benim gördüğüm gayet saldırgan bi üye...neyse sonra öğrendim ki arkadaş üzüntüyle gitmiş...terörist demişler benim mevzum bu değil..onaylamadım da...sonra birisi etiketlemek ne kolay dedi...ben de herkes için kötü dedim...olay burada nancy den koptu...
Diğer üyeyi de tanımam bilmem...nancy ile karşılaştırma yapmadığım görünüyordur herhalde...

Ben bu forumda chp ye veye mhp ye oy verenlere sçıktan hakaret okumadım ya da az olduğu için denk gelmemişimdir.
Ama konu akp ise hakaretler , cahillikler v.s havada uçuşuyor.
Kimse bana herkes özgürdür fasa fiso yapmasın.
Kısacası akp düşmanlığı çok büyük. Artık particilikten çıktı konu , kişisel yaftalamalar başladı.

Neyseki ne konuşması gerektiğini ,nerede duracağını bilmeyen kişilere bir kez daha ciddi uyarı gelmiş.
Sanırım şimdi daha sakin taş dökülür..

Oky ben mi anlatamıyorum ?diyeyim artık...
Ben kıyas falan yapmadım...özet geçeyim istersen;
Namcy banından sonra mesajlara baktım hep vah tüh...oysa benim gördüğüm gayet saldırgan bi üye...neyse sonra öğrendim ki arkadaş üzüntüyle gitmiş...terörist demişler benim mevzum bu değil..onaylamadım da...sonra birisi etiketlemek ne kolay dedi...ben de herkes için kötü dedim...olay burada nancy den koptu...
Diğer üyeyi de tanımam bilmem...nancy ile karşılaştırma yapmadığım görünüyordur herhalde...
bak verdiğin örnekle o üye her kimse tanımam etmem, nancye yapılan çok farklı.. elmayla armutu kıyaslamaktan öteye gitmez bu. bu arada sana son yazışım. konu dışına çıktık epeyce uzaklaştık. ban yemek istemiyorum

Üye 1 seneyi geçkin süredir forumda yok, muhtemelen atılmış..

Ben de merak ettim ekran görüntüsünü atanı :)

Burada çoğul konuşmuş, küfür eden ampuller falan denmiş..Nancy gibi tek bir kişi hedef gösterilmemiş, kaldı ki her ikisi de yanlış.
Aslında ince düşünürsek ekran görüntüsü atan var derken bana da hakaret etmiş gibi oluyorsun bir anlamda,hiç düşündün mü?
Benim aklım zekam yok mu ki arama butonuna hırsız yazıp dökümana ulaşabileyim? Neden herkes bunu merak ediyor?

Aslında ince düşünürsek ekran görüntüsü atan var derken bana da hakaret etmiş gibi oluyorsun bir anlamda,hiç düşündün mü?
Benim aklım zekam yok mu ki arama butonuna hırsız yazıp dökümana ulaşabileyim? Neden herkes bunu merak ediyor?

Yo hayır, bir arkadaşınız attı sandım görüntüyü.

Bir de yazı stilinizden dolayı anlaşılmıyor ne yazdığınız, okurken çok zorlandım anlamak için.

cezalar ağırlaştırılmış müebbete doğru giderken,daha fazla uzatmanın alemi yok...sanırım dışarıdan bakıldığında ne demek istediğim gayet iyi anlaşılıyordur...yeterli...

Aman ben zaten çok fazla takılmıyoeum siyaset topiğinde, körler sağırlar birbirini ağırlamaya ve pohpohlamaya devam etsin cıss olur sonra :27: padişahım çok yaşa :KK31:

Back