How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Hanımlar,
duydunuz Kazen'i hakaret ya da polemik, bu bölümde ilk cezanız ay sonuna kadar olacak.
Emir demiri keser, herkes bunu Göze alarak yazsın.
Biriktirdiklerimiz ayın son günü açığa çıkarsa Munecim üzüntümüz 1 gün mü olacak? :KK64:

valla ben bu konu hakkındaki düşüncemi o tartşmanın çıktığı konulardan birine yazmıştım,
bana yöneticiler bi uyarı gelmedi aç-açma vs, öyle bi uyarı gelirse, kural vs varsa uyarım
zaten kk da benim tek takıldığım yer siyaset ve gündem dersem yalan olmaz son aylarda
bir de eğitime girer yazarım bazen o kadar

Son düzenleme:
ben insanlarla burda sohbet etmeyi seviyorum amacım o, gerilimi sevmiyorum, genelde taraflar düşüncelerini ispatlama, kabul ettirme çabasına giriyor, o yüzden kavga çıkıyor, benim öyle bi derdim yok

şimdi değil sabah yazılmış ama size buyrun bir örnek ! bu mesajı kibleyen gidip şikayette de bulunacak kuvvetli muhtemel...
Üyelerin şikayeti ile mi polisler bilgi sahibi oluyor Sevgili Kazen?
Yoksa Forumlar, güvenlik güçleri tarafından her daim mercek altında mı?
Boşuna dememişler söz uçar yazı kalır diye.
Klavyeden çıkanların buharlaştığını sanıyoruz sanırım.

siteden üyelerin şikayet etmesine gerek yok ki ! zaten bu konuda çalışma yapan şirketler var. yani siz şirkete diyorsunuz ki benim hakkımda ne yazılmış araşltır ve gerekli yasal süreci başlat.
Yukarıdaki sorumla ilgili yanıtınız varmış teşekkürler.
Sorumluluklarımızı göz ardı ederek sizi zor durumda bırakmış olmamız da çok üzücü gerçekten. :KK51:

Son düzenleme:
Üyelerin şikayeti ile mi polisler bilgi sahibi oluyor Sevgili Kazen?
Yoksa Forumlar, güvenlik güçleri tarafından her daim mercek altında mı?
Boşuna dememişler söz uçar yazı kalır diye.
Klavyeden çıkanların buharlaştığını sanıyoruz sanırım.

Üyelerin şikayeti değil sanırım bu konuda profesyonel çalışan şirketler var.
Zira bu şirketlerden de e-postlar geldi şunu kaldırın diye ben kulak asmamıştım !

Üyelerin şikayeti değil sanırım bu konuda profesyonel çalışan şirketler var.
Zira bu şirketlerden de e-postlar geldi şunu kaldırın diye ben kulak asmamıştım !
Sosyal medya ile ilgili farklı bir pencere açmış oldunuz.
Burada da ayaklarımız yere sağlam basmalı.
Ya da bedeline razı olmalıyız. En Büyük KK

Kazen Kazen dün gece siyasette banlananlarda ay sonuna kadarmı cezalılaro_Obi arkadaş varda merak ettim:KK42:

Kazen bi kac uyenin tamamen uyelikleri ortadan kalkti Nancy Crypic sanrim net hatirlamiyrm bu sebeplerle mi yokoldular ortadan

nancy kendi isteğiyle gitti..

Bir konuda 10 kişi birden, kızın üstüne "terörist, defol" diye çullandı..

Neden? Hdp konuları açıyor diye..Cimcimenin olayının bir değişik versiyonu yani.

Ve çok üzgün ayrıldı buradan..Terörist damgası yemek ne kadar feci bişeydir..Günah almaktır bu.

Neden? Hdp konuları açıyor diye..Cimcimenin olayının bir değişik versiyonu yani.

Ve çok üzgün ayrıldı buradan..Terörist damgası yemek ne kadar feci bişeydir..Günah almaktır bu.
aynen öyle oldu. kız ben pkklı değilim diye diye gitti..bu arada crypic te üyeliğini iptal ettirdi. bana öyle dedi çünkü

Ustune ustuk nancy'e ithafen oh birini gonderdik sirada birkac kisi daha var diye seviyeyi dusurecek kadar da oldu bazilari.

Aaa yazin oldu sanirim ben yoktum kimsenin defol deme hakki yok ne alaka
Deli dolu bi kizdi ona benzer bir nick gordum bugun acaba dedim yeni uyelik mi acti.Yazik olmus yaramaz kiza
Nancy kendi isteğiyle ayrildi. Crypic de yok evet... Onu bilmiyorum ne oldu acaba?
Uyeler falan denilince ikisi en sivri dillilerdi hatta Crypic i ben engellemistim artik ben bir yaziydum o bes yaziyordu
aynen öyle oldu. kız ben pkklı değilim diye diye gitti..bu arada crypic te üyeliğini iptal ettirdi. bana öyle dedi çünkü
Ben hic gormedim bu yazilari :KK43:

Ayıbın büyüğü ona edildi işte..

Banlanmasına sevinebilirsin, oh çekebilirsin ama terörist, pkk lı diye yaftalamak nedir ya..

Kesinlikle.Cok buyuk ayip.Kiz daha fazla duramamisti burada ki hakliydi.

Ben gerçekten üzüldüm gidişine...

Ben de cok uzulmustum.Cok akli basinda ve birikimli biriydi.Keske gelse tekrardan.Cok isterim.Arkadasi vardi burada samimi.Iletse keske yine donmesini istedigimizi.

Kesinlikle.Cok buyuk ayip.Kiz daha fazla duramamisti burada ki hakliydi.

Ben de cok uzulmustum.Cok akli basinda ve birikimli biriydi.Keske gelse tekrardan.Cok isterim.Arkadasi vardi burada samimi.Iletse keske yine donmesini istedigimizi.

cognitive mi?

o da onun gidişinden sonra küstü siyasete, yazmıyor.

Back