- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
kimi ifadeler var verip çıkıyrosun kiminde de savcıdan haber bekliyoruz...
hele ki hafta sonu ve savcıya ulaşılmadıysa gerisini siz düşünün
o zaman içeride mi kalınıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimi ifadeler var verip çıkıyrosun kiminde de savcıdan haber bekliyoruz...
kolay değil.. hiç değil hemdekimi ifadeler var verip çıkıyrosun kiminde de savcıdan haber bekliyoruz...
o zaman içeride mi kalınıyor?
yani sizi suçluyorlarmı? ben sizden hakaret eden üyenin adresini falan istiyorlar sonra sizi bırakıyorlar sanıyorum. kusura bakmayın çok soru sordum ama hayretim şaştı yani.daha kalmadım ama burada yaşıyor olsaydım bu olacaktı.
Hahh evet tc cumhurbaskanligi aynen demek istedigim tamda buyduşu ayrıntıyı kaçırıyorsunuz kişiliğe hakaretin yaptırımı yok ama makama yapılan hakaretin yaptırımı var. Yani savcılığa gidip şu şuna hakaret etti dediğinizde büyük olasılıkla savcılık dilekçeyi dikkate almıyor ama cumhurbaşkanı makamına hakaret dedidiğinizde geri adım atamaz.
Dusunmesi bile kotufeci ya. düşünsene. kapında 2 polis memuru. sizi karakola kadar alalım. hakkınızda şikayet var diyor. sonucu ne olursa olsun. serbestte bırakılırsın belki. ama o yaşadığın şey hiçte kolay değil
Kazen dün yazmadım ama madem bugün tekrar açıldı konu bugün yazayım.Bir örnek daha vereyim mi ?
Dün gece yaşandı X bir üye fazla konu açıyor diye şikayet edildi. Önce bunu kib yaptılar ben siteye yazınca da açıktan yazdılar.
İçinizden bir kişi de çıkıp (bu kişi ile aynı düşüncede olanlar) evet saçmalamış demedi.
tarafsızlık isteyip taraf olmanız hoş değil, sezarın hakkını sezara verin. İyi o zaman ben Chess 'i de banlıyayım hep aynı sitelerden ve sürekli haber paylaşıyor diye veya çok konu açan bir başak üye O okypete .
bu tezi ortaya atan kişlerin içinde 1 kişi de çıkıp adam haklı demedi. hatta daha da ileri gidip konu açmaya sınır getirilsin dendi.
neyse ben gittim... Hanginizin eşi call of Dutty oynuyordu ?
Ben daha onceki uyarilarida hatirliyrum polis geldiginde paylasmistiniz ve cok sinirliydiniz Cok haklisinizdadaha kalmadım ama burada yaşıyor olsaydım bu olacaktı.
kaçmadan önce. orada yazılanları okudum. konu açıyor diye kiblenmez insan. bende açıyorum. chessde. bu yanlıştı. o zaman benle aynı düşünmeyenler benim konumda bana yazsınlar. çok konu açıyorsun diye. beni kiblesinler.bunun sonu yokki. sınırlama istemiyoruz özgürlük istiyoruz ama bunu kendimiz yapıyor ve kısıttlama istiyoruz. hatta şu kadar sayıda bir üye günde konu açsın. yok artık arkadaşlar. özgürlükten dem vuruyoruz ama özgürlüğümüzü yok ediyoruz. bu yazdfığım şey bize bumerang gibi dönüyor sonraBir örnek daha vereyim mi ?
Dün gece yaşandı X bir üye fazla konu açıyor diye şikayet edildi. Önce bunu kib yaptılar ben siteye yazınca da açıktan yazdılar.
İçinizden bir kişi de çıkıp (bu kişi ile aynı düşüncede olanlar) evet saçmalamış demedi.
tarafsızlık isteyip taraf olmanız hoş değil, sezarın hakkını sezara verin. İyi o zaman ben Chess 'i de banlıyayım hep aynı sitelerden ve sürekli haber paylaşıyor diye veya çok konu açan bir başak üye O okypete .
bu tezi ortaya atan kişlerin içinde 1 kişi de çıkıp adam haklı demedi. hatta daha da ileri gidip konu açmaya sınır getirilsin dendi.
neyse ben gittim... Hanginizin eşi call of Dutty oynuyordu ?
bak doğru yazıyorsun. ama buda bir kısıtlamadır. isteyen istediği konuyu açar. istediği haber kanalındanda açar. kimseninde bu yüzden birine laf etmeye hakkı yok. bakın cimcimdyle aram iyi değildir. ancak o yapılan şeyin sonucu benim özgürlüğümün kısıtlanmasına kadar gider. yada chessinKazen dün yazmadım ama madem bugün tekrar açıldı konu bugün yazayım.
verdiğin örneklerde şöyle bir sorun var.
chess ya da okypete birbirine paralel konular açmıyorlar. chess de oky de gerek AKP gerek CHP gerek HDP lehine konu açıyor, zaman zaman da bilmemkime benzemek isteyen anne kız 1000 tane estetik yaptırdı gibi konular da açıyor.
ama cimcime nefes bile almadan AKP konusu açıp AK Foruma çevirdi o bölümü.
yoksa elbette kimseye konu açma şu kaynağı kullanma deme hakkımız yok. istenen de bu değil.
ama bu kadarı da forum kurallarını suistimale giriyor, bence.
yönetimce girmiyorsa, girmiyordur, o konuda yapacağımız bir şey zaten yok.
elbette sen de haklısın. ama o gün siyaset ana sayfası mask'a kesmişti :) yani bir patlamaydı da esasında.bak doğru yazıyorsun. ama buda bir kısıtlamadır. isteyen istediği konuyu açar. istediği haber kanalındanda açar. kimseninde bu yüzden birine laf etmeye hakkı yok. bakın cimcimdyle aram iyi değildir. ancak o yapılan şeyin sonucu benim özgürlüğümün kısıtlanmasına kadar gider. yada chessin