- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Diğerleri 1500 yapıyordu buna ne diyeceksin sadece çamur at at at bol keseden bedavaBu araaaadaaaa, asgari ücretin 1300tlye çıkmasının kaynağı: VERGİLERİN ARTMASI hayırlı uğurlu olsun:)))ben artık hiç birşeye kızmıyorum inşallah donumuza kadar vergi alsınlar asgari ücreti 500 yapsınlar ben seyrederim keyiflegerçi siz ozamanda oy vercek kafaya sahipsiniz...ELHAMDÜLİLLAH.....
Saçma sapan yorumlarını kendine sakla... yeter artık gururu bir yere bırakın burnunuzun ucuyla bakmayin beğenmediğiniz parti tek başına iktidar oldu saygi duyun ....Anca atın at at bedava nede olsa bulaflarin hesabını rabbimize vereceksiniz bukadar insana hakaret hakaret yeter artık yeterTürk miletinin % 60 ı aptaldır diye boşuna dememişler . Aziz nesin ne kadar da doğru söylemiş. İnsanlar oy veriyor ,neye neden ne amaçla oy verdiğini bilmeyen cahil bir toplumdayız. Soruyorum çevremdeki çoğu kişiye partinin amacı partinin hangi kesime hitap ettiğini dahi bilmiyor . Biraz araştırma yapın . Beyninizi aşkla meşkle yoracağınıza tuttuğunuz partinin hedeflerini amaçlarını neye kime hizmet ettiklerini araştırın.
Yıkılanın Türkiye olup olmadığını er yada geç anlayacaksınız arkadaşım....
10 kişiden 100 kişiden bahsetmiyoruz %50 den bahsediyoruz.
Hadi birimizin aklı yok size göre; yaw %50'ninde mi aklı yok.
Oy verenlerin arasında öğretmenide war avukatı da war doktoruda war.
Size göre ipsiz sapsız aç insanlar Ak partiye oy veriyor...
Neyse her şeyin hayırlısı arkadaşım sevgiler
Bende sana katılıyorum bence herkez susmali saygı duymali ... Yüzde 50 ye yeter artık hakaretler yeter.... yerden yere vuruyorlar hem partiyi hem oy verenleri artık yorumlarını 4 yıl sonraya saklasinlarAyy off amma uzadi bu konu ha..
Herkes kendisine dogru gelen partiye oy verdi, bitti.
Kabul edilse de edilmese de Akp basa gecti .
Artik bazi yorumlari bi 4 sene sonraya saklayin.
NedenmişAyy off amma uzadi bu konu ha..
Sana mi dedim?Nedenmiş
Düşünce özgürlüğü var
İstediğim gibi düşündüğümü yazarım
Hakaret etmiyorum bir şey demiyorum
Cevap vermek zorunda değil kimse
Bazıları iktidar ama hep mağdur
Onlar mağduru daha iyi oynasın diye susacak değilim
Bakkk konu horttttlatmakta ustume yokturAyy off amma uzadi bu konu ha..
Asgari ücretin miktarından bahsedilmedi orada. Vaad ettikleri miktarı, vergiyi arttırıp hatta verginin de vergisini arttırarak gerçekleştirecekler.Ne anladım ben bundan? Önemli olan ne biliyormusun güzel kardeşim? Hayat zaten pahalı, vatandaşın omuzlarında zaten bu kadar yük varken, vergiyi arttıracaklarına, az vergiyle arttırmadan 1300 tl asgari ücret verebilmek. Zira bunu yapabilecek güç devlette var.Bütçede. Saraydaki altın kaplamalı klozetler yerine vatandaş düşünülmeli, su içmek için alınan altın varaklı kadehlerin bir tanesinin 1000tl olduğu bir ülkede asgari ücreti daha yeni 1300tl yapacaklar gerisini sen düşün!!!!!!!!!!!!!Diğerleri 1500 yapıyordu buna ne diyeceksin sadece çamur at at at bol keseden bedava
Gözünle gormeden altın kaplamalı klozeti var nasıl diyorsun cumhur başkanım davet etti gelin diye davete icabet edilmedi ..... Sen kafani yorma basbakanim da cumhur baskanimda turkiyeyi iyi dusunuyor hastaneler,, yollar ,,prim gunu 1000 in altinda olup da maaslar baglandi dul ailelere,, heray ssk li calisanlara agi yardımı ,,engellilerin, hastaların maasa bağlayıp bakıcı yardımı bunlar büyük işler ama siz partiyi yerden yere vurun allah biliyor daha da yazamadigim bir suru yaptıkları ... PKK partisine oy vermedik hizmet partisine oy verdik birakinda kendi paralarının hesabını kendileri yapsın ickide kumarda yemiyorlarya bizim oy verdiğimiz parti adı gibi AK PARTİ alnı ak yolu akAsgari ücretin miktarından bahsedilmedi orada. Vaad ettikleri miktarı, vergiyi arttırıp hatta verginin de vergisini arttırarak gerçekleştirecekler.Ne anladım ben bundan? Önemli olan ne biliyormusun güzel kardeşim? Hayat zaten pahalı, vatandaşın omuzlarında zaten bu kadar yük varken, vergiyi arttıracaklarına, az vergiyle arttırmadan 1300 tl asgari ücret verebilmek. Zira bunu yapabilecek güç devlette var.Bütçede. Saraydaki altın kaplamalı klozetler yerine vatandaş düşünülmeli, su içmek için alınan altın varaklı kadehlerin bir tanesinin 1000tl olduğu bir ülkede asgari ücreti daha yeni 1300tl yapacaklar gerisini sen düşün!!!!!!!!!!!!!
Yıl olmuş 2015 2016 ya giriyoruz onların döneminde sen kac yasindaydin allah aşkına ????? Önceden yapılmamış olanları konuşalım duralım ozaman. Önceden yapılmıyordu bişey şimdide gerek yok diyelim , ya da buna da şükür diye önümüze koyulana göz yumalım.... biz vatandaş olarak en iyisini istiyoruz yani hakkımızı...Bu zamana kadar hangi partiler vaadlerini gerçekleştirdi?
Tansu Çiller - herkese iki anahtar dedi, ekonomik kriz çıktı zamanında bir de kendisi ekonomik prof'uydu.
dsp-anap koalisyonunda ülke yine krizdeydi. Özal'dan sonra hep kriz hep kriz.... Erbakan zamanında ekonomi biraz toparlandı onu da laik'liğe kurban ettiler. sonra yine krizler başladı.. kimilerin sevmediği ama çoğunluğun yine devam dediği ak parti zamanında bunları görmedik. Allah göstermesin..
asgari ücret elbette çıksın. fakat bu zamların da bir yerde tedarik edilmesi lazım. ör,
her hastaneye muayene sonrasında, ilaç alırken bir öncenin muayene ücreti çıkıyor. İnanın bunu seve seve veriyorum. Çünkü devlet hastanesi ama özel hastanelerde çok da gerilerde kalır yanı yok. Sıra beklemiyorum, dr'umu buluyorum, ilacımı buluyorum. haa diyeceksiniz ki devletin görevi bu!! Ben de biliyorum, ama öncekilerde bunlar da yoktu zaten. Onlar bilmiyor muydu sorunları?? Ama elini taşın altına koyan var, koymayan var. Her hizmetin bedeli vardır..
tatlım sen oraya ne kadar harcandı biliyormusun??ülkede açlıktan nefesi kokan insanlar varken nedemeye lüks lüks lüks saray.. Ha hiç yapılmasın mı evet yapılabilir ancak işsizlik sorunu ortadan kalkar,asgari ücret artar,vs vs toplum daha iyi hale gelir ozaman bu kadar külfetli saray ne alaka demez kimse... Haa ayrıca biz takım taraftarları değiliz halkız.Ve elbette daha iyisi olsun isteriz çünkü bu hakkımız neyse daha fazla uzatmayacağım ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım neler olacak...herşeyin hayırlısı olsun ....Gözünle gormeden altın kaplamalı klozeti var nasıl diyorsun cumhur başkanım davet etti gelin diye davete icabet edilmedi ..... Sen kafani yorma basbakanim da cumhur baskanimda turkiyeyi iyi dusunuyor hastaneler,, yollar ,,prim gunu 1000 in altinda olup da maaslar baglandi dul ailelere,, heray ssk li calisanlara agi yardımı ,,engellilerin, hastaların maasa bağlayıp bakıcı yardımı bunlar büyük işler ama siz partiyi yerden yere vurun allah biliyor daha da yazamadigim bir suru yaptıkları ... PKK partisine oy vermedik hizmet partisine oy verdik birakinda kendi paralarının hesabını kendileri yapsın ickide kumarda yemiyorlarya bizim oy verdiğimiz parti adı gibi AK PARTİ alnı ak yolu ak
Tek vatan
Tek devlet
Tek millet
Tek bayrak
Sende bizde sahip çıkalım daha iyisi gelsin ona oy verelim allah razı olsun rabbimiz devletimize zeval vermesin
basbakanimizin da cumhur başkanıminda kalbi guzel turkiyemin için
Yıl olmuş 2015 2016 ya giriyoruz onların döneminde sen kac yasindaydin allah aşkına ????? Önceden yapılmamış olanları konuşalım duralım ozaman. Önceden yapılmıyordu bişey şimdide gerek yok diyelim , ya da buna da şükür diye önümüze koyulana göz yumalım.... biz vatandaş olarak en iyisini istiyoruz yani hakkımızı...
AMİNNNN insallahhhh hayırlısı allahtantatlım sen oraya ne kadar harcandı biliyormusun??ülkede açlıktan nefesi kokan insanlar varken nedemeye lüks lüks lüks saray.. Ha hiç yapılmasın mı evet yapılabilir ancak işsizlik sorunu ortadan kalkar,asgari ücret artar,vs vs toplum daha iyi hale gelir ozaman bu kadar külfetli saray ne alaka demez kimse... Haa ayrıca biz takım taraftarları değiliz halkız.Ve elbette daha iyisi olsun isteriz çünkü bu hakkımız neyse daha fazla uzatmayacağım ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım neler olacak...herşeyin hayırlısı olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?