• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Çok sert atışmalarımız oldu burada... ama sonuçlar harika çıktı..Türkiyem için HAYIRLI OLSUN Davutoğluna çok iş düşüyor daha ileri daha ileri inşallah..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Kakao ojgeldin bea
Kız hakkındaki iddialar doğrumu şaşırdım ben ama neyse :KK64:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben
Herkese bi açıklama yapman gerekiyor bence...belki özür bile dilemelisin...burda tartışıp ceza aldıktan sonra, hırsını alamayıp 2. Üyelikle kendin gibi gelip saydırsaydın bile seni anlardım...zaman zaman hırs hepimizin gözünü bürüyor...ama gelip hdp li gibi davrandın...bu bölümle ve üyelerle alakası olmayan yemek bölümüne hile karıştırdın...hepsinin hakkına girdin...herşey ortaya çıkmasına rağmen geri döndün ve hiçbirşey olmamış gibi yazmaya devam ediyorsun :KK12:

Herkese bi açıklama yapman gerekiyor bence...belki özür bile dilemelisin...burda tartışıp ceza aldıktan sonra, hırsını alamayıp 2. Üyelikle kendin gibi gelip saydırsaydın bile seni anlardım...zaman zaman hırs hepimizin gözünü bürüyor...ama gelip hdp li gibi davrandın...bu bölümle ve üyelerle alakası olmayan yemek bölümüne hile karıştırdın...hepsinin hakkına girdin...herşey ortaya çıkmasına rağmen geri döndün ve hiçbirşey olmamış gibi yazmaya devam ediyorsun :KK12:
Canım ben elimden geldiğince yetkililere gerekenleri bildirdim.. Gerek email yoluyla gerek sözlü olarak daha yapacağım bir şey yoktur..

Son düzenleme:
Canım ben elimden geldiğince yetkililere gerekenleri bildirdim.. Gerek email yoluyla gerek sözlü olarak daha yapacağım bir şey yoktur..
Sadece yetkililere mi? Bize açıklama borçlu değil misin? Sonuçta adminlerle muhatap olmadın bize gelip yazdın...ve biz de saf daf cevap verdik...

Kakao ve Ben Kakao ve Ben ..
Yaptığın davranışının affedilir tarafı yok bana göre,öfkenin kurbanı olup,2.üyelik alıp burada başka partiyi söylüyorsun.
Oda kesmiyor direk yemek bölümüne gidip adranın yaptığı böreğe lafı sokuyorsun olmadı kakao olmadı.
Keşke hepimize bir açıklama yapsaydın,en azınan hepimiizn aklında olan neden yaptı sorusunu cevaplayasaydın..
Kaybeden sen oldun aslında lütfen bunun farkına var olurmu..

Kakao ve Ben Kakao ve Ben ..
Yaptığın davranışının affedilir tarafı yok bana göre,öfkenin kurbanı olup,2.üyelik alıp burada başka partiyi söylüyorsun.
Oda kesmiyor direk yemek bölümüne gidip adranın yaptığı böreğe lafı sokuyorsun olmadı kakao olmadı.
Keşke hepimize bir açıklama yapsaydın,en azınan hepimiizn aklında olan neden yaptı sorusunu cevaplayasaydın..
Kaybeden sen oldun aslında lütfen bunun farkına var olurmu..
Merhaba Keleşim şunu bilki sadece ama sadece sana ve senin gibi samimi olanlara muneye yazdığım açıklamayı atıyorum buraya..inanıp inanmamak sizlere kalmış müdürüm inanmadığını söyledi.. ve yapacağım bişiy yoktur.. şununda açıklamasını yapmak istiyorum bu işyerinde her yer açılmıyor yasak getirilmiş. fecebook gibi, mynet gibi,,,açılan sadece msn o her bilgisayarda açılıyor nefis yemek tarifleri bazı bilgisayarda açılıyor,, ve KK bir taramanın olduğu bilgisayardan birde sekreterlikte bulunan yani benim bilgisayarımdan açılıyor..dediğim gibi inanıp inanmamak size kalmış..

Son düzenleyen: Moderatör:
kakao adını sil.diğer adlarıda silmelisin okuyacağım yazını ama adını koyma foruma. mail adreslerinide sil
telefonlarıda sil ayrıca..

Türk miletinin % 60 ı aptaldır diye boşuna dememişler . Aziz nesin ne kadar da doğru söylemiş. İnsanlar oy veriyor ,neye neden ne amaçla oy verdiğini bilmeyen cahil bir toplumdayız. Soruyorum çevremdeki çoğu kişiye partinin amacı partinin hangi kesime hitap ettiğini dahi bilmiyor . Biraz araştırma yapın . Beyninizi aşkla meşkle yoracağınıza tuttuğunuz partinin hedeflerini amaçlarını neye kime hizmet ettiklerini araştırın.

kakao adını sil.diğer adlarıda silmelisin okuyacağım yazını ama adını koyma foruma. mail adreslerinide sil
telefonlarıda sil ayrıca..
sağolsun silmişler.. ben o arkadaşlardan izin alark yaptım oky izinsiz hiç bişi yoktur.. ama genede teşekkür ederim silindiği için..

olabilir senin adınında olması iyi değil. herkes okuyor. gerek yok
ve ayrıca medarötörlerdende özür dilerim hem kendimi hem onlarıda sıkıntıya soktum.. sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hesap dondurabiliniyormu o işleri ben bilmiyorum.. eğer dondurabiliniyorsa biraz ara vermek isterim..istediğim üyelik iptali değil sadece biraz ara vermek.. ama nasıl olunuyor bilmiyorum .sevgilerimle..

Bu araaaadaaaa, asgari ücretin 1300tlye çıkmasının kaynağı: VERGİLERİN ARTMASI hayırlı uğurlu olsun:)))ben artık hiç birşeye kızmıyorum inşallah donumuza kadar vergi alsınlar asgari ücreti 500 yapsınlar ben seyrederim keyifle:KK14:gerçi siz ozamanda oy vercek kafaya sahipsiniz...ELHAMDÜLİLLAH.....

Yok artık neler olmuş öyle, trollük hareketler bunlar resmen:KK57:

Bu araaaadaaaa, asgari ücretin 1300tlye çıkmasının kaynağı: VERGİLERİN ARTMASI hayırlı uğurlu olsun:)))ben artık hiç birşeye kızmıyorum inşallah donumuza kadar vergi alsınlar asgari ücreti 500 yapsınlar ben seyrederim keyifle:KK14:gerçi siz ozamanda oy vercek kafaya sahipsiniz...ELHAMDÜLİLLAH.....
bu insanlar hakediyorlar ya gerçekten hakediyorlar kötü şeylerin olmasını, biz de arada kaynıyoruz işte maalesef.

bu insanlar hakediyorlar ya gerçekten hakediyorlar kötü şeylerin olmasını, biz de arada kaynıyoruz işte maalesef.

Siyasi tercihleri doğrultusun da insanların kötü yaşam standartlarına sahip olmalarını temenni etmek ne kadar doğru bu bir , ikincisi bu temenninizin ülkesimiz için müspet sonuçları ne olabilir ?

Kötü şeylerin olmasını dilemek ; kötü bir şey olmayacağına inanarak oy vermekten daha mı vatanperver bir hareket ?

Siyasi tercihleri doğrultusun da insanların kötü yaşam standartlarına sahip olmalarını temenni etmek ne kadar doğru bu bir , ikincisi bu temenninizin ülkesimiz için müspet sonuçları ne olabilir ?

Kötü şeylerin olmasını dilemek ; kötü bir şey olmayacağına inanarak oy vermekten daha mı vatanperver bir hareket ?
yazdığım şey bir temenni değil, dikkatli okuyun.eğer "umarım kötü şeyler olur da akılları başlarına gelir" tarzında bir şeyler söyleseydim bu temenni olurdu ki yazdığım şey o anlama gelmiyor bile.sonunda "biz de arada kaynıyoruz işte maalesef" demem de durumdan şikayetçi olduğumun ve ülkenin iyiye gitmesini istememe rağmen elim(iz)den bir şey gelmediğini söylemeye çalıştığımın açık bir göstergesi.ve "hakediyorlar" lafımın da hala arkasındayım çünkü oylarıyla bu sonucu almamıza sebep olan kişiler onlar.okuduklarınızı doğru anladığınızdan emin olup ondan sonra alıntı yapmanızı öneririm.

Back