Hey biraz dikkat diyorum...
Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.
Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !
Helal olsun Sarayi var,
Helal olsun altindan bardagi var,,
Bundan sonra gelen olursa bunlarin haricimi olucak ?
Konusmak icin konusmayinn yapmayin yaa..
Sen kimsin ya ?? Hayirdir !!
Kadınların çevrimiçi siyasal katılımları çalışması.
Sayın Kadınlar Kulübü Yöneticisi,
Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi H.İ.T. bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Web sayfanızda bulunan Forumlar/Türkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı/2015 genel seçimleri başlığı altında bulunan mesajlardan elde edeceğimiz veriler ile Türkiye' deki Kadınların çevrimiçi platformlarda siyasal katılım davranışlarını ortaya koymak istiyoruz. Bu maksatla yapılacak çalışmanın etik şartlarını yerine getirebilmek amacıyla tarafımıza müsaade verilmesini ve anılan başlık altında mesajları bulunan forum üyeleriyle de konunun paylaşımasını talep ediyoruz. Çalışmada incelenecek veriler sadece bilimsel amaçlı kullanılacak ve üyelerin kimliği gizli tutulacak hiç bir şekilde çalışmaya dahil edilmeyecektir. Çalışma sonlanmasına müteakip forum üyeleriyle de paylaşılacaktır.
Saygılarımla,
Yrd.Doç.Dr. .......
Kulübümüz ve yöneticikerimiz adına onur duyarız...Bilginize
Bilginize
Saraylım gündemi takip ediyor musun, ben takip ettikçe baktım hastalanıyorum bıraktım artık bakmıyorum kimin eli kimin cebinde kim karısını kiminle aldatmış ona bakıyorum. Arada da A haber izleyip Allahımmm nasıl güzel sorunsuz bir ülkem var deyip gözlerimden galp fışkırtıyorumBunlar tasi topragi satarak Turkiye'de carki donduruyorlar. Simdi de seker fabrikalarini satisa cikartmislar. Yillik karinin bile cok altinda fiyatlara. Satmasalar sanirim artik memur-emekli maaslari kesilir. Turkiye enkaz, bence hic bir parti gelip bu enkazin ustune oturmak istemiyordur artik. Satmadan devam edelim deseler kriz patlar ve yeni gelenin ustune kalir cunki..
Yarin obur gun satacak hic birsey kalmadiginda ve kriz patladiginda cikarttiklari savasi bahane edeceklerdir. Yagmur yagdi boyle oldu hesabi.. Millet palavra dinlemeye alisti ne de olsa.
Secimlerden once Bulent Arinc uyarmisti, "biz gidersek yeni gelen iktidar maaslari uc ay bile odeyemez" diye.. sanirim soyledigi en dogru soz bu.
Bundan sonra secim filan hikaye, hile yapmanin kanununu cikartmakla mesguller, ustelik gikini cikartani hapse tikiyorlar. Bunlar ne zaman doyarsa, Turkiye ne zaman tamamen biterse o zaman kendiliklerinden giderler.
Sinirlerim bozuluyor, bakmiyorum syes. Orda burda karsima ciktikca haberim oluyor iste.. Burada bile cogu habere yorum yazasim gelmiyor cogu zaman.. Yillarca yazdik, degisen birsey yok, daha da beter oluyor her gecen gun.. Cok sinirim oynamissa gideyim KKda birilerine laf yetistireyim, sinirlerim bosalsin diyorum bazen iste..Saraylım gündemi takip ediyor musun, ben takip ettikçe baktım hastalanıyorum bıraktım artık bakmıyorum kimin eli kimin cebinde kim karısını kiminle aldatmış ona bakıyorum. Arada da A haber izleyip Allahımmm nasıl güzel sorunsuz bir ülkem var deyip gözlerimden galp fışkırtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?