Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Akpliler anca susturmayı bilir bu halk susa susa bu hale geldi ! Yazık size cahil sürüleri ! % 50 aldı ama cahil çok açın bakın ne salakça videolar var gülünç durumda bir toplum var . Herkes özgür tabi verin kime veriyorsanız vermeye devam

Sen kimsin ya ?? Hayirdir !!

Sen değil hanımefendi siz!!
Ben kim olduğum önemli değil.
Siz önce yazdığınız üslüba dikkat edin..
Selametle..

Bilginize

Son düzenleme:
Muharrem ince yerine kurulun kilictaroglunu seçmesine her ne kadar tepkili olsamda yine de CHP gerçi CHP İstanbul il başkanı seçilen kadinin tweetleri de benu düşündürüyor HDPHDP sempatisi var Atatürkün partisine hic yakismayan adamlari topladilar ama ya sabir inşallah duzelicek

Bunlar tasi topragi satarak Turkiye'de carki donduruyorlar. Simdi de seker fabrikalarini satisa cikartmislar. Yillik karinin bile cok altinda fiyatlara. Satmasalar sanirim artik memur-emekli maaslari kesilir. Turkiye enkaz, bence hic bir parti gelip bu enkazin ustune oturmak istemiyordur artik. Satmadan devam edelim deseler kriz patlar ve yeni gelenin ustune kalir cunki..
Yarin obur gun satacak hic birsey kalmadiginda ve kriz patladiginda cikarttiklari savasi bahane edeceklerdir. Yagmur yagdi boyle oldu hesabi.. Millet palavra dinlemeye alisti ne de olsa.

Secimlerden once Bulent Arinc uyarmisti, "biz gidersek yeni gelen iktidar maaslari uc ay bile odeyemez" diye.. sanirim soyledigi en dogru soz bu.

Bundan sonra secim filan hikaye, hile yapmanin kanununu cikartmakla mesguller, ustelik gikini cikartani hapse tikiyorlar. Bunlar ne zaman doyarsa, Turkiye ne zaman tamamen biterse o zaman kendiliklerinden giderler.

Saraylım gündemi takip ediyor musun, ben takip ettikçe baktım hastalanıyorum bıraktım artık bakmıyorum kimin eli kimin cebinde kim karısını kiminle aldatmış ona bakıyorum. Arada da A haber izleyip Allahımmm nasıl güzel sorunsuz bir ülkem var deyip gözlerimden galp fışkırtıyorum

Sinirlerim bozuluyor, bakmiyorum syes. Orda burda karsima ciktikca haberim oluyor iste.. Burada bile cogu habere yorum yazasim gelmiyor cogu zaman.. Yillarca yazdik, degisen birsey yok, daha da beter oluyor her gecen gun.. Cok sinirim oynamissa gideyim KKda birilerine laf yetistireyim, sinirlerim bosalsin diyorum bazen iste..

Iste AKP'nin secilmis cumhurbaskani. Fakir cumhurbaskani.. Duyan da 1200 odali sarayinda sogan ekmek yiyor sanacak.. Kendine inanan secmen ile dalga gecmenin kitabini yaziyor. Ama hala yere goge koyamayan ve her lafina inanan milyonlar var. Bu lafinin da ayakta alkislandigi gibi.. Ah Aziz Nesin ah.. Seni saygiyla aniyorum gene bugun..

Bundan sonra secim filan hikaye demistik di mi? Adamlar kanununu gecirdi yav.. Muhurlu, muhursuz, (sonradan eklenmis, eklenmemis) butun oylar gecerli artik.. Hile yapmak serbest yane.. Tabi YSK kimin elindeyse ona..

Secim yapmaya gerek kalmadi, sonuc simdiden belli.. Bosa masraf.. Adet yerini bulsun, dostlar alisveriste gorsun diye secim yapacaklar..

Ekonomi çok iyi! Türkiye uçacaktı referandumdan evet çıkınca güya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…