Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akparti yikilmaz, sizler varken neden yikilsin? Yikilan Turkiye oldu maalesef..Eki Görüntüle 1674504
Bize hırsız diyenler, bu ülke bu 4büyük sayesinde ayakta... Artık herkes anlasın Ak parti ne söylenirse söylensin, ne çamur atılırsa atılsın yıkılmazZ #Elhamdürillah
Yıkılanın Türkiye olup olmadığını er yada geç anlayacaksınız arkadaşım....Akparti yikilmaz, sizler varken neden yikilsin? Yikilan Turkiye oldu maalesef..
Yazık her zamnkingibi çaldılar 3 dünya savaşına akp liler önden buyursunulan müslümanlıktan bahsederler hamdolsun diye sevinirler hırsıza oy verirler nasıl bir mantık yaaa.. ben anlayamıyorum gerçekten akpye oy verenler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kesim!!! e adam çalıyo ama yol yapıyo diyeni tanıyorum ben ya....ben olsam bende çalardım diye savunanı biliyorum...öğle arası 2 tl lik döner yiyipde milyon dolarları çalan adamları savunmakda ayrı bir ironi.....ALLAH KIŞ UYKUSUNDAN UYANMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
Millet neyin ne olduğunu anladı ve yine yeni yeniden tek başına iş başına Haydi BİSMİLLAHÇaldılar diyenleri ne yapıyoruz boşveriyoruz daha 3 5 oya sahip çıkamayanlar Ülke yönetecek pehhhh ağzınızı değil gözünüzü açacaksınız :)))))
Çaldılar diyenleri ne yapıyoruz boşveriyoruz daha 3 5 oya sahip çıkamayanlar Ülke yönetecek pehhhh ağzınızı değil gözünüzü açacaksınız :)))))
Emanetler yerini buldu
Yıkılanın Türkiye olup olmadığını er yada geç anlayacaksınız arkadaşım....
10 kişiden 100 kişiden bahsetmiyoruz %50 den bahsediyoruz.
Hadi birimizin aklı yok size göre; yaw %50'ninde mi aklı yok.
Oy verenlerin arasında öğretmenide war avukatı da war doktoruda war.
Size göre ipsiz sapsız aç insanlar Ak partiye oy veriyor...
Neyse her şeyin hayırlısı arkadaşım sevgiler
Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.
Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!
Batsın onun özrü.Hangi yüzle gelecek.Gelse de onu burada zor günler bekliyor.
tanımadığın ,bilmediğin sadece ve sadece sanal alemde tanımaya çalıştığın birisi için şu lafları yazmaya hiçmi utanmadın adra... bak banım bitti geldim. neyin ne olduğunu bilmeden ,şu kelimeleri yazmak nasıl bir hırs beslemişsinki ilk fırsatta şu hakaret dolu sözcükleri sıralamışsın.. yazık anlık zafer sarhoşu yaşamak içinse idi bu hakaretlerin yaşadın ama bilesinki bana bir özür borcun var.. seninle siyasette 2 kere atıştık onlarda çok önemli değildi.. ki atıştığımızın sonundada güzel yaptığın lezzetlerden beni mahrum etme ve gene beni etiketle dedim..yaptığın tüm lezzetlere ne kadar övgüler dizdiğimi sen iyi bilirsin senin güzel sunumundan dolayı özenerek yarışmalara katıldığımıda iyi bilirsin.. hadi diğer arkadaşları anlıyorum çünkü onlarla siyasette bazen şiddetli yazışmalarımız olmuştur.. ama senn ama sen şu kadar hakaretler yazmak yazık sana... böreklerde gelip sana helal olsun ne güzel olmuş bu tarif diyemedim. neden biliyormusun burada tolin arkadaşın doğum günü vardı herkes profiline gidip tebrik ediyordu bende ettimm güzel dileklerde bulundum aradan zaman geçti ve bana seni sevmediğim halde gelip profilime doğum günümü kutluyorsun bu ne yüzsüzlük anlamında kelimeler yazdı.. belkide tolinle o yazışmalarımızı okudun siyasette.. sadece yazık adra sadece yazık..Derdi benimle onun.
Yüzsüzlükte zirveye oturdun.Laf salatası yapmışsın yine.Az bile yazdım.Özür borcum falan yok sana.Daha çok şey derdim sana ama değmez.Çünkü anlayacak kapasite yok.tanımadığın ,bilmediğin sadece ve sadece sanal alemde tanımaya çalıştığın birisi için şu lafları yazmaya hiçmi utanmadın adra... bak banım bitti geldim. neyin ne olduğunu bilmeden ,şu kelimeleri yazmak nasıl bir hırs beslemişsinki ilk fırsatta şu hakaret dolu sözcükleri sıralamışsın.. yazık anlık zafer sarhoşu yaşamak içinse idi bu hakaretlerin yaşadın ama bilesinki bana bir özür borcun var.. seninle siyasette 2 kere atıştık onlarda çok önemli değildi.. ki atıştığımızın sonundada güzel yaptığın lezzetlerden beni mahrum etme ve gene beni etiketle dedim..yaptığın tüm lezzetlere ne kadar övgüler dizdiğimi sen iyi bilirsin senin güzel sunumundan dolayı özenerek yarışmalara katıldığımıda iyi bilirsin.. hadi diğer arkadaşları anlıyorum çünkü onlarla siyasette bazen şiddetli yazışmalarımız olmuştur.. ama senn ama sen şu kadar hakaretler yazmak yazık sana... böreklerde gelip sana helal olsun ne güzel olmuş bu tarif diyemedim. neden biliyormusun burada tolin arkadaşın doğum günü vardı herkes profiline gidip tebrik ediyordu bende ettimm güzel dileklerde bulundum aradan zaman geçti ve bana seni sevmediğim halde gelip profilime doğum günümü kutluyorsun bu ne yüzsüzlük anlamında kelimeler yazdı.. belkide tolinle o yazışmalarımızı okudun siyasette.. sadece yazık adra sadece yazık..
Çok sert atışmalarımız oldu burada... ama sonuçlar harika çıktı..Türkiyem için HAYIRLI OLSUN Davutoğluna çok iş düşüyor daha ileri daha ileri inşallah..