• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
peygamber ilan et o birrrrrrr allah adamııııııııııı :)):):):):): hahahah yaaa D:KK70::KK70::KK70::KK70:D gerçi senin etmene gerek yok zamanında yalakalar ALLAHIN ELÇİSİ dediler ya haşaa tövbe allahım sen affet sen ıslah et bu insanları .. nasıl bir körü körüne bağlanmaktır bu yaaa.... Hakkımızda hayırlı olmasını isterim her zaman tek partiye körü körüne bağlanmam ama bunlar resmen dinden sömürge yapıyor..türkiyenin %99u müslüman ve bunu bildikleri için kullanılıyor. Bu farkedilmeyecek gibi değil..
Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinles :KK14:

Fazla makarna dağıtmaları iyi olmamış ya çok kafa yapmış sizde be tatlım... ben bakar kör değilim 13 senedir olup bitenleri çooook rahat idrak edebiliyorum.Dini kullanıp da oy isteyenlere değil oy günahımı vermem buna ancak sizler atlarsınız.. aaaa bu adam müslümann aaaa Allah diyo aaa peygamber diyo bak mitinge elinde Kur'anla çıktı, inanıyo ötekiler demiyo demekki onlar müslüman değil ozaman biz buna oy verelim kafası. resmen din ile kazanıyo sanırsın akpliler tek müslüman diğerleri inanmayan resmen toplumda öyle bi algı oldu... üzücü....

sarigul_2637.jpg

Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinles :KK14:
O DÜŞÜNCE BANA AİT DEĞİL YALNIZ TÜRKÇENİ SEVEYİM.mantık dışı dediğin insanlar seninle aynı partiye oy veren insanlar bebeğim... gerçekler ortada googleden bak ve gör kimler ne demiş erdoğana ve sen o mantık dışı dediğin insanlarla aynı düşüncede olmalısın ki aynı yere oy veriyorsun. kendiyle çelişen AK insan :):):):):)

O DÜŞÜNCE BANA AİT DEĞİL YALNIZ TÜRKÇENİ SEVEYİM.mantık dışı dediğin insanlar seninle aynı partiye oy veren insanlar bebeğim... gerçekler ortada googleden bak ve gör kimler ne demiş erdoğana ve sen o mantık dışı dediğin insanlarla aynı düşüncede olmalısın ki aynı yere oy veriyorsun. kendiyle çelişen AK insan :):):):):)
Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem :KK53: bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorum :KK55:

Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem :KK53: bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorum :KK55:
İnan bana benim cevabıma iki kelimeyi bir araya getiripte tatmin edici bir cevap veremedin ya seni muhatap almam şu saatten itibaren :) ''Sen aslında hiç kimsesin'' nasıl bir laftır ya hahahah sen beni göz ardı etmeden önce gel sana bir Türkçe dersi vereyim. Evellallah mesleğimi severek yapıyorum, sende öğrencilerim arasına katıl. :) :) :)

Back