- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 46
Senin dinin ne kuzumÇalmaktan bahsetmeniz komik olmuş
Bu arada Tc islam devletidir diye nerde yazıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin dinin ne kuzumÇalmaktan bahsetmeniz komik olmuş
Bu arada Tc islam devletidir diye nerde yazıyor?
Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinlespeygamber ilan et o birrrrrrr allah adamııııııııııı :)):):):):): hahahah yaaa DD gerçi senin etmene gerek yok zamanında yalakalar ALLAHIN ELÇİSİ dediler ya haşaa tövbe allahım sen affet sen ıslah et bu insanları .. nasıl bir körü körüne bağlanmaktır bu yaaa.... Hakkımızda hayırlı olmasını isterim her zaman tek partiye körü körüne bağlanmam ama bunlar resmen dinden sömürge yapıyor..türkiyenin %99u müslüman ve bunu bildikleri için kullanılıyor. Bu farkedilmeyecek gibi değil..
Fazla makarna dağıtmaları iyi olmamış ya çok kafa yapmış sizde be tatlım... ben bakar kör değilim 13 senedir olup bitenleri çooook rahat idrak edebiliyorum.Dini kullanıp da oy isteyenlere değil oy günahımı vermem buna ancak sizler atlarsınız.. aaaa bu adam müslümann aaaa Allah diyo aaa peygamber diyo bak mitinge elinde Kur'anla çıktı, inanıyo ötekiler demiyo demekki onlar müslüman değil ozaman biz buna oy verelim kafası. resmen din ile kazanıyo sanırsın akpliler tek müslüman diğerleri inanmayan resmen toplumda öyle bi algı oldu... üzücü....
benim inancım beni ilgilendirir. bu soruyla nereye varmaya çalıştığınızı anlamadım.Senin dinin ne kuzum
Sagolsn canimm..kutlamaya devam
en cok güldümde ne olduSagolsn canimm..kutlamaya devam
O DÜŞÜNCE BANA AİT DEĞİL YALNIZ TÜRKÇENİ SEVEYİM.mantık dışı dediğin insanlar seninle aynı partiye oy veren insanlar bebeğim... gerçekler ortada googleden bak ve gör kimler ne demiş erdoğana ve sen o mantık dışı dediğin insanlarla aynı düşüncede olmalısın ki aynı yere oy veriyorsun. kendiyle çelişen AK insan :):):):):)Bizler sen ve senin gibiler gibi mantik disi dusuncelere sahip degiliz rahat ol sakinles
Burada nasıl kinle yazıyorlardi..Bi ara yazdım cevap verdim,ama sonra dedim ki yakında agizlarinn payını alacaklar. Kendini yormaen cok güldümde ne oldu
chpnin oy orani artiyor AKPnin düsüyor diyorlardi
Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorumO DÜŞÜNCE BANA AİT DEĞİL YALNIZ TÜRKÇENİ SEVEYİM.mantık dışı dediğin insanlar seninle aynı partiye oy veren insanlar bebeğim... gerçekler ortada googleden bak ve gör kimler ne demiş erdoğana ve sen o mantık dışı dediğin insanlarla aynı düşüncede olmalısın ki aynı yere oy veriyorsun. kendiyle çelişen AK insan :):):):):)
İnan bana benim cevabıma iki kelimeyi bir araya getiripte tatmin edici bir cevap veremedin ya seni muhatap almam şu saatten itibaren :) ''Sen aslında hiç kimsesin'' nasıl bir laftır ya hahahah sen beni göz ardı etmeden önce gel sana bir Türkçe dersi vereyim. Evellallah mesleğimi severek yapıyorum, sende öğrencilerim arasına katıl. :) :) :)Evet alnimiz ak ciktik secimden. Senin de neren kara bilemem bos bos bildigini saniyorsun. Ama sen aslnda hic kimsesin ve hic birsey bilmiyorsun. O yuzden hic bosa usteleme. Seni goz ardi ediyorum
En yakın benimkiydi sanırımYaprak ve nicktaşım üçümüzünde tahmini tutmadı yahu
Hayırlı olsun .
Hahaha boşverin ElAlemi kutlamaya devammhazımsızlık için soda iyi gelir:)
En İroni olanıda hani çokkk bilmişlerdiya fosladır hiçbişey bilmiyorlarmışen cok güldümde ne oldu
chpnin oy orani artiyor AKPnin düsüyor diyorlardi
Ben hep bugünü bekledim :):)Burada nasıl kinle yazıyorlardi..Bi ara yazdım cevap verdim,ama sonra dedim ki yakında agizlarinn payını alacaklar. Kendini yorma