Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk Şükür
Vurur Yüze İfadesi:))))) tarafsız medya diye savunduklarının suratlarına bakın hahahahahaEki Görüntüle 1674230
İşte burda yanıldın canım bizzat kendim tv den çektim resmi :))))) Bende izliyorum ama coşkuya denk gelemedimSöylediğinin Aksine son derece Coşkulu sundular programı.
Bu capsi hazırlayan sanırım onların tarafsız şekilde güncel olayları eleştirebilmelerine bozulmuş ama olmamış cınım yha.
Bir anlık hallerini çektin o zaman.İşte burda yanıldın canım bizzat kendim tv den çektim resmi :)))))
Yok bence bunlar oy toplamış hiç zannetmiyorumKk nın anket sonucu , şeçim sonucundan çok kk yı kullanan üyelerin siyasi görüşlerini gösteriyor ...
Hı hı izliyorum bende coşkuyu göremedim nedense sizlere göre başarılı bizlere göre yanlıBir anlık hallerini çektin o zaman.
Çünkü programı gülerek anlattıklarını ben bizzat gördüm izledim.
Ikisi de çok başarılı programcılar.
Asla birilerinin Eteğini öpecek karakterde değiller.
Hı hı izliyorum bende coşkuyu göremedim nedense sizlere göre başarılı bizlere göre yanlı
Aynen dedigin gibi yanlı yanlı olduğun için yazılanları hazmedemiyorsun dimi amaEleştiriyi yanlı haber olarak gören bir Göze ne yapsam faydasız.
Üzgünüm :)
Yansız kişileri söylersen çok daha objektif konuşuruz.Aynen dedigin gibi yanlı yanlı olduğun için yazılanları hazmedemiyorsun dimi ama
lan ne pişkin insanlarsınız yayını bende izledim adamlar gayet gülerek yayın yaptı bir anlık duruşunu çekmişler burda laga luga yapıyorlar illa gülmek için bahane arıyorsanız bence halinize gülün :):):)Aynen dedigin gibi yanlı yanlı olduğun için yazılanları hazmedemiyorsun dimi ama
Hı hı izliyorum bende coşkuyu göremedim nedense sizlere göre başarılı bizlere göre yanlı