• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Kk nın anket sonucu , şeçim sonucundan çok kk yı kullanan üyelerin siyasi görüşlerini gösteriyor ...

Kızlar hayırlı uğurlu olsun bu günümüze şükürler olsun .....
Rabbimiz devletimize zeval vermesin
Amin inşallah

Son düzenleme:
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdoğan ve Basbakan Ahmet Davutoglu.jpg
Vatanimiz bir
Milletimiz bir
Devletimiz bir
Bayrağımız bir

Vurur Yüze İfadesi:))))) tarafsız medya diye savunduklarının suratlarına bakın hahahahahaEki Görüntüle 1674230

Söylediğinin Aksine son derece Coşkulu sundular programı.
Bu capsi hazırlayan sanırım onların tarafsız şekilde güncel olayları eleştirebilmelerine bozulmuş ama olmamış cınım yha. :KK51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğinin Aksine son derece Coşkulu sundular programı.
Bu capsi hazırlayan sanırım onların tarafsız şekilde güncel olayları eleştirebilmelerine bozulmuş ama olmamış cınım yha. :KK51:
İşte burda yanıldın canım bizzat kendim tv den çektim resmi :))))) Bende izliyorum ama coşkuya denk gelemedim

İşte burda yanıldın canım bizzat kendim tv den çektim resmi :)))))
Bir anlık hallerini çektin o zaman.
Çünkü programı gülerek anlattıklarını ben bizzat gördüm izledim.
Ikisi de çok başarılı programcılar.
Asla birilerinin Eteğini öpecek karakterde değiller.

Bir anlık hallerini çektin o zaman.
Çünkü programı gülerek anlattıklarını ben bizzat gördüm izledim.
Ikisi de çok başarılı programcılar.
Asla birilerinin Eteğini öpecek karakterde değiller.
Hı hı izliyorum bende coşkuyu göremedim nedense sizlere göre başarılı bizlere göre yanlı

Aynen dedigin gibi yanlı yanlı olduğun için yazılanları hazmedemiyorsun dimi ama :KK70::KK70:
lan ne pişkin insanlarsınız yayını bende izledim adamlar gayet gülerek yayın yaptı bir anlık duruşunu çekmişler burda laga luga yapıyorlar illa gülmek için bahane arıyorsanız bence halinize gülün :):):)

Hı hı izliyorum bende coşkuyu göremedim nedense sizlere göre başarılı bizlere göre yanlı

işte sıkıntıda bu herkesin aynı düşünmesini olaylara aynı bakmasını beklemek
sizin başarılı bulduğunuzda başkasına yanlı gelir hayat böyle bişey

Back