- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
çünkü hdpkkışiddaeş hepsi aynı fabrikanın malı :)Hdpkk da akpisid niye degil:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü hdpkkışiddaeş hepsi aynı fabrikanın malı :)Hdpkk da akpisid niye degil:))))
buradaki anketi nasıl yorumladınız? buraya göre CHP 1. parti çıkmış?merakla bekliyorum sayımı :)
buradaki anketi yorumlarsak AKP tek başına iktidar, chp ana muhalefet, hdpkk barajın sınırında kalıyor (% 8,7 gibi)
chp asla 1. Parti olamaz. O yüzdeleri tersine yorumladım kendimce.buradaki anketi nasıl yorumladınız? buraya göre CHP 1. parti çıkmış?
yani CHP elbet 1. parti olmayacak da buradan da o şekilde bir sonuç çıkmaz.
hmmm anladım.chp asla 1. Parti olamaz. O yüzdeleri tersine yorumladım kendimce.
Canım kardeşim allahımizin izniyleTek başına iktidar yine yeniden..muhteşem bigun..hamdolsun..
inşallah :)Tek başına iktidar yine yeniden..muhteşem bigun..hamdolsun..
yav he he.ulan müslümanlıktan bahsederler hamdolsun diye sevinirler hırsıza oy verirler nasıl bir mantık yaaa.. ben anlayamıyorum gerçekten akpye oy verenler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kesim!!! e adam çalıyo ama yol yapıyo diyeni tanıyorum ben ya....ben olsam bende çalardım diye savunanı biliyorum...öğle arası 2 tl lik döner yiyipde milyon dolarları çalan adamları savunmakda ayrı bir ironi.....ALLAH KIŞ UYKUSUNDAN UYANMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.....
ulan müslümanlıktan bahsederler hamdolsun diye sevinirler hırsıza oy verirler nasıl bir mantık yaaa.. ben anlayamıyorum gerçekten akpye oy verenler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kesim!!! e adam çalıyo ama yol yapıyo diyeni tanıyorum ben ya....ben olsam bende çalardım diye savunanı biliyorum...öğle arası 2 tl lik döner yiyipde milyon dolarları çalan adamları savunmakda ayrı bir ironi.....ALLAH KIŞ UYKUSUNDAN UYANMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH.....