- 12 Temmuz 2006
- 56.220
- 216.116
- 1.223
- 52
Sen bu gidişle benden bir ban yiyeceksin en az 6 ay bu türküyü mapus damında söyleyeceksinben delicem yasakları bak yazayımda gor
ZALIMSAN MUNEEEE
Başımın püsküllüsü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu gidişle benden bir ban yiyeceksin en az 6 ay bu türküyü mapus damında söyleyeceksinben delicem yasakları bak yazayımda gor
ZALIMSAN MUNEEEE
mune bu sene en lerin tadını cıkar cunku son eli maşalıya aday gösterilişin olacak seneye ben ve kazen yazrışcaz orda nihahahhahahahSen bu gidişle benden bir ban yiyeceksin en az 6 ay bu türküyü mapus damında söyleyeceksin
Başımın püsküllüsü
O kategori var mı bak istersen
nevreste benım ıcın en adriana lima uye kategorisi ne zaman eklenecek?O kategori var mı bak istersen
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma başlamıştır..
varmışO kategori var mı bak istersen
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma başlamıştır..
O kategoride adayımız olmadığı için ekleme yapmıyoruznevreste benım ıcın en adriana lima uye kategorisi ne zaman eklenecek?
HDP lilere karşı diye birşey yok.kürt halkının %80 ni HDP li ise sen kürtlere karşı ırkçılık yapıyorsun demektir.bu faşistçe bir duygudur!ırkçılık insani bir duygu değil.evvela bunu bi kavra lütfen.ben bir kürt değilim ama bu ırkçı faşist duygular beni HDP li olmaya yöneltti.ve bulunduğum saftan cok memnunum.ancak sizler gibi karşı görüşlü kişilere karşı ayrımcı ve ırkçı tavırlar sergilemiyorum.daha evvel de söylediğim gibi fikir ayrılığı başka insan ayrımcılığı bambaşka birşeydir.seninle aynı şeyi düşünmeyip savunmadığı için hiçbir insanı aşağılayamaz hiç bir insanı kendinden alçakta göremezsin.benim beynim vicdanım bir çalışıyor bu da benim insanlığım.kaldı ki sizlerde ki AKP savunuculuğu değil TAYYİP hastalığı.adamı peygamber ilan edenler var yahu.bunu da mı bilmiyorum diyeceksin?ben eşimi başkanımla görsem ses etmem diyen adamlar zihniyetler var.bu gerçekten büyük günah.hiç birşeyden değilse de sırf bu günaha ortak olmamak için bu saltanat son bulana kadar elimden geleni yapacağım.bin oyum olsa birini vermem.bu kadarına nasıl sessiz kalınır ben anlam veremiyorum.HZ MUHAMMED MUSTAFA (SAV) son peygamberimizdir.ve kralı da gelse onunla eş değerde tutulamaz.içinizde Tayyip sevgisi kadar Allah korkusu olsa inanın herşey daha güzel olacak.saygılar...Hdp lilere karşı evet öyleyim ben söylüyorum zaten bunu
ben varım ya işteO kategoride adayımız olmadığı için ekleme yapmıyoruz
Tek adayla anket açamıyoruzSeni direk o kategoriye seçeceğizben varım ya işte
en adriana lima uslu minnak minnos zayıf uye :tolinTek adayla anket açamıyoruzSeni direk o kategoriye seçeceğiz
Neydi En çok ip atlayan üye kategorisi
Tamam kıskanç kategorisine beni yazabilirsinEn minnak üyeen adriana lima uslu minnak minnos zayıf uye :tolin
en tolını kıskanc uye :nevos
Bence aksam 6'ya kadar da sandiklari izleyin.. Bilgisayarlar saat 5'te hala 4'u gosteriyor olacak.. O bir saatte neler olur neler..Selam kızlar,
Yarın sabah 7 de sandık başındayım..,gönlüm CHP mden yana...Hakkımızda hayırlısı olsun...lütfen sizlerde akşam 5 te sandıklarınızın başına gidip sayımı izleyin..itiraz ederlerse vatandaşlık görevi olduğunu ,gizli oy açık sayım kuralını hatırlatın..
İyi geceler,
İnşAllah heyecanla bekliyoruz
akşama inşALLAH hayırlı sonuçlar çıkar
Hdpkk da akpisid niye degil:))))merakla bekliyorum sayımı :)
buradaki anketi yorumlarsak AKP tek başına iktidar, chp ana muhalefet, hdpkk barajın sınırında kalıyor (% 8,7 gibi)