- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
forum dili türkçe ama senin adın değil
mikser aday adayı lamelifamine
E seninki de Türkçe değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forum dili türkçe ama senin adın değil
mikser aday adayı lamelifamine
bende onu dıdeim hadi hırsız şu bu eyvallah ama bu ıthamlar cok cok agır diyokı ben isim vererek yazmadım diyo bende isim vermeden yazınca ınsanlar anlamıyomu sankı kendılerine yazıldıgını dedımşu ithamlar bana o kadar yapıldıki. hemde bir kişi değil. bir çok birbirine yakın kişi tarafından. her türlü itham bir derece kulak arkası edilirde işte bunlar çok ağırlar
o zaman bende gordugumu yazmaktan geri durmam cımcımecıgım cunku daha dun arkadaslarımla siyaset konusmuyorum demıstınBen savunmuyorum demedim ki karışmak istemiyorum dedim . Ama gördüğümü söylemekten de kendimi alamadım ne var
sen gel millete bu iftiraları yap konuyla alakası olmadan lafı sok konudan çık. sonrada nick vermedim de.bende onu dıdeim hadi hırsız şu bu eyvallah ama bu ıthamlar cok cok agır diyokı ben isim vererek yazmadım diyo bende isim vermeden yazınca ınsanlar anlamıyomu sankı kendılerine yazıldıgını dedım
o zaman bende gordugumu yazmaktan geri durmam cımcımecıgım cunku daha dun arkadaslarımla siyaset konusmuyorum demıstın
yok oky valla anlamaz bu kadar ınsan sana karsı hiç mi kendınde hata aramıyosun dedım banane ne dusunurlerse dusunsunler dedı bende o zaman bana yuklenıyolar dıye kızmaya hakkın yok dedımsen gel millete bu iftiraları yap konuyla alakası olmadan lafı sok konudan çık. sonrada nick vermedim de.
vermedinde kime yazdığın belli.
boşver tolinciğim. ne desen anlamayacak.
o vakit Azmi olsun
Yoksa adın Nazmiye mi?beni tanıdığına dair şüphelerim var
ama olur olur bu olur hani ama bilki senin adında meral kalmaz
Dert ettiğin şeye bak ayol. Mercimek de bana..
Benden başka bissuru kişi var orda dimi..
yüklenmiyorumda. ne onun gibi laf sokma çabasındayım ona, nede takıyorum.yok oky valla anlamaz bu kadar ınsan sana karsı hiç mi kendınde hata aramıyosun dedım banane ne dusunurlerse dusunsunler dedı bende o zaman bana yuklenıyolar dıye kızmaya hakkın yok dedım
yok valla oky uğraşılmaz uğraşmayın yani ben yazıyorum burdan bir daha matmazelle asla işim olmaz 20 dk telde konustuk sinirim zıpladı kesınlıkle haksız oldugunu falan düşünmüyo ben fıkrımı yazarım alınmasınlar banane dedi şaka gibi ya
bende oyle yapcam bundan sonra.yüklenmiyorumda. ne onun gibi laf sokma çabasındayım ona, nede takıyorum.
yapıyor bakıyorum. artık yine yaptı diyorum geçiyorum. inan umursamıyorum artık.
A llah şahit olsun benım ıcın sorun yok matmazel (.)tolin senle yarım saat konuştuk telde bunu mu çıkardı
sen dedin ki bana tolin senin arkandan konuşuluyor akp li mi yada hangi partili hdp ye laf etiyorsun tepki çekiyorsun dedin bir ben tepki yapsam suç benim ama bir çok kişinin tepkisini alıyorsun dedin bende buna karşılık dedim ki ben yorumumu yaparım herkes arkamdan ne konuşursa konuşsun umursamam dedim
insanlar arkamdan ne konuşur diye yorum yapmam düşüncem netse onu yazar çıkarım dedim
aşk olsun gerçekten ne desem az sinirim zıpladı diyorsun ama allah şahittir gayet sakince karşılıklı konuştuk.
işin olmasın buna gerçekten sevinirim çünkü gerçekten telde başka burda başka konuşuyorsun...buna ne denir sen gayet iyi bilirsin..
allahim gördü biliyor.o şahittir.
bende bunları soyledım bunları yazdım buraya farklı bısey yazmadım yanıtolin senle yarım saat konuştuk telde bunu mu çıkardı
sen dedin ki bana tolin senin arkandan konuşuluyor akp li mi yada hangi partili hdp ye laf etiyorsun tepki çekiyorsun dedin bir ben tepki yapsam suç benim ama bir çok kişinin tepkisini alıyorsun dedin bende buna karşılık dedim ki ben yorumumu yaparım herkes arkamdan ne konuşursa konuşsun umursamam dedim
insanlar arkamdan ne konuşur diye yorum yapmam düşüncem netse onu yazar çıkarım dedim
aşk olsun gerçekten ne desem az sinirim zıpladı diyorsun ama allah şahittir gayet sakince karşılıklı konuştuk.
işin olmasın buna gerçekten sevinirim çünkü gerçekten telde başka burda başka konuşuyorsun...buna ne denir sen gayet iyi bilirsin..
allahim gördü biliyor.o şahittir.
bende bunları soyledım bunları yazdım buraya farklı bısey yazmadım yanı
neden böyle yazdınızki chp lilerden azımsanmayacak oy aldık ve bunda ne kötülük gördünüzki.. ve bu seçimlerdede almayı bekliyoruz..
Beyaz ve mavi
Kakao ve Ben ne kadar uyumlu değil mi? Yaptığın oldu mu Kakao
Kakao zavallısın!Gerçek adınla yazamadığın şeyi gelip sahte hesapla sordun bana.Lütfen sahte hesapla kullandığı oylar da silinsin yemek yarışmasında.Ayrıca kakao çok şiddetli bir Atatürk düşmanıdır bilinsin.Burada gerçek yüzünü fazla göstermiyor.
Sevgili adra,
Onun zavallı olduğu cok bellıydı ama , arkadaşlarının desteğiyle yaşayıp gidiyordu işte..
Her tarafa boncuk dağıttığı için , Atatürk düşmanı olduğu ÇOK belli olamıyordu..
Evet melek yüzlü şeytandı.Bana o kadar kin beslemiş ki gelip rakibime tekrar oy vermiş.Rezil!
İnsan yalancı düzenbaz olunca beklenir tabi.
Kakao ya da bak sen, keşke sen hep yemek topiğinde kalsaydın. Bir de bir kaç topiğe hdp ye oy verin demiş. Kakao ne ayaksın sen...
Hic bi zaman birinin acıgına sırtlan gibi atlamamısımdır ama bu kadın bunu haketti..Allah ne kadar buyuk, maskeleri tek tek dusuyor..BAkalım bidaha hangi yuzle gelecek kakao denen sahıs..
Sahtekarlıklar burdan uzaya yol olmus, bak sen, kakao hedapeli miymis?
Bide sırf bunu chpden hdp ye kayan oyları soylemek icin mi gelmis? Zeka küpü
Ay kızlar gitmeyin bu kadar uzerine, yazık nasıl bos beles kaldıysa evde, boyle sahtekarlıklarla avutmus kendini.
Bide samimiyet, insanlık nutukları atar orda burda
AKp gorunumlu hdpli
HErkes sok oldum yazmıs ta, neyine sok oluyorsunuz yahu? Tam kakaoluk bi tiyatro.
AMA perdeyi mune kafasına indirmis o ayrı