Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Hiçbirşeyin garantisi yok tabi Arınçın söylemine göre böyle bişey olmaz dışarda kalsakda Ak partiye destek herzaman var yol arkadaşlarımızı yolda bırakmayız dedi
vallaha ona bakarsan ne istediler de vermedik de dediler. siyaset bu, bugün kardeş, yarın düşman olurlar.

Ben gelince şenleniyor buralar sanırım kaç saattir yoktum yaprak kımıldamıyordu:) geldim coştu yine :))))))

Bi de sey dedi.yolda bulduklarini yola ciktiklarina tercih etti.bizim de tabanimiz var zorlamasinlar da dedi
Yok öyle demedi yolda bulduklarıyla onlar yola devam eder biz destekleriz birileri çıkıpta tabanınız yok derse ozaman başka dedi

Hah dava...su dava yi bana bir acarmisin..yani nedir bu dava..ki butuuun bu yolsuzluk usulsuzluk anti demokratik uygulamalar olumlere ragmen vazgecemesin ve inancinin yadskladigi herseye ragmen geri adim atamasin..
Arada büyük bir aşkk var bildiğin gibi değil

Pazar günü oy kullanacak kadınlara..

Pazar gün bu ülkenin "bir tane kadın mıdır, kız mıdır bilmem"i olarak oy kullanmaya gideceğim.

Kimseyi dolandırmayan, hırsızlık yapmayan, kimsenin ölümünden sorumlu olmayan ama namusu kahkahasında aranan biri olarak...

"Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, anası ölsün" diyen bir cumhurbaşkanınin ülkesinde, tecavüzcüden daha değersiz ve ölümü hak eden biri olarak..

Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır diye düşünülen biri olarak..

Kafası kesilip bavula konulan münevver karabulut cinayetinin ardından başbakanın "kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya" diye aşağıladığı kadınlardan biri olarak..

Özgecan'in ardından tecavüzu mini eteğe, dekolteye bağlayanlara inat oy kullanırken mini etek giyecek biri olarak..

İktidar partisinin bakanlarından birinin "evinin süsü" dediği kadınlardan biri olarak...

"Kadınlar da iş arıyor, işsizlik o yüzden arttı" diyen bir bakanın olduğu ülkede, işsizliğin sebeplerinden sayılan biri olarak.

Kendisinden iş isteyen kadına "evdeki işler yetmiyor mu?" diyen bir bakanın ülkesinde, iş yapmaya çalışan bir kadın olarak...

Evladı gezi'de polisler tarafından öldürülen bir annenin cenazede yuhalatılmasına tahammülü olmayan biri olarak..

Imam nikahı için resmi nikahı gereksiz kılan bir anayasa mahkemesine ve bunun sonucu olacak çocuk gelinlere ici yanan biri olarak..

Oy kullanacağım!!!

HENÜZ KADINLARA YASAKLANMADAN...

-alıntıdır-

Face imde okudum, paylasmak istedim.

Med srn yazdin sandim.Guzel bir paylasim tesekkurker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…