- 30 Aralık 2009
- 22.959
- 89.741
- 1.123
Ee toplanaydinizGeciyorlar:))
bizi..........
Geceydiniz
Hdp olmadan hükümet kuramiyordunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee toplanaydinizGeciyorlar:))
Canim cumhurbaskanina ve bahceli ye sormak lazim onu...neden kilicdaroglu na hukumet kurma gorevini vermedi ki acabaaaaa:))))) siz kizlar toplasin birbirinize sorun:))))Yeter mi sahiden ?
Anladım
Kızlar oyları yetiyormus (!) oldugumuz yerde kalalim
Chp ile mhp birlikte olunca 276'yi bulabilecek kadar yeterliydi
Yahu verse ne olacak mhp olmaz diyorCanim cumhurbaskanina ve bahceli ye sormak lazim onu...neden kilicdaroglu na hukumet kurma gorevini vermedi ki acabaaaaa:))))) siz kizlar toplasin birbirinize sorun:))))
Bir daha diyeyimm:))) 1- cumhurbaskani kilicdaroglu nu gorevlendirmedi2- bahceli nin tavri ulkeyi bu gecici hukumete teslim etmek oldu.Ee toplanaydiniz
bizi..........
Geceydiniz
Hdp olmadan hükümet kuramiyordunuz
O nu bilemeyiz iste:))) eger yuzde yuz kuramayacagini bilseydi kilicdaroglu nun sirf hezimete ugrasin dunya alem gorsun diye verirdi gorevi.:))) bu kesin:))) vermedigine gore bir ihtimal varmis degil mi:)))))Yahu verse ne olacak mhp olmaz diyor
Hdp mhp varsa yokuz diyor
Neyle kuracak kendi kendine mi ? )
Ilahi :))
:)))))) neyse burada epey kalmaya karar verdim...zamanin da hatiramiz vardi dersin:)))Yahu ben de aaben saniyorum seni
Yeni üye ile bu kadar hatıra fotografi yeter !
Vizonteledeki siyah civciv misaliBen yeni uyeyim diye dislanacak miyim simdi..sevmeyecek mi kimse beni..eskiler karar verene kadar sohbete katilamayacak miyim..kapi kenarinda mi bekliyecegim..
Yaaaaaaa:))))) ne olacak simdi:))) madem oyle adminlere soylemek isterim ki bu siyah civcivlere oyalanabilecekleri ayri sohbet odalari acsinlar:))) ya da her dun en az 1000 karakter yenilerle sohbet zorunlulugu getirsinler:))))Vizonteledeki siyah civciv misali
Herkes elliyor ama kimse almiyor
Muhakkak sohbet edenlerin olacaktır
Bence Abdullah Gül böyle bişey yapmaz kırgınlıkları var tabi ama sanmam hiç öyle bi ışıkta yakmadı
Bilmeyenlere soyleyeyim pkk ile tek gorusen de tek akp degil.acin okuyun.google var degil mi elinizin altinda..ozal da gorustu ecevit te gorustu mesut yilmaz da gorustu..bir suru ateskes ilan edildi ne icin..yani kamuya populist politika hep vardir..reel politika farklidir. O yuzden sizin milliyetci vatanperver duygulariniz kasinirken bunun oy icin oldugunun farkuna varabilirseniz ne ala..hah terorist derdiniz simdi bana...milletin cocugu uzerinden varanperverlik yapmak kolay..sehit olacagini bilseniz kimi gonderirdiniz ailenizden..olmesin kimse baris olsun her anne yavrusuna kavussun demek ve tercihini buna gore yapmak terorizm ise kavramlar konusunda akliniz epey karisik demektir.
Nerden olduğunu biliyoruz ama sen Tayyibe söylemiş gibi yansıttın
Bu kizginlik neden? Birincisi cevap vermemek gibi asla bir nezaketsizlik yapmam yogun yazismalar ve tempomdan dolayi atlamis olabilirim.simdi bir kac cumle fikirlerimi soyleyeyim yazdikkarinuzla ilgili.burada kjmse kimsenin fikrini degistirip su ya da bu partiye oy ver diye bir amac gutmuyor.bu topigin ana basligi geregi secimler partiler tartisiliyor.ve herkes sectigi parti ,icraatlari ideolojileri ve hedefleri konusunda dusuncelerini soyluyor.ve diger partiler hakkinda ki cekincelerini belirtiyor.bu tartisma ortaminda ortaya konulan bir argumana karsi farkli bir arguman koymak fikri empoze etmek degil fikri gelistirmektir.herkes birbirinden bir seyler ogrenir..ben akp nin icraatlarini elestiriyorum cunku 13 yildir iktidar olan partidir. Legal bir parti olan hdp ye terorist denmesini ve secmenini kriminalize etmeyi elestiriyorum cunku bu mahalle baskisidir.demokratik bir tutum degildir.simdi bu topik neden var.siyaset ve tartismak icin..nuktedan soru ve satasmalara ayni uslup ile cevap verdim.ama ne karsida ki arkadasim ne de ben alayci ve hakaretvari konusmadik.ben rastlamadim...hakaret iceren konusmalara da katilmadim..arkadaşım dün ben bunun açıklamasını yaptım dimi yaptığım halde neden halen aynı yerdesin anlamıyorum...
dünkü yazdığımı aynen yazayım tekrar oku...
sen ve dışardaki vatandaş yur tdışındakiler kime hangi partiye oy verirse versin banane beni ilgilendirmez benim vereceğim partide seni ilgilendirmez sonuçta gizli yapılan bir durum dimi?
HDP ye CHP ye MHP ye zerre kadar ilgilenmiyorum.dün uzun uzun açıkladım sonra dedim ki sen kendi partini savunucan ben kendi fikrimi o yüzden uzatmaya gerek yok dedim.
ben akp ye asla oy vermedim vermemde sebebi o kadar çok açıkladım ki toplasan kitap olur hdp ye oy vermem dedim yazdıklarımı toplasan kitap olur.
herkes burda vereceği partiyi yazıyor ne güzel özgürce yazsın akp lilerde yazıyor ben akp yi o kadar çek eleştirdim ki neyse fikrim görüşüm yazdım konuya çıktım...
akp ye oy atana yada akp yi fanatikçe savunan birileriyle dalga geçmedim aşalamadım polemik yapmadım kavga yapmadım.çünkü o onun görüşü bak bugün CUMHURİYET BAYRAMI bugün bile bu bayram üzerinden birilerine sataşılıyor.bugün bari yapmayın saygı duyun öyle değil mi?
buraya açıkça yazıyorum akp ye oy atıcam diyen biri gelsin desin ki sen bize şunu şunu dedin desin demedim ben fikrimi yorumu saygı ve seviyeyle yapar geçerim.
gelelim hdp ye dün yine yazdım ve sana sorular sordum.soruları ma cevap vermedin.evet pkk tek hdp görüşmedi çünkü hdp nin görüşme durumu olmaz zaten kendi o örgütün partisi.
pkk yla bir çok parti başkanı görüştü uzlaşmak için yada başka politik durumlar için doğrudur... bunuda defalarca yazdım akp liler pkk nın meclise gelmesini sağladı sınırda karşılamalar yaptılar daha bir sürü şey aynı şeyleri yazıp durmak istemiyorum çünkü yoruldum inanki o kadar anlamayanlara yazmaktan usandım.
dün yine dedim ki sen bana hdp alt tabanında kürtler var dedin bende evet kürtler var ve hdp bu kürtleri kullanıyor dedim dimi keşke dedim gerçekten kürt hakkını koruyan bir parti olsa onlar için yatırım yapan gelişmesi için uğraşan bir parti olsa oyum hdp ye olur ama hdp halkını kullanıyor dedim.bu zamana kadar doğuda hangi yatırımı yapmış hangi iş imkanı için uğraşmış hiç birini yapmadı yaptığı tek şey tehditler etmek ve kendi haklını zora sokmaktan öteye gitmemiş dedim dimi.
burdaki hdp ye oy verecem diyenler chp oy verdi dedim sen yeni üyesin haziran seçimleri öncesi buralarda konuşulanları bilmiyorsun seçim sonrası ve kaolisyon zamanında buralarda neler konuşuldu bilmiyorsun.olduda hdp oy diyenler chp dedi yine kendi seçimleri beni ilgilendirmez sandığa gidince herkesin vicdanı ve hür iradesi.
dün ben karşılıklı alıntı olmasın uzatmıyalım dedim fikrimi yazdım hdp benim için bir örgüt partisidir.senin ve bir başkası için olmaya bilir.
hdp benden ne yüzde hesabı yapsamda başka hesaplar yapsamda oy alamaz bu kadar net.
ışıd ise bana göre dini kullanan dinsiz imansız daha yazamıyacagım küfürleri hakeden bir başka örgüttür.
ışıdlede ilgili fikirlerimi çoğu kere yazdım.ALLAH ım lanet etsin ve o örgüttekilerni cehennemine bile almasın.
bu örgütleri kim destekler ne der ne demez yardım eder mi etmez mi herkes herşeyi görüyor.
olan askerime polisime onların ailelerine ve patlamalarda ölenlere oluyor bunlar çok acı ve bunların vebali çok büyük.
yine aynı şeyi yazayım dünkü sorduklarıma cevap vermedin ben yine uzunca ve açıkça yazdım.tekrarlayım sen kendi fikrini savunucan ben kendi fikrimi o yüzden uzatmaya ve karşılıklı kırıcı olmaya gerek
Yeni üye meselesinin Matmazel ile alakası nedir ?Bu kizginlik neden? Birincisi cevap vermemek gibi asla bir nezaketsizlik yapmam yogun yazismalar ve tempomdan dolayi atlamis olabilirim.simdi bir kac cumle fikirlerimi soyleyeyim yazdikkarinuzla ilgili.burada kjmse kimsenin fikrini degistirip su ya da bu partiye oy ver diye bir amac gutmuyor.bu topigin ana basligi geregi secimler partiler tartisiliyor.ve herkes sectigi parti ,icraatlari ideolojileri ve hedefleri konusunda dusuncelerini soyluyor.ve diger partiler hakkinda ki cekincelerini belirtiyor.bu tartisma ortaminda ortaya konulan bir argumana karsi farkli bir arguman koymak fikri empoze etmek degil fikri gelistirmektir.herkes birbirinden bir seyler ogrenir..ben akp nin icraatlarini elestiriyorum cunku 13 yildir iktidar olan partidir. Legal bir parti olan hdp ye terorist denmesini ve secmenini kriminalize etmeyi elestiriyorum cunku bu mahalle baskisidir.demokratik bir tutum degildir.simdi bu topik neden var.siyaset ve tartismak icin..nuktedan soru ve satasmalara ayni uslup ile cevap verdim.ama ne karsida ki arkadasim ne de ben alayci ve hakaretvari konusmadik.ben rastlamadim...hakaret iceren konusmalara da katilmadim..
Diger sorunuza gelince doguda yatitim yapmak iktidar da olmayan bir partinin gorevi degildir.iktidar araclari elinde yoktur cunku.muhalefet partilerinin en buyuk gorevi iktidsri denetlemek ve aksayan noktalarda iktidari uyarmak cozum uretmek ve secmeni kendi lehinde ikna etmektir.dolayisi ile ne hdp nin be chp nin ne de mhp ve diger partilerin yatirim yapmak gibi bir sansi yoktur.ama donup cumhuruyetin kurulusundan bu yana donem sartlarini ve ulke ekonomisini goz ardi etmeden iktidar olmus her partiye sorabiliriz neden yatirim yapilmamis diye.
Ayrica ben burada hdp ye oy verin yoksa akp iktidar olur ya da kaos cikar ya da yuzdeleri hesaplayin demedim..demem de.butun partilerin programlarinin okunmasini onerdim..hdp ile ilgili tepkim partinin ve secmeninin kriminalize edilmeye calisilmasidir.bu ulke de 6.6 milyon terorist var denmesidir.
Yeni uye olma meselesine gelince.politika sadece kk nin topiginde tartisilan bir konu degildir ve eski sohbetlere taniklik etmem gerekmez. Oyle olsaydi admin haziran ve oncesine buyrun tartisin diye bir alan acardi.ben de burada olmazdim. Ben bir dis hekimiyim.isim insanla.45 yasindayim ve gundeme de yasanmisliklara da oldukca hakimim.cok fazla insanla sohbet olanagi bulurum ve bunu sohbetlerimde de paylasirim.burda yeni olabilirim ama hayatta iyi kotu eskiyim.umarim sorulariniza cevap vermisimdir
Bu kizginlik neden? Birincisi cevap vermemek gibi asla bir nezaketsizlik yapmam yogun yazismalar ve tempomdan dolayi atlamis olabilirim.simdi bir kac cumle fikirlerimi soyleyeyim yazdikkarinuzla ilgili.burada kjmse kimsenin fikrini degistirip su ya da bu partiye oy ver diye bir amac gutmuyor.bu topigin ana basligi geregi secimler partiler tartisiliyor.ve herkes sectigi parti ,icraatlari ideolojileri ve hedefleri konusunda dusuncelerini soyluyor.ve diger partiler hakkinda ki cekincelerini belirtiyor.bu tartisma ortaminda ortaya konulan bir argumana karsi farkli bir arguman koymak fikri empoze etmek degil fikri gelistirmektir.herkes birbirinden bir seyler ogrenir..ben akp nin icraatlarini elestiriyorum cunku 13 yildir iktidar olan partidir. Legal bir parti olan hdp ye terorist denmesini ve secmenini kriminalize etmeyi elestiriyorum cunku bu mahalle baskisidir.demokratik bir tutum degildir.simdi bu topik neden var.siyaset ve tartismak icin..nuktedan soru ve satasmalara ayni uslup ile cevap verdim.ama ne karsida ki arkadasim ne de ben alayci ve hakaretvari konusmadik.ben rastlamadim...hakaret iceren konusmalara da katilmadim..
Diger sorunuza gelince doguda yatitim yapmak iktidar da olmayan bir partinin gorevi degildir.iktidar araclari elinde yoktur cunku.muhalefet partilerinin en buyuk gorevi iktidsri denetlemek ve aksayan noktalarda iktidari uyarmak cozum uretmek ve secmeni kendi lehinde ikna etmektir.dolayisi ile ne hdp nin be chp nin ne de mhp ve diger partilerin yatirim yapmak gibi bir sansi yoktur.ama donup cumhuruyetin kurulusundan bu yana donem sartlarini ve ulke ekonomisini goz ardi etmeden iktidar olmus her partiye sorabiliriz neden yatirim yapilmamis diye.
Ayrica ben burada hdp ye oy verin yoksa akp iktidar olur ya da kaos cikar ya da yuzdeleri hesaplayin demedim..demem de.butun partilerin programlarinin okunmasini onerdim..hdp ile ilgili tepkim partinin ve secmeninin kriminalize edilmeye calisilmasidir.bu ulke de 6.6 milyon terorist var denmesidir.
Yeni uye olma meselesine gelince.politika sadece kk nin topiginde tartisilan bir konu degildir ve eski sohbetlere taniklik etmem gerekmez. Oyle olsaydi admin haziran ve oncesine buyrun tartisin diye bir alan acardi.ben de burada olmazdim. Ben bir dis hekimiyim.isim insanla.45 yasindayim ve gundeme de yasanmisliklara da oldukca hakimim.cok fazla insanla sohbet olanagi bulurum ve bunu sohbetlerimde de paylasirim.burda yeni olabilirim ama hayatta iyi kotu eskiyim.umarim sorulariniza cevap vermisimdir
Yenisiniz ve oncesinden haberiniz yok cumlesine cevaptir:) uzun uzun aciklamasina uzun uzun verdigim cevapta oncesini neden bilmem gerekmedigi vardir zaten.Yeni üye meselesinin Matmazel ile alakası nedir ?
O sana öyle birşey bile dememis uzun uzun açıklamış :)
Yeni üye meselesinin Matmazel ile alakası nedir ?
O sana öyle birşey bile dememis uzun uzun açıklamış :)
Biliyorum canimben orda başka bir şey demek istedim canım açıkça da yazdım
burda konuşlanları tartışaları kavgaları gerginlikleri bilmediği için demiştim anlaşılmamış...üstünde çok durmadım ne diyeyim kontesim en azından sen biliyorsun olanı olanları kimin ne dediğini demediğini