- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
_MedceziR_
bnde sen yazdın sandım. Hani tamda senin ağzından çıkmaya değer cumleler..
çok beğendim canm..
çok beğendim canm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Med srn yazdin sandim.Guzel bir paylasim tesekkurker.
_MedceziR_ bnde sen yazdın sandım. Hani tamda senin ağzından çıkmaya değer cumleler..
çok beğendim canm..
Birkaç ay önce dinlediğim kadarıyla, bu seçimde de tek partili iktidar olması beklenmiyor, 2016 baharında erken seçim olacağı, yine tek başına iktidar çıkmayacağı ve ülkenin yönetimsiz kalması kaosu tetiklediği için başkanlık sisteminin ivedilikle devreye sokulacağı konuşuluyor.Akp istediği oy oranını alamaz ise ne olur ? Chp'yi biliyoruz şu olmaz ise istifa ederim filan diyor da Akp ne yapacak istediği gibi olmaz ise ciddi merak içindeyim...
vayyy acik acik yazmissiniz helal olsun saygilarOyum chp artık bu milet uyandı doguyu peşkeş çekerken düşüncekti lamba patladı artık
Hdp ye oy verecek chp liler illede hdp ye vericez demedi anketlerde baraj altinda kalirsa hdp ye veririz dedi laflari kivirip yalancilik yapma !hpy oy verenler chp verdi de ondan kıvırma politikası tabiki burda
yani sahte lamelifcim
Of çok duygusalPazar günü oy kullanacak kadınlara..
Pazar gün bu ülkenin "bir tane kadın mıdır, kız mıdır bilmem"i olarak oy kullanmaya gideceğim.
Kimseyi dolandırmayan, hırsızlık yapmayan, kimsenin ölümünden sorumlu olmayan ama namusu kahkahasında aranan biri olarak...
"Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, anası ölsün" diyen bir cumhurbaşkanınin ülkesinde, tecavüzcüden daha değersiz ve ölümü hak eden biri olarak..
Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır diye düşünülen biri olarak..
Kafası kesilip bavula konulan münevver karabulut cinayetinin ardından başbakanın "kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya" diye aşağıladığı kadınlardan biri olarak..
Özgecan'in ardından tecavüzu mini eteğe, dekolteye bağlayanlara inat oy kullanırken mini etek giyecek biri olarak..
İktidar partisinin bakanlarından birinin "evinin süsü" dediği kadınlardan biri olarak...
"Kadınlar da iş arıyor, işsizlik o yüzden arttı" diyen bir bakanın olduğu ülkede, işsizliğin sebeplerinden sayılan biri olarak.
Kendisinden iş isteyen kadına "evdeki işler yetmiyor mu?" diyen bir bakanın ülkesinde, iş yapmaya çalışan bir kadın olarak...
Evladı gezi'de polisler tarafından öldürülen bir annenin cenazede yuhalatılmasına tahammülü olmayan biri olarak..
Imam nikahı için resmi nikahı gereksiz kılan bir anayasa mahkemesine ve bunun sonucu olacak çocuk gelinlere ici yanan biri olarak..
Oy kullanacağım!!!
HENÜZ KADINLARA YASAKLANMADAN...
-alıntıdır-
Face imde okudum, paylasmak istedim.
Ben de bunu gercekten anlamiyorum.oyle konusuluyor ki sanki hdp ye oy vermek suç .hdp yi pkk ile es tutanlar isid gercegi konusunda ne derler acaba.reyhanli nigde suruc ankara katliamlari ne..adamlar ankara nin istanbul un gobeginde mahalle kurdular..ellerini kollarini sallaya sallaya dolasiyorlar.konsoloslugu basan ben miyim.yardim eden kim..simdi ne yapacagiz akp isid in partisi mi diyecegiz..farkinda misiniz hdp ye oy verenleri verecekleri agizlarini actiklari anda terorist vatan haini diye yaftaliyorsunuz..herkes ozgurce partisini ifade ederken korkunuzdan kimse hdp ye oy verecegim diyemiyor..linc ediyorsunuz...sonra ozgur ifade diye yirtiniyoruz...maras sivas corum katliaminin saniklari mhp den akp den mv oldular..bu partileri kriminalize etti mi..vurun abaliya...parlementer siyaset yapmak isteyen insanlara terorist deyin dislayin itin aranizdan.sonra da bolucu deyin...ama kulaklarinizi iyi tikayin ki be dediklerini duymayin..Hdp ye oy verecek chp liler illede hdp ye vericez demedi anketlerde baraj altinda kalirsa hdp ye veririz dedi laflari kivirip yalancilik yapma !
O alinti yaptigim arkadasin kiviriyo dedigi kisilerden biri benim daha once hdp baraj altinda kalacak olursa oyumu cekinmeden veririm dedim hala da soyluyorum eger anketlerde orani dusuk cikarsa veririm ayrica hdp ye gelin meclise girin diyen apoya sayin deyip imralida gorusen kim once onlara bakilsin...Ben de bunu gercekten anlamiyorum.oyle konusuluyor ki sanki hdp ye oy vermek suç .hdp yi pkk ile es tutanlar isid gercegi konusunda ne derler acaba.reyhanli nigde suruc ankara katliamlari ne..adamlar ankara nin istanbul un gobeginde mahalle kurdular..ellerini kollarini sallaya sallaya dolasiyorlar.konsoloslugu basan ben miyim.yardim eden kim..simdi ne yapacagiz akp isid in partisi mi diyecegiz..farkinda misiniz hdp ye oy verenleri verecekleri agizlarini actiklari anda terorist vatan haini diye yaftaliyorsunuz..herkes ozgurce partisini ifade ederken korkunuzdan kimse hdp ye oy verecegim diyemiyor..linc ediyorsunuz...sonra ozgur ifade diye yirtiniyoruz...maras sivas corum katliaminin saniklari mhp den akp den mv oldular..bu partileri kriminalize etti mi..vurun abaliya...parlementer siyaset yapmak isteyen insanlara terorist deyin dislayin itin aranizdan.sonra da bolucu deyin...ama kulaklarinizi iyi tikayin ki be dediklerini duymayin..
Yok canim sana degildi sozum.genel bir konusma..ama gercekten bak 170 kisi tercih etmis.gik yok kimse de.neden tercih etmisler korkudan soyleyemiyorlar herhalde..hemen linc hemen terorist hemen sehitlerin kanina ortaklik suclamasi..iki uyduruk gazete tv soylemiyle yargilama yaftalama..O alinti yaptigim arkadasin kiviriyo dedigi kisilerden biri benim daha once hdp baraj altinda kalacak olursa oyumu cekinmeden veririm dedim hala da soyluyorum eger anketlerde orani dusuk cikarsa veririm ayrica hdp ye gelin meclise girin diyen apoya sayin deyip imralida gorusen kim once onlara bakilsin...
Canim benim kendini kurtaramayinca dakika da bir secim yapan olmadi bastan diyen partin de kal..ne chp nin ne mhp nin ne hdp nin kurtarilmaya ihtiyaci yok:))) kendi secmenleri yeter..Kızlar gelin biz de oyumuzu chp'ye verelim
Hdp baraj altında kalacak korkusuyla oy verenleri bol olursa kendisi bertaraf olabilir
Gelin biz de chp'yi kurtaralım
Yeter mi sahiden ?Canim benim kendini kurtaramayinca dakika da bir secim yapan olmadi bastan diyen partin de kal..ne chp nin ne mhp nin ne hdp nin kurtarilmaya ihtiyaci yok:))) kendi secmenleri yeter..
Ayrica hdp ye chp den oy kaydiysa %1-2 dir:))) oyu dustuyse sandiga gitmeyen secmenindendir.guneydogu da %9 oyu dusup kurt secmenini hdp ye kaptiran parti de akp dir..hani bi daaaa secim yapilacak olmazsa deniyor ya...kaptirdiginiz oylar bir daha geri doner mi bilmem ama oy kaptirma stresi bellidir:)))Kızlar gelin biz de oyumuzu chp'ye verelim
Hdp baraj altında kalacak korkusuyla oy verenleri bol olursa kendisi bertaraf olabilir
Gelin biz de chp'yi kurtaralım
Sizin ki yetti de iktidar mi oldunuz:))))) siz kalin orada gercekten...onlara yeter derken secmenleri iktidar olmak icin degildi sozum..topla bak hepsini sizi ...Yeter mi sahiden ?
Anladım
Kızlar oyları yetiyormus (!) oldugumuz yerde kalalim
Chp ile mhp birlikte olunca 276'yi bulabilecek kadar yeterliydi