Ha biz gidip dava edebiliyoruz yani öyle mi? :)) çok 'biliyonuz' valla.
Tabii ki:))))) o yaw he he dir:))))Yav he he tamam
Hem hayal kurmak guzeldir:))) amac edinirsin mucadele edersin ve gerceklestirirsin:))) Allah gozunun onunde kini goremeyecek kadar kor etmesin ayakta uyutmasin insani:))) dur yazma ..yoruluyorsun uyurken uzuluyorum..ben senin icin yazarim:)Yav he he tamam
yav bide gözüme çarptı bu fahri konsolos ak partiye vercem oyumu diyodu hdpye geçmiş
bu arada o chpnin oyu ne öyleneyse rüyalar tersine çıkar inşallah
Hem hayal kurmak guzeldir:))) amac edinirsin mucadele edersin ve gerceklestirirsin:))) Allah gozunun onunde kini goremeyecek kadar kor etmesin ayakta uyutmasin insani:))) dur yazma ..yoruluyorsun uyurken uzuluyorum..ben senin icin yazarim:)
YAW HE HE:))))))))
Hahahagulesim geldi muhabbetinize atismalariniza
yav bide gözüme çarptı bu fahri konsolos ak partiye vercem oyumu diyodu hdpye geçmiş
bu arada o chpnin oyu ne öyleneyse rüyalar tersine çıkar inşallah
hpy oy verenler chp verdi de ondan kıvırma politikası tabiki burda
yani sahte lamelifcim
Yazdim ya:)))) bak bunu bile goremedin..oburleri haydi haydi kacmistir:))) uzuldum bak simdi...Tamam hadi sen yaz
Üzülme sen kıyamam, ben hepsini gördümYazdim ya:)))) bak bunu bile goremedin..oburleri haydi haydi kacmistir:))) uzuldum bak simdi...
Yazdim ya:)))) bak bunu bile goremedin..oburleri haydi haydi kacmistir:))) uzuldum bak simdi...
Üzülme sen kıyamam, ben hepsini gördüm
Yok yaaaÜzülme sen kıyamam, ben hepsini gördüm
Yok yaaa(..goremedigin asikar. asil ben sana kiyamam..boyle oluyor iste...insan gordum saniyor:))) neyse yaaa...bos ver zamaninda hepimize oldu..biraz sorgulayinca hemen farkediyorsun ama...gecer uzulme sen
Olur mu yaaa...tabii dusunecegim...hep beraber guzel guzel yasamak istiyorum ben...birimizin ozgurlugu digerinin mahkumiyeti olmadan:)))Üzülmüyorum ki
Beni düşündüğün içinde sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?