- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
meshep olarak bana hiç farketmez kim kimden neci benim orda çekmeye çalıştığım konu birincisi aynı durum RTE de olsa tefe koyarlardı dedesi eşkiya olucak Atatürke karşı silah kuşanıp dağa çıkacak ve bu adsm şimdide koyu Kemalist olucak ikinciside soy önemli değilse herkese eşit olunsun kimseninki kullanılmasın hala lafımın arkasındayım insanın soyu geçmişi önemlidir kişi hakkında fikir verir
Seçim hem bıkkınlık veriyor hemde devlete yükü çok ağır...o kadar sorunumuz var çatışmalar oluyor..hükümet muhakkak kurulmalı,istikrar sağlanmalı..yoksa daha da kötüleşecek herşey ...http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nuc-cikarsa-yeniden-secim-konusulacak.870502/
mehmet ali şahinde gayet gergin bir uslüpla istedikleri oyu alamazlarsa tekrar seçim olacağını söyledi, genel olarak halkı pek düşündüklerini sanmıyorum ben, zaten halk söyleyeceğini söylemiş, bu seçim zaten gereksiz
Hayır ama lütfen.takılmamak elde değil. bu topikte bu kadar dili kullanamayan az insan gördüm. siz de bu topikten çıkmadığınız için sürekli görüyorum, gözüme batıyor. ayrıca işime geldiği zaman dikkat ederim lafınız bütün mesajlarınızın bir özeti gibi oldu. :))
Seçim hem bıkkınlık veriyor hemde devlete yükü çok ağır...o kadar sorunumuz var çatışmalar oluyor..hükümet muhakkak kurulmalı,istikrar sağlanmalı..yoksa daha da kötüleşecek herşey ...
Gecmisi dogru bilmek ders cikarmak icin tabii ki onemlidir..gelecek o yuzden olmaz denir.asama kaydetmek gelismek icin.soy acisindan bir onemi yoktur..Çok yanlış düşünüyorsun insanin soyu nereden geldiği önemlidir geçmişini bilmeyenin geleceği de olamaz
AKP-CHP koalisyonu kurulunca CHP 17-25 aralıkla ilgili gensoru verir..sorun bu zaten tekrar seçim söylentilerinin tek sebebi 17-25 aralık...tek başına iktidar istemelerinin nedeni de bu...4 bakan yüce divanda yargılanmak istiyoruz deseler ve yargılansalar AKP nin oyları artar ama ucu başka yerlere dokunduğu için yapmıyorlar...en güzeli ve normali akp chp koalisyonu, belkide olur kim bilir
AKP-CHP koalisyonu kurulunca CHP 17-25 aralıkla ilgili gensoru verir..sorun bu zaten tekrar seçim söylentilerinin tek sebebi 17-25 aralık...tek başına iktidar istemelerinin nedeni de bu...4 bakan yüce divanda yargılanmak istiyoruz deseler ve yargılansalar AKP nin oyları artar ama ucu başka yerlere dokunduğu için yapmıyorlar...
ergeç muhakkak sorulacak muhakkak...Kenan Evren 90 küsur yaşında hasta yatağında yargılanmadı mı?akp dışında diğerleri hesabını soracağını söylüyor tüm vaadlerinde bu var...
:)) Bilgisayardan girdiğimde büyük harf kullanmamayı tercih ediyorum. Telefon otomatik büyütmese telefondan da komple küçük yazarım. Forumlarda genel böyledir.Hayır ama lütfen.
Mesaja küçük harfle başlamış ve noktadan sonra büyük harf kullanmamış biri olarak imla kurallarından söz etmek
ne kadar doğru?
Hiç birimiz mükemmel değiliz.
Yeni seçim söylentilerinin sebebi ve bu seçimin de sebebiAKP-CHP koalisyonu kurulunca CHP 17-25 aralıkla ilgili gensoru verir..sorun bu zaten tekrar seçim söylentilerinin tek sebebi 17-25 aralık...tek başına iktidar istemelerinin nedeni de bu...4 bakan yüce divanda yargılanmak istiyoruz deseler ve yargılansalar AKP nin oyları artar ama ucu başka yerlere dokunduğu için yapmıyorlar...
Hdpli değilsen neden üzerine alınıyorsunEvet benim geçmişim o kadar. Benim ırkımdan yüzlerce insanı kırdırmış Yavuz Sultan Selim benim ecdadım olamaz. Benim Atam Mustafa Kemal Atatürk tür.
Benim bölücü olduğumu mu düşündünüz şimdi. Atatürk'ü ecdadım kabul ediyorum diyorum ve siz bölücü diyorsunuz gerçekten çok ilginç. Bölücü olan sizlersiniz asıl kusura bakmayın hanımefendi. Kendinizden olmayanı bu ülkeye kabul bile etmiyorsunuz yok cihat tı yok şeriattı. Burası (her ne kadar son zamanlardaki siyasetçiler bu düşünceye sahip olmasa da) Laik, Sosyal bir Hukuk devleti bu hukukta şeriata dayalı değil olmayacak ta .
Hdp ye gelince ben Hdp li değilim , özerklik düşüncesi bana uymuyor çünkü. Fakat çok ciddi bir oy kitlesi var 5,5 milyon insanın iradesini yok sayamazsınız. Hdp yi meclise sokan da biz değiliz. Burada gelip bölücülük naraları atmayın biz BİRLEŞELİM diyoruz. Bölünelim demiyoruz.
Tabi ki 17-25 aralık hiç olmamış olsaydı koalisyon olacaktı..3 ayda kimsenin fikri değişmez...nisanda tekrar olsa yine birşey değişmeyecek..Bu meclis artık 4 partili bir meclis...1 kasımda da barajı aşacak...bu aşikar benim öngörüm değil..Yeni seçim söylentilerinni sebebi ve bu seçimin de sebebi
Yargilanmadi...bir show du ve cumhurbaskani olarak devlet mezarligina gomuldu..hersey yanina kar kaldi..hatta bilincsizdi ve bu show dan bile haberi olmadiergeç muhakkak sorulacak muhakkak...Kenan Evren 90 küsur yaşında hasta yatağında yargılanmadı mı?
Ben bedava otobus kaldiranlari da biliyorumdoğudaki bütün otobüs firmaları seçime gidecekler için bilet fiyatlarında %50 indirim yapmışlar...
Katledenlere öğren de gel diyorsun yani.:)) Bilgisayardan girdiğimde hiç büyük harf kullanmamayı tercih ediyorum. Telefon otomatik büyütmese telefondan da komple küçük yazarım. Forumlarda genel böyledir.
Ama kelimelerin yazılışını katletmenin bir bahanesi olamaz. Kimse de benim Türkçe'yi katlettiğimi iddia edemez kusura bakma. Yanlış yazdığımda da yanlışımı ASLA savunmam.
"Beyensenizde beyenmesenizde bu böyle"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?