- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
vardır inanırım...Ben bedava otobus kaldiranlari da biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardır inanırım...Ben bedava otobus kaldiranlari da biliyorum
Ooof of!Kızlarrrrrr.. Ne yapıyorsunuz halami konuşmalar hadi ara verin. Kıbrıs tatlısı yaptım.. Eee hadi buyrun..
Eki Görüntüle 1670067
Eki Görüntüle 1670068
Chp Hdp' yi sever sevmez bunu böyle koskoca bir partinin her üyesine empoze edemezsiniz. Kişisel bir şeydir.Partiye mal edilecek bir şey değildir. Chp akp ile görüşme yaptı mhp ile görüşmede yaptı hdp ile de görüşme yaptı. Sonuçta bu parti barajı geçmiş legal bir partidir. Görüşmesinden sever sevmez polemiğini yaratamazsınız.Hdpli değilsen neden üzerine alınıyorsun
CHP maşallah çok seviyor hdpyi
Bir olmak koalisyon kurmak için çok çaba sarf etti
Keşke dağda kalsalardı çok haklısın bu konuda taviz tavizi getirdi elleri kana bulanmış bir avuç teröristi Meclis'te görünce emin ol bende Lanet ediyorum
Hdpye oy verenlerin en az yarısı tehdit altında verdi oyları YSK köyleri oy kullanmak için taşımaya izin verseydi bak bakalım neler olacaktı
O saydığın oy potansiyeli yarı yarıya inerdi
Hdp li olmak suc mu...istanbul da cokHdpli değilsen neden üzerine alınıyorsun
CHP maşallah çok seviyor hdpyi
Bir olmak koalisyon kurmak için çok çaba sarf etti
Keşke dağda kalsalardı çok haklısın bu konuda taviz tavizi getirdi elleri kana bulanmış bir avuç teröristi Meclis'te görünce emin ol bende Lanet ediyorum
Hdpye oy verenlerin en az yarısı tehdit altında verdi oyları YSK köyleri oy kullanmak için taşımaya izin verseydi bak bakalım neler olacaktı
O saydığın oy potansiyeli yarı yarıya inerdi
Mahkemeye gidemediği için hasta yatağında ifade verdi....zaten yaşından dolayı hapise giremeyecekti amaç ortada..referandumda istedikleri çıksın diye araya sıkıştırdılar...nerden geldi şimdi aklıma yaa,birisi de "gerekirse mezarlarından çıkıp evet diyecekler"demişti...anladın di mi kimi kastetdiğimi [/QUOTE]Yargilanmadi...bir show du ve cumhurbaskani olarak devlet mezarligina gomuldu..hersey yanina kar kaldi..hatta bilincsizdi ve bu show dan bile haberi olmadi
Yaaaa vallahi var...hatta kamu araclarini kullanip mitinglere goturen bile varvardır inanırım...
Kızlarrrrrr.. Ne yapıyorsunuz halami konuşmalar hadi ara verin. Kıbrıs tatlısı yaptım.. Eee hadi buyrun..
Eki Görüntüle 1670067
Eki Görüntüle 1670068
Yarın iş yerine arkadaşlarıma getireceğim hayatım azıcık ucundan yedim..bu saatte miiii, löp löp et olur bak
afiyet olsun
Valla abrtiyorsunuz burada fazla yasiztiginiz için öyle geliyor size real hayat böyle değil kizceler..şöyle kanalları gezsen herkes, tüm partiler birlik beraberlik çağrısı yapıyor ama buna rağmen aşırı kutuplaşmış tarafların birbirinden nefret ettiği bir ülke haline geldik, gri falan kalmadı
Valla abrtiyorsunuz burada fazla yasiztiginiz için öyle geliyor size real hayat böyle değil kizceler..
chescim ben bugun bu ulkenin geleceği adına tum umudumu yitirdim.. Bu kadsr içi nefret dolu insan varken bizden kardeşlik birlik beraberlik falan çıkmaz..şöyle kanalları gezsen herkes, tüm partiler birlik beraberlik çağrısı yapıyor ama buna rağmen aşırı kutuplaşmış tarafların birbirinden nefret ettiği bir ülke haline geldik, gri falan kalmadı
ay neyse, ne ironimi anlıyorsun ne de uyardığım kişinin hatalarının boyutunun farkındasın. gördüğüm kadarıyla hakkımda hiç fikrin de yok. bana katılmayabilirsin. saygı duyarım.Katledenlere öğren de gel diyorsun yani.
Üzgünüm ama bu düşüncene katılmıyorum.
Paylaşımda bulunma süremiz oranında hatalarımızdan uzaklaşma şansımız artar.
Beğenseniz de
reel ve sanal dahil ilkkez bir insandan bu kadar nefret ettim desem inanır mısın..valla benim kendi adıma ne burda ne gerçek hayatımda siyaset yüzünden nefret ettiğim kimse yok, sadece gözlemliyorum insanları hem burda hem gerçekte...
Ha ha ha doğru valla alır bu kizceler tatlimi yatırırlar masaya...Kakao ve Ben ellerine sağlık
Şimdi bu Kıbrıs değil rum tatlısı derler.neden Kıbrıs olmuş ustumdeki krema aslında su ülkeden derler
Hahahaha senin tatlı olur bir acayip laf salatası