• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
reel ve sanal dahil ilkkez bir insandan bu kadar nefret ettim desem inanır mısın..
bir insan ki sanal ortamdan dahi ırkçlığının nefretini boyle kusuyorsa reelde onun eline duşenin vay haline.

ay kimden bahsediyorsun acep, neyse sormamış olayım, bi tatsızlık çıkmasın şimdi:KK48:

reel ve sanal dahil ilkkez bir insandan bu kadar nefret ettim desem inanır mısın..
bir insan ki sanal ortamdan dahi ırkçlığının nefretini boyle kusuyorsa reelde onun eline duşenin vay haline.
kimden bahsediyosun anlamadım,merak ettim :KK59::KK53:

[QUOTE="bebem-1221, post: 43255481, member: 63296reel ve sanal dahil ilkkez bir insandan bu kadar nefret ettim desem inanır mısın..
bir insan ki sanal ortamdan dahi ırkçlığının nefretini boyle kusuyorsa reelde onun eline duşenin vay haline.[/QUOTE]

Aaa kim ki ooo maalesef bu duruma getiriyorlar bos ver gerilme

kimden bahsediyosun anlamadım,merak ettim :KK59::KK53:
kendini insan zanneden bir zavallıdan..

siyasi goruşun her ne olursa olsun karşındakine once insan olarak değer vermelisin. Onuda geçtim bir insan "normalde kurtleri kaale almam ama bugun iyi gunundeyim " diye bir cumleyi kendine nasıl yakıştırır...
sen kim oluyorsun be. Senin inandığın bir ilah var mı diye çok merak ediyorum.

siyasi goruşun her ne olursa olsun karşındakine once insan olarak değer vermelisin. Onuda geçtim bir insan "normalde kurtleri kaale almam ama bugun iyi gunundeyim " diye bir cumleyi kendine nasıl yakıştırır...
A ben nasil kacirmisim bu mesaji...ama sorun yok..kurtlerin de o nu kaale alacagini pek sanmam

ALa ala..ne demekmis ki o? Kendini kaale alıyo muymus bari?

Kim bunu soyleyen?

Boşver şekerim burada zirvalayanlar o kadar fazlaki
O lafı söyleyen kürtlerin kopegi olsun

A ben nasil kacirmisim bu mesaji...ama sorun yok..kurtlerin de o nu kaale alacagini pek sanmam
ben gerçkten bir insanın bu zihniyete nasıl gelebileceğinin tasasındayım. Bu ulkede lazıda var kurdude çerkezide turku de ve artık auriyelisi de var.. O mahlukat bunların hepsini yok mu sayıyor...
hepimiz turkiye cumhuriyetinde yaşıyıruz. Bu ulkeyi guzelleştirmek olmalı tek amacımız. Ben bir KURT olarak turkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Ama kurt olduğum için bu ulkede yaşamaktan mahrummu bırakılacam...

kızlar çok sinirlendim lutfen surçilisan ettiysem affola..

ah canımmm benimmmm kıyamam ben ona. Kürtler de çok üzülmüştür eminim onun arkasından.

ay neyse, ne ironimi anlıyorsun ne de uyardığım kişinin hatalarının boyutunun farkındasın. gördüğüm kadarıyla hakkımda hiç fikrin de yok. bana katılmayabilirsin. saygı duyarım.
Bu vesile ile hakkında az da olsa fikir sahibi oldum.
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Sevgiler.

Faşizmin nasıl lanet birşey olduğunu gösteriyor bu işte...yazık..

ben gerçkten bir insanın bu zihniyete nasıl gelebileceğinin tasasındayım. Bu ulkede lazıda var kurdude çerkezide turku de ve artık auriyelisi de var.. O mahlukat bunların hepsini yok mu sayıyor...
hepimiz turkiye cumhuriyetinde yaşıyıruz. Bu ulkeyi guzelleştirmek olmalı tek amacımız. Ben bir KURT olarak turkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Ama kurt olduğum için bu ulkede yaşamaktan mahrummu bırakılacam...

kızlar çok sinirlendim lutfen surçilisan ettiysem affola..

ne affı canım, boşver bu kadar gerildiğine değmez, kimse o, onun demesiyle olmıcak yani...

Ben büyük harf küçük harften, virgülden noktadan bahsetmiyorum. Kelimeleri düzgün yazın yeter. Birazcık okursanız gazete kitap, geliştirirsiniz kendinizi.
Bende sizin neden bahsettiğinizden bahsetmiyorum noktalama işaretlerinin kullanış kurallarından bahsediyorum bu çokta önemli değilde sizin takıntınız varya karşı tarafa söz hakkı vermeyin diye söylüyorum inanın benim okuduğum kadar çoğu kimse kitap okumuyordur türkçeyide gayet düzgün kullanırım bunun eğitiminide aldım lakin burayı samimi bir ortam bulduğumdan ters çarpık cümleler kurmuş olabilirim veya telefondan birşeyler yazmaya çok alışkın olmadığımdan harf hataları olabiliyor

Back