• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sorun ne senin ya bidaha sor
Siz diye hitap ediyorum..karsilikli olursa sevinirim:) size sorum suydu; lider olarak gormek istediginiz kisi hangi soydan olmali.hangi milletten.hangi din ya da mezhepten...bunlar sizin icin ne kadar belirleyici unsur.

Birde şunu yazayım, dün aranızdan birini suç duyurusunda bulunmasın diye ikna etmiştim, Sağolun bugün atılan laflara Dayanamadı artık ve Müdürüm sana rağmen dilekçe vermeye gidiyorum dedi.
Kişisel hakaretlerinizi ceza vermiyoruz diye coştunuz ama insanlar savcılıklara gitmeye başladı haberiniz olsun.
Aynen

Anladigim kadari ile sohbet ecdad ve soy soyleminizden cikti..gercekten siyasiler konusunda boyle bir ayriminiz var mi merak ettim..
meshep olarak bana hiç farketmez kim kimden neci benim orda çekmeye çalıştığım konu birincisi aynı durum RTE de olsa tefe koyarlardı dedesi eşkiya olucak Atatürke karşı silah kuşanıp dağa çıkacak ve bu adsm şimdide koyu Kemalist olucak ikinciside soy önemli değilse herkese eşit olunsun kimseninki kullanılmasın hala lafımın arkasındayım insanın soyu geçmişi önemlidir kişi hakkında fikir verir

Tesrkkur ederim:) yani dedeler onemli degil.kisinin geldigi nokta ve birikimi onemli. Ne yaptigi onemli.kilicdaroglu nun zaza alevi olmasi onun durust ve iyi bir lider olmasina arti veya eksi bir deger katmiyor diyorsunuz. Ben de size katiliyorum bu nokta da

Tesrkkur ederim:) yani dedeler onemli degil.kisinin geldigi nokta ve birikimi onemli. Ne yaptigi onemli.kilicdaroglu nun zaza alevi olmasi onun durust ve iyi bir lider olmasina arti veya eksi bir deger katmiyor diyorsunuz. Ben de size katiliyorum bu nokta da
Dedeler önemli değil demiyorum soy önemli az çok bizi fikir sahibi yapar meshebi önemli değil aleviymiş sünniymiş

Siyaset Konusu açılınca ilk yapılan yorumlardan biri Cumhurbaşkanımızın soyu ermenilere dayanır derler genelde burdada oldu soranlar onlar benim sormama bağladı benim sormamda onlara bağlıydı aslında gelmek istediğim nokta tam olarak buydu şimdi diyceksiniz bunu biz söylemedik söyleyenlerde bizi ilgilendirmez evet burasıda doğru biraz sizi kullanmış gibi oldum ama sizde atlamasaydınız

:70::70::70::70:..

Tamam canım tesekkur ederim, tuzagına dusmusuz :70:

Bidaha altından kalkamayacagın konuları acma emi ?

Rahsan affı gibi, soy meselesi gibi ;)

meshep olarak bana hiç farketmez kim kimden neci benim orda çekmeye çalıştığım konu birincisi aynı durum RTE de olsa tefe koyarlardı dedesi eşkiya olucak Atatürke karşı silah kuşanıp dağa çıkacak ve bu adsm şimdide koyu Kemalist olucak ikinciside soy önemli değilse herkese eşit olunsun kimseninki kullanılmasın hala lafımın arkasındayım insanın soyu geçmişi önemlidir kişi hakkında fikir verir
soruyu ilk bana sormuştunuz cevabı da ben vereyim.
Kılıçdaroğlu'yla aynı durumda olan Cumhurbaşkanı olsa, onun için de aynı şeyi söylerdim. insanların soylarıyla ilgilenmiyorum. Dedesi cumhuriyeti seviyor diye torun sevmek zorunda değil, torun seviyor diye dede sevmek zorunda değil.
burada yazılmamış bir şey üzerinden farazi konuşup kendinize bir düşman yaratıp onun üzerinden Kemal Bey'in soyuna çaktınız, hem de üzerinize hiç vazife olmamasına rağmen.
insanın soyu önemli değil, kişi hakkında bilgi vermez.
Osmanlı Padişahlarının önemli bir bölümünün annesi Hristiyandı, bu onları Hristiyan yapmaz.
Fidel Kastro evlilik dışı doğmuştur.
Tarih Gayri Meşru doğmuş "soylu" krallarla doludur.
İngiltere'yi baştan uca Fethedip bir ülkenin, dilini, etnik yapısını kökten değiştirmiş Fatih William evlilik dışı doğmuştur.
Tarih soyu belli olmayan bilimadamlarıyla doludur.
bugünkü Amerika'yı, İngiltereden kovulmuş, sürülmüş suçlular kurdu.
önemli olan ananızın babanızın, dedenizin ne yaptığı değil, sizin ne yaptığınızdır.
ben de bu lafımın arkasındayım..

:KK70::KK70::KK70::KK70:..

Tamam canım tesekkur ederim, tuzagına dusmusuz :KK70:

Bidaha altından kalkamayacagın konuları acma emi ?

Rahsan affı gibi, soy meselesi gibi :KK66:
Sen bu konuya dahil bile değilsin kendin atladın girdin biz 3 kişi tartışıyoduk tartışdığımız kişilerinden ben bazı fikir ve düşüncelerini beğeniyorum onlarla konuşmak hoşumada gidiyor 2 3 gündür konuşuyoruz sizinle bi polimiğe girdiğimi hatırlamıyorum zira sizlik bişey yok konuşurken konuşurken konu buralara geldi ne tuzağı ne altından kalkamaması

Ama kimse acmadi ki bu yolu..gundeme yine kendileri tasidilar..afedersiniz ermeni daha kotusu gurcu diyorlar bana diyerek...hani insan soyle bir sey bekliyor: bana ermeni rum gurcu diyorlarmis...ben hem ermeniyim hem rumum hem gurcuyum hem turkum hem kurdum.insanim ben gibi.
Da denmedi tabii

Sen bu konuya dahil bile değilsin kendin atladın girdin biz 3 kişi tartışıyoduk tartışdığımız kişilerinden ben bazı fikir ve düşüncelerini beğeniyorum onlarla konuşmak hoşumada gidiyor 2 3 gündür konuşuyoruz sizinle bi polimiğe girdiğimi hatırlamıyorum zira sizlik bişey yok konuşurken konuşurken konu buralara geldi ne tuzağı ne altından kalkamaması
hımm. ama burada öyle olmuyor canım ya. sen girme biz 3 kişi konuşuyoruz sitesi değil burası:KK66:

Burası 3 kisinin tekelinde degil ki ama canım..Merak ettim sordum..napim oyle seyler yazıyorsunuz, bilginiz olmadan oyle fikirler atıyorsunuz ki ortaya, insan atlayıp zıplamadan duramıyor :)

Dedeler önemli değil demiyorum soy önemli az çok bizi fikir sahibi yapar meshebi önemli değil aleviymiş sünniymiş
Tabii...hani kirilma noktalari yaratti insanlarda bazi soylemler..mesela reyhenli da olenler icin sunni vatandaslar gibi..hakim aleviymis gibi...afedersiniz rum gibi..

Yorumları okumadım ama ironiye bakarmısınız, günmüzün türk kadını Atatürkün bizlere tanıdığı hak sahesinde biz kadınlar oy kullanabiliyoruz bu ülkede ve gidipte gerici bir partiye, kadına zerre kadar önem vermeyen bir parti için çıldırmaları beni çok üzüyor, hırsız bir partide diyebiliriz. Yazık, çok yazık... millettin bu diktatör fanlığı nedir arkadaşlar. Arap ülkelerine olan bu özenti nedir,dini kullanarak ülkeyi yönetmeye çalışıp dinle dalga geçende bunlar ya !!! Yazmak istediğim okadar çok şey var ki ama sanırım gerek yok. Gün geçtikçe kadınlarımız daha da cahillesip, eğitimsiz oluyor malesef, görünen bu !

Burası 3 kisinin tekelinde degil ki ama canım..Merak ettim sordum..napim oyle seyler yazıyorsunuz, bilginiz olmadan oyle fikirler atıyorsunuz ki ortaya, insan atlayıp zıplamadan duramıyor :)
Zıplamadan biraz emek harca geçmişi bi oku sonra fikir sahibi ol zıpla hoplayıp zıplama diyen yok

Back