okumadığını nasıl anladın pekii
Hİssetti zaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumadığını nasıl anladın pekii
Yazdıklarının altına bak sayfada olduğu zaman genelde yazılarınızı beğenir hiçbirinin altında beğeni yok ikincisi ilk mesajını anlamadan yazdığı çok belliydiokumadığını nasıl anladın pekii
Herşey hisle olsaydı iyiydi dürüst ol yada olma sen bilirsin okudunmu geçmişiHİssetti zaar
size bir kitap önerebilir miyim?Herşey hisle olsaydı iyiydi dürüst ol yada olma sen bilirsin okudunmu geçmişi
Yorumları okumadım ama ironiye bakarmısınız, günmüzün türk kadını Atatürkün bizlere tanıdığı hak sahesinde biz kadınlar oy kullanabiliyoruz bu ülkede ve gidipte gerici bir partiye, kadına zerre kadar önem vermeyen bir parti için çıldırmaları beni çok üzüyor, hırsız bir partide diyebiliriz. Yazık, çok yazık... millettin bu diktatör fanlığı nedir arkadaşlar. Arap ülkelerine olan bu özenti nedir,dini kullanarak ülkeyi yönetmeye çalışıp dinle dalga geçende bunlar ya !!! Yazmak istediğim okadar çok şey var ki ama sanırım gerek yok. Gün geçtikçe kadınlarımız daha da cahillesip, eğitimsiz oluyor malesef, görünen bu !
Yorumları okumadım ama ironiye bakarmısınız, günmüzün türk kadını Atatürkün bizlere tanıdığı hak sahesinde biz kadınlar oy kullanabiliyoruz bu ülkede ve gidipte gerici bir partiye, kadına zerre kadar önem vermeyen bir parti için çıldırmaları beni çok üzüyor, hırsız bir partide diyebiliriz. Yazık, çok yazık... millettin bu diktatör fanlığı nedir arkadaşlar. Arap ülkelerine olan bu özenti nedir,dini kullanarak ülkeyi yönetmeye çalışıp dinle dalga geçende bunlar ya !!! Yazmak istediğim okadar çok şey var ki ama sanırım gerek yok. Gün geçtikçe kadınlarımız daha da cahillesip, eğitimsiz oluyor malesef, görünen bu !
Buna ihtiyacım olunca kullanırım işime geldiği zamanlar dikkat ederim yazım hatalarına takılanlardansınız sizde heraldesize bir kitap önerebilir miyim?
http://www.idefix.com/kitap/yazim-kilavuzu-buyuk-boy-komisyon/tanim.asp?sid=DY8L23A68K1KQY5W3696
Çok yanlış düşünüyorsun insanin soyu nereden geldiği önemlidir geçmişini bilmeyenin geleceği de olamazS
Soyu ve gecmisi kisi hakkinda fikir vermez:) aile bile evlat hakkin da fikir vermez:)
Bu topik diksiyon kursu değil canım sizin kadarda tecrübeli değilim işime geldiği zaman evet burda sohbet tartışma yapıyoruz dikkat etmem gereken bi husus yok dilekçe yazmıyorum sonuçta noktadan sonrada büyük harfle başlanır hatırlatıyım dedimtakılmamak elde değil. bu topikte bu kadar dili kullanamayan az insan gördüm. siz de bu topikten çıkmadığınız için sürekli görüyorum, gözüme batıyor. ayrıca işime geldiği zaman dikkat ederim lafınız bütün mesajlarınızın bir özeti gibi oldu. :))
Daydrepost: 43254512 .!.:Arkadaşlar bence konuşmanın yönünü değiştirelim derim..geçmişine çok takılan önünü göremez tökezler....mesela 2 kasım sabahı ne olur?öngörünüz nedir?merak ediyorum..
Merakımdan okumaya giriyorum ama,nolur şeker gibi geçinsek ne var.Bu takımın bir yerde çay içmeye oturduğunu düşünüyorumdaSeçim olsa da şu konu kapansa artık iyiden amacını aştı gitti
Bu kadar nedir yahu
:) Burayı bilmiyorum da Türkiye de ne olur,yüzdelerle ilgili,olursa koalisyonla ilgili görüşleri sormuştum..Olan olur
2 kasim günü buralar iyiden birbirine girer
Ben büyük harf küçük harften, virgülden noktadan bahsetmiyorum. Kelimeleri düzgün yazın yeter. Birazcık okursanız gazete kitap, geliştirirsiniz kendinizi.Bu topik diksiyon kursu değil canım sizin kadarda tecrübeli değilim işime geldiği zaman evet burda sohbet tartışma yapıyoruz dikkat etmem gereken bi husus yok dilekçe yazmıyorum sonuçta noktadan sonrada büyük harfle başlanır hatırlatıyım dedim
:) Burayı bilmiyorum da Türkiye de ne olur,yüzdelerle ilgili,olursa koalisyonla ilgili görüşleri sormuştum..
Ali Babacan 1 yılda 4 seçim oldu tekrar seçim halkı sıkar hükümet kurulmalı dedi...Cumhurbaşkanıyla aralarında soğuk rüzgarlar esiyor gibi Bülent Arınç zaten muhalefetten çok muhalefet yapıyor..akp mhp kısa süreli koalisyon yapar sonra yine seçim
Ali Babacan 1 yılda 4 seçim oldu tekrar seçim halkı sıkar hükümet kurulmalı dedi...Cumhurbaşkanıyla aralarında soğuk rüzgarlar esiyor gibi Bülent Arınç zaten muhalefetten çok muhalefet yapıyor..