Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Tahmin etmiştim neyse hayırlısı olsun...
Çok haklısın abla...

Bu bölümden çok dava çıkacak herkes hazırlıklı olsun derken yutkunayım bari
Küfürler var, hakaretler var, özel hayatı deşifre var, Atatürk'e hakaretler var, var da var, herkes nerde ne yazdığını biliyordur mutlaka.

Çok değil 2-3 hafta önce birkaç üyeyle Konuşurken çok kötü olaylar patlayacak demiştim, 1'er hafta arayla olaylar başladı bile.
Daha fazla öngörüde bulunmaktan korkuyorum artık.

işte şu yazınla istediğimiz cevabı vermiş oldunn.. en objektif yorum yapan enlerde seni aday gösterdim bil istedim
sağ ol ama o yazı aynı zamanda ciddi bir AKP eleştirisi de.
biraz uzun yazmış olduğum için gözünüzden kaçtı muhtemelen ama özet geçersem; kimsenin verdiği oyu sorgulamamakla birlikte CHP'yi ve geçmişe rağmen bu partiye oy verenleri sorgulamak için önce kendi siyasi görüşünüz içindekilerle yüzleşmelisiniz diyorum.
bu benim fikrim, siz mutluysanız, mutlusunuzdur, o zaman bu açıdan gelen eleştrilerden rahatsız olmamalısınız bence

Ekmeleddin ihsanoglu'nu aday göstermelerinin nedenini siz de ben de çok iyi biliyoruz etmeyin eylemeyin :)
Monroe bana bir şey yazdı ben de ona AKP'li seçmenlerinde onun gibi düşündüğünü ifade etmiştim oysa yani Monroe'nin bana anlattığı şey benim Monroe'ye sorduğum şeyin cevabı idi
Neyse bunu geçelim

Ekmel beyi aday gösterip 4-5 yıl önce de çarşafı caaart diye ortadan yırtan yine kendileriydi
sana şu videoyu izletmek istiyorum
hangisi gerçek CHP ?
bu mu ?
Ekmel beyi aday gösteren mi ?

O okypete banların geri gelmesi için anket açıcaktı, kazen izin vermedi sanırım. buralar seçim sonrası daha kötü karışır

Ya geç onları kamuya hiçbir başörtülü giremez diyen adam temizlikçileri düşündü öylemi bu adam zaten buna karşı kimi savunuyosunuz her fırsattada bunu söyler kılıçdaroğlumu asla demez :)))) çok araştırıyorsunuz ya bide bunun geçmişini araştırın soyadını niye değiştirmiş bizibi aydınlatın bi zahmet

Cezalar kalkınca dillerin ayarı kaçtı..
Herkes dikkatli olmaya çalışsın burada dedikçe inadına yapıldı sanki hakaretler tavan yaptı..
Hanım,
çok yerinde ve haklı olduğumu bildiğim bir eleştiri yapayım mı? O dillerin zaten ayarı yoktu, banlanma korkusu frenliyordu, daha önce de yazmıştım, yine yazayım, banlanma kalktı Dediğimiz andan itibaren takke düştü kel göründü.

Müdürüm zaten sinyaller veriliyordu çoğu zamanine zaman banlar kalktı içleindeki canavarda ortaya çıkmış oldu..
Kadın olarak hiç yakışmıyor bu tarz davranışlar..

Seçim sonrası bir ayar yapacağız sanırım, o yüzden ankete izin verilmemiştir.
bence bu ara yapılsa iyi olur. seçim zamanı olan olduktan sonra banların kalkması bi işe yaramaz.
ben kimseye hakaret etmem, ama en ufak hakarette savcılığa giderim. gideceğim.

Ama ben sana şunu demiştim o soruyu sorarken faraza ''Bizi bir taraf olarak aklet,kendi partisini yanlışlardan münezzeh gören '' çünkü zaten böyle aklediliyor
Hadi biz adiliyet duygusundan yoksun olalım
Ama sen bari doğrucu davut'luga soyundun o zaman gel anlat dedim

Ama sen de ''önce ben '' dedin
Akabin de ben de diğer mesajı yazdım zaten

HDP yı her şekilde savunan hatta çoğu zaman ne cici bir parti durumuna kadar getirenler hesap kitap yapanlar

AKP gitsin diye HDP ye oy vereceğini söyleyip sonra Atatürk ve cumhuriyeti savunup

HDP lı olupta ona oy ayipta Ataturke laf soyletmiyecek kadar tezat bir durumu savunanlar neden CHP oluverdi. Doğrusu ilginç

Nedense burda kullanılan oylar çok inandırıcı gelmiyor bana kılınçtaroglu CHP nin başındayken bu partinin oy alması yükselmesi oylarının artması mümkün değil diyenler CHP oy atar oldu ve en başından beri AKP deyip biraadım geri tanıyanlara bir dünya laf edildi.

Herkez istediği partiye oy verir bunuda savunur özgüdür ama hangi partiye oy kullanacağını kendini özgür girenler başkasının oyuna karisip onu yargılıyor.buda ayrı bir ilginçlik

Dahası yargılamadan öte hakaretler ve kufurlerde bol bol masallah

benim banım bittip geldiğimde. banlar kalkmıştı.
ilk yazdığım buydu.. bunu o zaman yazmıştım. bu durumuna geleceğini.

ha,polemik ban olmamalı diyorum hala. bu bölümde.
çünkü zaten fikirler karşılıklı tartışarak savunulur siyasettede. ama küfür ,hakaret
özele olayı getirmek özel hayatı ihlal beddua, ban sebebi olmalı.

daha demin oliviaya o kişi banada hakaret eden şahıs, küfretti

şunu yazdı

Seni gidi sidikli Zekiye

ve devam edecek küfretmeye herkese. bunun bir yaptırımı olmalı artık

Son düzenleme:
:) HAY ALLAHIM YA İLLA KANITMI GSTERELİM KARDESİM SİZE SEN SU VİDEOYU BİR İZLE BAKALIM BURDA NE DİYOR BİRDE BASORTU SORUNU OLDUGU ZAMN ERDOGANIN NE KADAR SAVAS VERDİGİNİ BİR ARASTIR. ŞU VİDEO YU İZLEYİN BAKALIM NE DİYOR BU ADAM BUDA YETMEZSE YİNE SANA ATRIM VİDEOYU.genc bakısta kız soruyor bn basortumle giremiyorum okula siz ne yacapacaksınız size neden oy vereyim diye kılıcdar oglunu dedigi dek sey biz bu sorunu cözecegiz:)

ama anlamadım niye ban durdursunkii.. cidden anlamadım bir kışkırtma varsa o yazıda bir alay, bir hakaret, bir küçültme varsa o yazılarda ban neden engellesinki cevap vermeleri.. munee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…