Küfürler var, hakaretler var, özel hayatı deşifre var, Atatürk'e hakaretler var, var da var, herkes nerde ne yazdığını biliyordur mutlaka.Tahmin etmiştim neyse hayırlısı olsun...
Çok haklısın abla...
Bu bölümden çok dava çıkacak herkes hazırlıklı olsun derkenyutkunayım bari
sağ ol ama o yazı aynı zamanda ciddi bir AKP eleştirisi de.işte şu yazınla istediğimiz cevabı vermiş oldunn.. en objektif yorum yapan enlerde seni aday gösterdim bil istedim
Ekmeleddin ihsanoglu'nu aday göstermelerinin nedenini siz de ben de çok iyi biliyoruz etmeyin eylemeyin :)Hah iste monroe nun da anlatmaya calistigi bu:))) sizin bu korkulariniz, tek partili donemde butun sag sol vb insanlarin siyaset yaptigi chp nin yeni soylemlerine kulaklarinizi kapamaniza sebep oluyor:)) adam lar 2015 turkiye si ve hassasiyetleri konusunda ki politika degisimlerini tasfiyeleriyle de ispatladilar..ekmeleddin ihsanoglu nu bile aday gosterdiler.daha be yapsinlar.korkmayin artik..
O okypete banların geri gelmesi için anket açıcaktı, kazen izin vermedi sanırım. buralar seçim sonrası daha kötü karışırKüfürler var, hakaretler var, özel hayatı deşifre var, Atatürk'e hakaretler var, var da var, herkes nerde ne yazdığını biliyordur mutlaka.
Çok değil 2-3 hafta önce birkaç üyeyle Konuşurken çok kötü olaylar patlayacak demiştim, 1'er hafta arayla olaylar başladı bile.
Daha fazla öngörüde bulunmaktan korkuyorum artık.
Ya geç onları kamuya hiçbir başörtülü giremez diyen adam temizlikçileri düşündü öylemi bu adam zaten buna karşı kimi savunuyosunuz her fırsattada bunu söyler kılıçdaroğlumu asla demez :)))) çok araştırıyorsunuz ya bide bunun geçmişini araştırın soyadını niye değiştirmiş bizibi aydınlatın bi zahmeto konuşma öyle değil yalnız. o dönemde baş örtüsü yasağı vardı, yasadaki düzenleme henüz yapılmamıştı ve ona göre başörtülü bir memur çalışması mümkün değildi. Başörtüsüyle çalışan temizlik işçilerine elbet müdahale etmeyeceğiz demişti. olar zaten iş sözleşmesiyle çalışıyorlar, orada işlerini doğru yapıp yapmadıklarına bakarız demişti.
kimse başörtüsü temizlikçiye yakışır demedi, hele de Dersim'in bir köyünde çok çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu asla demez. kendi anasına mı hakaret etsin adam?
Hanım,Cezalar kalkınca dillerin ayarı kaçtı..
Herkes dikkatli olmaya çalışsın burada dedikçe inadına yapıldı sanki hakaretler tavan yaptı..
Hanım,
çok yerinde ve haklı olduğumu bildiğim bir eleştiri yapayım mı? O dillerin zaten ayarı yoktu, banlanma korkusu frenliyordu, daha önce de yazmıştım, yine yazayım, banlanma kalktı Dediğimiz andan itibaren takke düştü kel göründü.
bence bu ara yapılsa iyi olur. seçim zamanı olan olduktan sonra banların kalkması bi işe yaramaz.Seçim sonrası bir ayar yapacağız sanırım, o yüzden ankete izin verilmemiştir.
Ama ben sana şunu demiştim o soruyu sorarken faraza ''Bizi bir taraf olarak aklet,kendi partisini yanlışlardan münezzeh gören '' çünkü zaten böyle aklediliyorsağ ol ama o yazı aynı zamanda ciddi bir AKP eleştirisi de.
biraz uzun yazmış olduğum için gözünüzden kaçtı muhtemelen ama özet geçersem; kimsenin verdiği oyu sorgulamamakla birlikte CHP'yi ve geçmişe rağmen bu partiye oy verenleri sorgulamak için önce kendi siyasi görüşünüz içindekilerle yüzleşmelisiniz diyorum.
bu benim fikrim, siz mutluysanız, mutlusunuzdur, o zaman bu açıdan gelen eleştrilerden rahatsız olmamalısınız bence
bencede hemen yapılmalı.bence bu ara yapılsa iyi olur. seçim zamanı olan olduktan sonra banların kalkması bi işe yaramaz.
ben kimseye hakaret etmem, ama en ufak hakarette savcılığa giderim. gideceğim.
:) HAY ALLAHIM YA İLLA KANITMI GSTERELİM KARDESİM SİZE SEN SU VİDEOYU BİR İZLE BAKALIM BURDA NE DİYOR BİRDE BASORTU SORUNU OLDUGU ZAMN ERDOGANIN NE KADAR SAVAS VERDİGİNİ BİR ARASTIR.o konuşma öyle değil yalnız. o dönemde baş örtüsü yasağı vardı, yasadaki düzenleme henüz yapılmamıştı ve ona göre başörtülü bir memur çalışması mümkün değildi. Başörtüsüyle çalışan temizlik işçilerine elbet müdahale etmeyeceğiz demişti. olar zaten iş sözleşmesiyle çalışıyorlar, orada işlerini doğru yapıp yapmadıklarına bakarız demişti.
kimse başörtüsü temizlikçiye yakışır demedi, hele de Dersim'in bir köyünde çok çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu asla demez. kendi anasına mı hakaret etsin adam?
ama anlamadım niye ban durdursunkii.. cidden anlamadım bir kışkırtma varsa o yazıda bir alay, bir hakaret, bir küçültme varsa o yazılarda ban neden engellesinki cevap vermeleri.. munee..Hanım,
çok yerinde ve haklı olduğumu bildiğim bir eleştiri yapayım mı? O dillerin zaten ayarı yoktu, banlanma korkusu frenliyordu, daha önce de yazmıştım, yine yazayım, banlanma kalktı Dediğimiz andan itibaren takke düştü kel göründü.
uzaylı zekiyedir o sidikli olsa duramazSidikli zekiye ne ya :))))))
valla öyle yazdı oliviayaSidikli zekiye ne ya :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?