• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Ya geç onları kamuya hiçbir başörtülü giremez diyen adam temizlikçileri düşündü öylemi bu adam zaten buna karşı kimi savunuyosunuz her fırsattada bunu söyler kılıçdaroğlumu asla demez :)))) çok araştırıyorsunuz ya bide bunun geçmişini araştırın soyadını niye değiştirmiş bizibi aydınlatın bi zahmet
soyadını değiştiren kendisi değil, baba Kılıçdaroğlu. dedesinin eşkıya olduğunu söyleyen de var, köyde herkes Karabulut olduğu için değiştiğini söyleyen de. muhtemelen bu ikincisi babanın soyadını neden değiştirdiğine dair uydurduğu bir yalan.
dedesi cumhuriyete karşıymış eeee? asak mı adamı?
milletin soyuna sopuna mı karışacağız?
bende Arap, Acem ve Yunan kanı var mesela? dedem de Çerkes Ethem'in ordusunda savaşmış mesela, Çerkes Ethem düzenli orduya karşı mesela? napıcaz şimdi? dedem koyu bir halk partiliymiş ama ne malum, belki o da karşıydı?
geçin efendim bunları.
neyse size laf anlatmakla uğraşamayacağım, haklısınız Kemal Kılıçdaroğlu boş zamanında başörtülü kadınları dövüyormuş, sonra da kötü kötü kahkaha atıyormuş, siz böyle inanmaya devam edebilirsiniz.

Son düzenleme:
saost: 43248865 .!.:
Seçim sonrası bir ayar yapacağız sanırım, o yüzden ankete izin verilmemiştir.

Bende sabirla bekliyorum siyasette yeni kurallar gelir diye ve yine sabrettigim bir kaç kişi var devam edildiği surece bende gerekeni yapicam

Eleştiriler olur ama hakaret ve iftira heleki aileme akrabalarıma varana kadar beddua edilemez.

Sessizliğimi devam ettirip seviyesi bilmiyorum.

ama anlamadım niye ban durdursunkii.. cidden anlamadım bir kışkırtma varsa o yazıda bir alay, bir hakaret, bir küçültme varsa o yazılarda ban neden engellesinki cevap vermeleri.. munee..o_O
Banlanınca yeniden banlanırdım diye bu kadar yazılmıyordu Kakao.
Bir banlar varkenki yazışmalara bak, birde şimdi.

örnek verdi aklınca, mesela senin annen hayat kadını diye
o lafı kınıyorum sonsuza kadar kınıyorum okyy ama burada saraylım siz akpye oy vermeye devam edin. hiç acımıyorum size . siz bu kafayla 2 karılarda olursunuz 3. de diye hakaret etti aynı hassasiyeti neden ona durr napıyorsun sen demedin.. okyy

benim banım bittip geldiğimde. banlar kalkmıştı.
ilk yazdığım buydu.. bunu o zaman yazmıştım. bu durumuna geleceğini.

ha,polemik ban olmamalı diyorum hala. bu bölümde.
çünkü zaten fikirler karşılıklı tartışarak savunulur siyasettede. ama küfür ,hakaret
özele olayı getirmek özel hayatı ihlal beddua, ban sebebi olmalı.

daha demin oliviaya o kişi banada hakaret eden şahıs, küfretti

şunu yazdı

Seni gidi sidikli Zekiye

ve devam edecek küfretmeye herkese. bunun bir yaptırımı olmalı artık

kim canım bunu diyen ya, açıkca yazmak istemezsen baş harfini yazsan anlarım

o lafı kınıyorum sonsuza kadar kınıyorum okyy ama burada saraylım siz akpye oy vermeye devam edin. hiç acımıyorum size . siz bu kafayla 2 karılarda olursunuz 3. de diye hakaret etti aynı hassasiyeti neden ona durr napıyorsun sen demedin.. okyy
kakao onu onu hatırlamıyorum ama abnneyle hayat kadını örneği bunun yanında solda sıfır kalır

Hakan Şükür'ü dinliyorum gözlerim faltaşı :KK57:

Basın özgürlüğü sonuna kadar olmalı asla ve kat'a susturulmamalı emmeeee o Kanaltürk Tuncay Özkan dan Nasıl alındı?o Zaman neden 3 maymunu oynadınız Eyyy ahali...

Haaa şunu da yazayım Tuncay Özkan CHP milletvekili biliyorsunuz ve şuan Kanaltürk'e yapılanı en çok eleştiren ve haksızlığın karşısında olan yine CHP...çünkü biz mazlumun yanında zalimin karşısında oluruz.kim olduğunun önemi yok...

Halkimiz en guzel cevabi pazar gunu verecektir.

Formun yarisi Saray yaptirdigi zirvaligiyla dolu, baska bir bok bildiginiz yok zaten !

Helal olsun Sarayi var,
Helal olsun altindan bardagi var,,
Bundan sonra gelen olursa bunlarin haricimi olucak ?

Konusmak icin konusmayinn yapmayin yaa..

Ama ben sana şunu demiştim o soruyu sorarken faraza ''Bizi bir taraf olarak aklet,kendi partisini yanlışlardan münezzeh gören '' çünkü zaten böyle aklediliyor
Hadi biz adiliyet duygusundan yoksun olalım
Ama sen bari doğrucu davut'luga soyundun o zaman gel anlat dedim

Ama sen de ''önce ben '' dedin
Akabin de ben de diğer mesajı yazdım zaten
e ben hala dediğimin arkasındayım. sizin baş örtünüzün önünde bir engel olmadığını düşünüyorum. olursa üniversitede yaptığımı, yine yaparım diyorum. ama şu anda başörtülü arkadaşım dersten atılmazken, belki atarlar diye kağıdı hocaya verip dersten çıkmamın adı ne sence? geçmişte yaşananları artık bir şehir efsanesine dönüştürdüğünüzü ve tıpkı çocukların korkutulduğu öcü gibi bak X parti gelmezse baş örtünü kafandan çıkaracaklar diye bunu sürekli ortaya koyduğunuzu, ve bunun medya tarafından pompalandığını düşünüyorum.
artık mevcut şartlarda böyle bir şey mümkün değil.
sizin için artık mevcut bir tehlike yokken, siz hala "ben" derken, geçmiş korkularınızın arkasına sığınıp, öldürülenleri, kör edilenleri, satılanları, yapılanları görmezken benim hala sizin kaygılarınızı önemsiyor olmam doğrucu davutluk değil, salaklık olur ki her türlü kusuruma rağmen asla salak bir insan olmadım.

Back