Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Birde şunu yazayım, dün aranızdan birini suç duyurusunda bulunmasın diye ikna etmiştim, Sağolun bugün atılan laflara Dayanamadı artık ve Müdürüm sana rağmen dilekçe vermeye gidiyorum dedi.
Kişisel hakaretlerinizi ceza vermiyoruz diye coştunuz ama insanlar savcılıklara gitmeye başladı haberiniz olsun.

Gerçekten c
Gerçekten çok akıllisin bravo

Chp nin bsşındaki adam bu kafalarımı temizledi önce kendini temizlesin ozaman o değilmiydi başörtüsü temizlikçiye yakışır diyen

Chp nin bsşındaki adam bu kafalarımı temizledi önce kendini temizlesin ozaman o değilmiydi başörtüsü temizlikçiye yakışır diyen
o konuşma öyle değil yalnız. o dönemde baş örtüsü yasağı vardı, yasadaki düzenleme henüz yapılmamıştı ve ona göre başörtülü bir memur çalışması mümkün değildi. Başörtüsüyle çalışan temizlik işçilerine elbet müdahale etmeyeceğiz demişti. olar zaten iş sözleşmesiyle çalışıyorlar, orada işlerini doğru yapıp yapmadıklarına bakarız demişti.
kimse başörtüsü temizlikçiye yakışır demedi, hele de Dersim'in bir köyünde çok çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kemal Kılıçdaroğlu asla demez. kendi anasına mı hakaret etsin adam?

Medcezir değil mi abla o üyemiz?

Hah iste monroe nun da anlatmaya calistigi bu:))) sizin bu korkulariniz, tek partili donemde butun sag sol vb insanlarin siyaset yaptigi chp nin yeni soylemlerine kulaklarinizi kapamaniza sebep oluyor:)) adam lar 2015 turkiye si ve hassasiyetleri konusunda ki politika degisimlerini tasfiyeleriyle de ispatladilar..ekmeleddin ihsanoglu nu bile aday gosterdiler.daha be yapsinlar.korkmayin artik..

Medcezir değil mi abla o üyemiz?
Evet, dün dilekçe vermeye giderken yoldan çevirdim, 1 saat görüştük, hatrımı çiğnemeyip vazgeçmişti ama bugün devam edildiğini görünce bana mesaj atmış, Müdürüm dün beni ikna ettin ama diye başlayan bir mesaj, kızabilir miyim ona, kızamam tabi ki, herkes üslubuna dikkat etmeli, eleştiriler tamam ama hakaretler ve küfürler yakışmıyor, kadınsınız hepiniz, yani yazarken hiç mi utanılmıyor, ben öyle çıt kırıldım, narin Feminen biri değilimdir, aksine erkek gibi kadın denilenlerdenim ama ben bile böyle küfredemem, hakaret edemem.

Sanal diye kimse güvenmesin, bu bölümden çok davalar çıkacak, herkes hazırlıklı olsun.

işte şu yazınla istediğimiz cevabı vermiş oldunn.. en objektif yorum yapan enlerde seni aday gösterdim bil istedim

Tahmin etmiştim neyse hayırlısı olsun...
Çok haklısın abla...

Bu bölümden çok dava çıkacak herkes hazırlıklı olsun derken yutkunayım bari

Cezalar kalkınca dillerin ayarı kaçtı..
Herkes dikkatli olmaya çalışsın burada dedikçe inadına yapıldı sanki hakaretler tavan yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…