o ne özgüven o : DAyrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
Ne alaka ya ne saçma bir düşünce biz pkk ya mı oy veriyoruz nerden biliyorsun yarısı hdp ye bu akp ye oy verenler koyun tabiri ile aynı sen benim oyumu hdp ye veriyorsun diyemezsinAyrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
Ayrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
Bu yorum herşeyi açıklıyorBenim içinde terörist başının muhatap alınıp onunla görüşmeler yapılması, çözüm süreci adı altında malum partiye tavizler verilmesi vatan hainliğidir. 30.000 kişinin katili muhatap alınırken sesini çıkarmayanlar şuan hiç samimi gelmiyorsunuz.
Hdpnin meclise girmesi falan umurunuzda değil tek derdiniz partinizin iktidar olamaması. Partiniz iktidar olsaydı hiç sesiniz çıkmazdı.
Oyum her zamanki gibi Chp ye...
Provokatörlük yapmayınAyrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
Ne alaka ya ne saçma bir düşünce biz pkk ya mı oy veriyoruz nerden biliyorsun yarısı hdp ye bu akp ye oy verenler koyun tabiri ile aynı sen benim oyumu hdp ye veriyorsun diyemezsin
Senin oy verdiğin kişiler şehite kelle demedi mi
Senin oy verdiğin kişiler davullar zurna ile peşmerge karşılamadı mı
Senin verdiğin kişiler ülkeyi bölmek için anamızı ağlattı
Daha sayayım mı he
Provokatörlük yapmayın
canım oy sonuçlarını kıyaslarsan hdp ye kayan oyların hangi partiden gittiğini görürsün. Bu yıl akp ye oy veren kürt kesiminin çoğu demirtaş sempatisinden dolayı hdp ye verdi çevremde çooookk örneği var ama pişmanlar tekrar vermeyi düşünmüyorlar.Ayrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye
bu ülkenin tek BAŞKOMUTANI vardır o da MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR(.)Mecazi anlamın ne olduğunu biliyor musunuz?
İnan ki, şu cümlenizle kişiliğinizi ortaya koymuş oldunuz aslın da
Sen aç bir Peygamberler tarihini oku bakalım. Resulullah '' ALLAH'IM 2 Ömer den birisiyle İSlamı Muzaffer Eyle. Güçlü Eyle '' Diye Dua etmiş mi etmemiş mi?!
Ben hiç bir zaman (HAŞA) Hz Ömerle Recep Tayip Erdoğanı aynı kefeye koymam koyamam ama Erdoğanın bu yapmış olduğu hareketlerle kimi Örnek aldığını Söylemek istedim sana. Yoksa asla ve Asla böyle bir gaflette bulunmam
Bir ordunun Komutanı Nasıl davranırsa orduda o şekilde davranır ve Erdoğan bu ülkenin BAŞKOMUTANIDIR ve o Sebepten alenen açıktan arada da olsa ibadet yapması kesinlikle ne riyadır nede gösteriştir.
Diğerleri de tek yapsınlar da gösteriş için yapsınlar ama maalesef onların hiç bir zaman bir cemaatte saf tutarken göremedik. Tek bildikleri cenaze namazlarında saf tutmak onu bile doğru düzgün yapamayıp Kıplelerini yanlış tarafa dönüyorlar
Erdogandaki İman Sayesinde bırakın Namaz kılmayı O İmamlık Yapacak kadar İmanlı ve İnaçlı Bir Liderdir
Kim ne derse desin Ümmet Olarak Biz Ona Hayranız
1 kişi için bütün partiyi karalamaktan vazgeçin artık akp seçmeninin hepsi sütten çıkma ak kaşık sanki.Arkadas olmayan biseyimi soylemisim ac bak bakalim
canım oy sonuçlarını kıyaslarsan hdp ye kayan oyların hangi partiden gittiğini görürsün. Bu yıl akp ye oy veren kürt kesiminin çoğu demirtaş sempatisinden dolayı hdp ye verdi çevremde çooookk örneği var ama pişmanlar tekrar vermeyi düşünmüyorlar.
1 kişi için bütün partiyi karalamaktan vazgeçin artık akp seçmeninin hepsi sütten çıkma ak kaşık sanki.
At gözlüklerini çıkarın artık.
Canım kardesim soylediklerinin benim soyledigimle alakasini anlayamadim. ben burda chpliyim ama hdpye vererek akilcilik yapicam diyen kisilere ithafen yazdim.
ahh canımcım herkes sen değilkiii..Chp'liyim,asla ve asla terörist partisine oy vermem..
ahh canımcım herkes sen değilkiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?