Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Çok normalki herkes kendi görüşüne yakın olan partiye oy veriyor , fakat tüm partilerin durumu " tencere dibin kara seninki benden kara " hesabı hatasız kulda partide yok arkadaşlar . İlk kelimemde dediğim gibi kim kendi görüşüne yakınsa ona oy veriyor ..yada hesap kitapla ,taktik işiyle oy kullanıyor .
Hakkımızda hayırlısı ...

Ben ak partiliyim. Chp yi destekleyen kisilere inanilmaz saygi duyuyorum zira bazı insanlar sağı destekler bazıları solu. Fakat chpliyim diyip hdpye oy verenler umarim bu yaptığınız karsiniza cikar. Hic iktidar hesaplari yapamadiniz toplum sizi hic benimseyemedi. Koyun dediniz cahil dediniz, dedinizde dediniz. Size denilecek tek şey var YAZIKLAR OLSUN.

Ayrica şuan ankette chp oyu % 34 ama yariya düsürün çünkü yarısı hdp ye

Ne alaka ya ne saçma bir düşünce biz pkk ya mı oy veriyoruz nerden biliyorsun yarısı hdp ye bu akp ye oy verenler koyun tabiri ile aynı sen benim oyumu hdp ye veriyorsun diyemezsin

Senin oy verdiğin kişiler şehite kelle demedi mi

Senin oy verdiğin kişiler davullar zurna ile peşmerge karşılamadı mı

Senin verdiğin kişiler ülkeyi bölmek için anamızı ağlattı

Daha sayayım mı he

Bu yorum herşeyi açıklıyor

Bana göre akp ve hdp ye oy verip hala konuşanlar vatan haini vatanı satan çalana göz yumup iktidar olamayınca vay efendim chp verdi demek pislik atmaktır

İşine gelince vatan millet diyor düne kadsr hiç bir akp li şehitler ile ilgili birşey paylaşmazken seçim sonrası vatan millet Sakarya diyorlar
O 400 vekil uğruna nr analar ağladı artık görün

Böyle yapacağını açık açık soyleyen arkadaşlariniz var. Ac sayfalari oku
Polemiğe girmicem kimseyle, herkesin aklı var. Inandığınız ideolojinin arkasindan gidin

oyum CHP'ye. seçimlerden beri didik didik inceleyip tüm parti liderlerinin, hiçbir partiye bağlı olmaması,tarafsız olması gerektiği halde eski partisi adına siyasi açıklamalar yapan kişilerin tüm açıklamalarını inceliyorum; öncesinde bu denli detaylı incelemiyordum. Geçen bu süre boyunca en barışçıl, en insancıl ve uzlaşmacı yaklaşan kırmadan incitmeden, ayrım yapmadan hareket eden kişi Kılıçdaroğlu (bana göre).
geçen seçimlerde HDP'ye oy verenleri can-ı gönülden takdir ediyorum. eğer bu parti doğudaki halkı temsil ediyorsa (ki o şartları en iyi HDP'liler bilir batıdaki herhangi bir lider doğunun sorunlarını tam olarak bilemez ve çözüm getiremez) doğudaki halkın sorunlarının meclise iletilmesi elbette şart. birilerinin oyunu bozulduğu an terör olayları baş gösterdi. pkk seçim öncesi de oradaydı ama olaylar tek parti iktidarı olmayınca çıkmaya başladı, her şey açık aslında; görmek isteyene.
işine gelmeyenler eminim bana kızacaklar yorum yazacaklar vs ama elbette dikkate alıp cevap vermeyeceğim. fikrimi beyan ettim ve gidiyorum.
Umarım güzel günler görürüz.

canım oy sonuçlarını kıyaslarsan hdp ye kayan oyların hangi partiden gittiğini görürsün. Bu yıl akp ye oy veren kürt kesiminin çoğu demirtaş sempatisinden dolayı hdp ye verdi çevremde çooookk örneği var ama pişmanlar tekrar vermeyi düşünmüyorlar.

bu ülkenin tek BAŞKOMUTANI vardır o da MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR(.)

Canım kardesim soylediklerinin benim soyledigimle alakasini anlayamadim. ben burda chpliyim ama hdpye vererek akilcilik yapicam diyen kisilere ithafen yazdim.

1 kişi için bütün partiyi karalamaktan vazgeçin artık akp seçmeninin hepsi sütten çıkma ak kaşık sanki.
At gözlüklerini çıkarın artık.

Sende çoğul konuşuyorsun!
Kime neye gore at gozlugunden bahsediyosun. Hep karşı taraf at gözlüklü! belki sendede vardir haberin yoktur.

Canım kardesim soylediklerinin benim soyledigimle alakasini anlayamadim. ben burda chpliyim ama hdpye vererek akilcilik yapicam diyen kisilere ithafen yazdim.

Chp'liyim,asla ve asla terörist partisine oy vermem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…