Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Anlayayim madem çok istedin

Hah şimdi anladım !

Resime bakınca benim bunlardan neyim eksik dedin madem ağaç figürü var meyve veren ağaç taslanir dedin taslanmak istedin :p
cıkksss gene olmadı kontes:KK43:

Oyumu hdp.ye vereceğim dedikten sonra bu resmi paylaşmakta enteresan ... Ne güzel akp ile kardeş partiymişsiniz işte :KK48:
ya duru sen ne kadar komiksin geçen mune bana laf soktu falan diye sevindin burda, munenin bana maillerden yazdıklarını falan okusan kına falan yakarsın herhalde yazık ya neyse eğlen eğlen sen hadi:KK53::KK53:
şimdi sebeplerini falan yazıcam ama 38 sayfa boyunca başka arkadaşlar yazmış anlayan olmamış o yuzden acıklama yapmaya gerek yok kendı kendınıze takılın:KK14:

Oy kullanmiyacam.. Bu ulkede oy verecek parti yok...

Du bide ben yazayım.

13 yıldır belgelenen yolsuzlukların, vatana ihanet, anayasal ve savas suclarının yargılanmasını ve ulkenin bu gunlerinin sebebi kisileri yuce divanda gormek istedigim icln chp(benim mantıgım)

En son 64 yıl once iktidar olan chp nin evlerini basıp basortulerini alacakları, kuran bulunan evleri atese verecekleri korkusuyla ve kurucusunun bası secdeye degen lider(!):confused: olması, bide duble yol yapması sebebiyle akp ( akplilerin mantıgı)

Hdp mantıgını yazmak bana dusmez, hdpye oy veren bir chpli(?) olmadıgım icin.
AMA secimlerde akp den epey bir oy kayması sebebiyle akplilere sorabiliriz bu mantıgı.

NEyse iste, sec birini..

Du bide ben yazayım.

13 yıldır belgelenen yolsuzlukların, vatana ihanet, anayasal ve savas suclarının yargılanmasını ve ulkenin bu gunlerinin sebebi kisileri yuce divanda gormek istedigim icln chp(benim mantıgım)

En son 64 yıl once iktidar olan chp nin evlerini basıp basortulerini alacakları, kuran bulunan evleri atese verecekleri korkusuyla ve kurucusunun bası secdeye degen lider(!):confused: olması, bide duble yol yapması sebebiyle akp ( akplilerin mantıgı)

Hdp mantıgını yazmak bana dusmez, hdpye oy veren bir chpli(?) olmadıgım icin.
AMA secimlerde akp den epey bir oy kayması sebebiyle akplilere sorabiliriz bu mantıgı.

NEyse iste, sec birini..
chp nin mantığından çok çok uzak olsam da şu aşamada en yakın gorduğum taraf... Ama şuanda oy kullanmayı duşunmuyorum..

chp nin mantığından çok çok uzak olsam da şu aşamada en yakın gorduğum taraf... Ama şuanda oy kullanmayı duşunmuyorum..

Ne olursa olsun oy kullanmak lazım aslında. Yoksa yakınma hakkımız da kalkıyor ortadan.

Benim gonlum yıllardır hepardan yana, ama gel gor ki su noktada bos oy olacak.

Bir de chp nin su surecteki tavrını genel inceledigimde cok yanlıs bulmadım.

Mhp de degerlendirilebilir fakat bahceli beceremiyor bu isi.

Rahmetli turkes olsaydı kimsenin boyle at kosturabilecegini sanmıyorum ulke yonetiminde.

paylaştığım içerik için üzgünüm zaten paylaşır paylaşmaz çok çirkin olduğunu düşündüğüm için silmiştim arasında 10 saniye bile yok
gerekirse banımı uzatın ancak içeriği silin ve kırılan arkadaşlara üzgün olduğumu bildirin
insanoğluyuz hepimiz ve galeyana gelebiliyoruz
yakışıksız oldu çok rahatsız oldum hakikaten
rica ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaleminin gücüne güven sorunu mu yaşamaya başladın lamelifAmine?
Oysa gayet iyi ifade ediyordun kendini.
Yakışmadı.
Beni gerçekten sasirtiyor. Bunu surekli yapiyor bi kac gundur. Bi kaç hafta önce yorumlarini görüp ne kibar kadin dediğimi hatirliyorum. Su anki profil çok farklı... Üzüldüm.

Kaleminin gücüne güven sorunu mu yaşamaya başladın lamelifAmine?
Oysa gayet iyi ifade ediyordun kendini.
Yakışmadı.

Beni gerçekten sasirtiyor. Bunu surekli yapiyor bi kac gundur. Bi kaç hafta önce yorumlarini görüp ne kibar kadi dediğimi hatirliyorum. Su anki profil çok farklı... Üzüldüm.

İçerik silmek ya da değiştirmek yasak..Ben az önce kibledim..

He değiştirip silmediyse 5 noktanın anlamını öğrenmek isterim.

Back