- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
biliyorummBen benim zaten,benğim bir çizgim var onu aşmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorummBen benim zaten,benğim bir çizgim var onu aşmam.
Chp'liyim,asla ve asla terörist partisine oy vermem..
biliyorumm
Saygi duyuyorum
şu an bende bir problem görünmüyor .senin netin yavaşlamış beybii..ama sitede yavaşlasa anlarım çok yüklendik bu siteyedeee.yorduk siteyi ayollİnternetmi yavaş yoksa sitemi ağırlaştı yoksa,smileler bile zor açılıyor bende mesajlar bile zor gidiyor.
şu an bende bir problem görünmüyor .senin netin yavaşlamış beybii..ama sitede yavaşlasa anlarım çok yüklendik bu siteyedeee.yorduk siteyi ayoll
yaşlandımı site acaba ..Herhalde biğzden kaynaklı oluyor,mesajı yolluyorsun sayfa bir anda b omboş gözüküyor,sitenin haliş kalmadı artık çok yoruldu çokkkk..
Kahkahaatansmiley yazayım bari
yaşlandımı site acaba ..
AnKet hangi partilisiniz değil hangi partiye vereceksiniz.Canım kardesim soylediklerinin benim soyledigimle alakasini anlayamadim. ben burda chpliyim ama hdpye vererek akilcilik yapicam diyen kisilere ithafen yazdim.
AnKet hangi partilisiniz değil hangi partiye vereceksiniz.
Kendi kendini taslayabilirsin :)gecen secimlerden önce hdp ye oy verirsem ellerim kırılsın yazmıştım seçim topiğine ama seçimlerden sonra hdp nin meclise girmesinin ne kadar önemli oldugunu gördüm seçimlerden önce anketlerde hdp baraj altında cıkarsa oyumu hdp ye verecegim ama koyu chp liyim
buyrun birazda beni taşlayın
sen önce şu resim yüzünden kendını taşla sonra ben kendimi burdaki herkese taşlatırım merak etmeKendi kendini taslayabilirsin :)
Resim yüzünden neden kendimi taslayayim :)sen önce şu resim yüzünden kendını taşla sonra ben kendimi burdaki herkese taşlatırım merak etme
Eki Görüntüle 1629704
hani dedim belki, belki bi umut anlarsın diye düşünmüştüm ama cıkssss olmamış demekkiResim yüzünden neden kendimi taslayayim :)
Beyanatim mi vardı
Anlayayim madem çok istedinhani dedim belki, belki bi umut anlarsın diye düşünmüştüm ama cıkssss olmamış demekki
sen önce şu resim yüzünden kendını taşla sonra ben kendimi burdaki herkese taşlatırım merak etme
Eki Görüntüle 1629704
:))) anlamiyorsun hacı !Oyumu hdp.ye vereceğim dedikten sonra bu resmi paylaşmakta enteresan ... Ne güzel akp ile kardeş partiymişsiniz işte