- 9 Mayıs 2015
- 1.034
- 2.553
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına şu hdpye oy verenler vicdanınız rahat mı bu olanlardan sonra? Yazık günah değil mi askerlerimize polislerimize onların geride bıraktıklarına?
Herşey ap açık ortada hdpnin ne oldugu belli. Onlara verdiğiniz her bir oy askerimize polisimize bir kurşun olarak geri dönüyor.
Bırakın sarayı koltugu bir olalım birlik olalım hdpyi meclise sokup pkkyı kalkındırmayalım.
Şimdi biri çıkıp ordan sen karışma benim oyuma, istediğime veririm sanane der. Doğru banane herkesin görüşü düşüncesi farklı..
Ama bunu da buraya yazmasam benim vicdanım rahat etmez. Akp Chp Mhp kim olursa olsun ama hdp son çareniz bile olmasın rica ediyorumm.
Bu kafayi zaten hic anlamis degilimAynisini akp icinde dusunuyon mu derler adama pisim .... maksat polemik cikarmak olsun ... bosver . Sandikta verilecek cevab !!
Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.
simdi ben basortulu biri olarak chpye oy veremem, elim kalkmaz. okul hayatimda neler yasadigimi ben bilirim. magdur edebiyati yapmiyorum. chpnin cogu milletvekilinin bu konularda hala ne dusundugu asikar. ha yine de ulkenin kurtulusu olarak gorsem dusunebilirdim ama o isigi almiyorum.bence oy kullanmalıyız, kullanmazsak bir şeylerden şikayet etmeye hakkımız olur mu, tamam kişisel olarak bizi tam olarak tatmin etmiyordur partiler ama en azından bi yakın vardır, illaki bi sıralama vardır aklımızda
simdi ben basortulu biri olarak chpye oy veremem, elim kalkmaz. okul hayatimda neler yasadigimi ben bilirim. magdur edebiyati yapmiyorum. chpnin cogu milletvekilinin bu konularda hala ne dusundugu asikar. ha yine de ulkenin kurtulusu olarak gorsem dusunebilirdim ama o isigi almiyorum.
hdpye oy vermem terorizmi destekledikleri asikar.
mhpye oy vermem irkci degilim.
akpye oy vermem saibeler mide bulandiriyor.
bu partilerin hicbiri mecliste beni temsil edemezler.
e kime oy vereyim?
digerleri zaten barajin altindalar.
aslinda yok.bu da senin düşüncen tabii, saygı duyarım, ama şöyle düşün herkes x parti barajın altında zaten dese o parti hiç barajı geçemez, demekki barajın altındakilerden yakın bulduğun var
Canim benim ya senin partin zamaninda pkk baslariyla el ele dolandi gitti anlasma yapti vatan haini kim sen bi biraz dusun istersen...Hdp nin amaci belli. Bunu bile bile hdp ye oy verenlere iyi gozle bakilmasi beklenemez. Benim acimdan oyle en azindan.
Kusura bakmayin ama sizin ustunuze bu kadar gelinmesi olan okadar olaydan laftan sozden sonra hala inatla oy veriyor oldugunuzdur inanin bana bunun sonunda kendinizde uzuleceksiniz ama is isten gecmis olacak tercih sizindir ama insanda biraz mantik varsa bunu idrak eder ama olmuyosa zaten zorlamamak lazim kendi tercihinizdir sadce elinizi vicdanina koyup o sekilde davranmak gerekir inat ugruna degil ...Kendileri kendi partilerini savunurken bsey yok akpli olmayan biri goruslerini beyan edince has akpli die bayaa hakarette ediniliyor.. inadina ak partiye verecek cok arkadaşim var , aslinda kizmiyorum istedniz kadar saldirin akplilere cunku sacmalaniliyor bir sure sonrs ve onlarınn sayesinde akp li olan kişiler cogaliyor
ben hemen oyumu değiştereyim ozaman anketteForumda Chp acik ara her ankette onde olurdu. AKP önde şuan... İlginç.:)
Forumda ne cikiyorsa reelde tam tersi oluyor bu arada... :)
:)ben hemen oyumu değiştereyim ozaman ankette
Kusura bakmayin ama sizin ustunuze bu kadar gelinmesi olan okadar olaydan laftan sozden sonra hala inatla oy veriyor oldugunuzdur inanin bana bunun sonunda kendinizde uzuleceksiniz ama is isten gecmis olacak tercih sizindir ama insanda biraz mantik varsa bunu idrak eder ama olmuyosa zaten zorlamamak lazim kendi tercihinizdir sadce elinizi vicdanina koyup o sekilde davranmak gerekir inat ugruna degil ...
evet buna bende şaşırdım hep açık ara chp olurduu..Forumda Chp acik ara her ankette onde olurdu. AKP önde şuan... İlginç.:)
Forumda ne cikiyorsa reelde tam tersi oluyor bu arada... :)