• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
:) Bu gerçekten böyle mi ? Ak partisi gitsinde sempatik hdp ye razıyım diyenler kimler ?

Tamam bunlarda var, CHP'den oy verenlerde var ama yüzde kaç. HDP %7'lerden %13 lere vardı, CHP'de düşüş yok demek ki bunu yapan kişiler sayıca abartılacak kişiler değil ki CHP çok etkilenmedi. CHP nin total oy oranında %1 bile değil. Yapanların da Allah mustahakını versin ne diyebiliriz ki?

Haa ama X partisinden el aman eden, nefret eden yılana sarılıyorsa siz de burada X partisini de bi ölçün tartın. İyi yönetilsek de millet saçma sapan alternatif aayışına girmese. Ülkenin bu durumundan HDP'ye oy verenler mi sorumlu, AKP mi?

Diğer yandan HDP'nin oy artışı daha ziyade doğu ve güneydoğuda oldu, orada da AKP ciddi anlamda düştü. Buralarda ne CHP ne MHP %2'yi bulamıyordu zaten yıllardır.

Matematik hesabı yapınca HDP'yi meclise sokan CHP'den gelen oylar değil, kürt kökenli AKP seçmenidir. Bu çok ama çok net. Bu kaybı verme sebebi de başarısız çözüm sürecidir. Bence kusuru başka partilere atarken matematik hesabı yapın. Tüm CHPlileri PKK yanlısı gösterme çabası baydı..

isteyen sever,,isteyen arkadaş olur,, isteyen takdir eder, isteyen etmez ,,isteyen nefret edebilirr,, ve farketmezz oyumm akp yeee.. hadi ve yeniden BİSMİLLAH..

Tablo çok açık değilmi? akpnin kürt oy vereni hdye kaydı tabiki, ama yeni seçmenlerden sol görüşte olanların hiç biri chpyi tercih etmemiş bu tabloya göre hepsi hdpye kullanmış, mhp içinde aynısı geçerli yerinde sayıyorsa hiç yeni seçmen kazanamamış demekki.
ayrıca konu neden buraya geldi bilmiyorum ama ne farkeder, neticede dün bağımsız olarak meclisteydiler, bugün parti adı altında.

Tablo çok açık değilmi? akpnin kürt oy vereni hdye kaydı tabiki, ama yeni seçmenlerden sol görüşte olanların hiç biri chpyi tercih etmemiş bu tabloya göre hepsi hdpye kullanmış, mhp içinde aynısı geçerli yerinde sayıyorsa hiç yeni seçmen kazanamamış demekki.
ayrıca konu neden buraya geldi bilmiyorum ama ne farkeder, neticede dün bağımsız olarak meclisteydiler, bugün parti adı altında.
o hdpye kayan seçmen daha gelmez gibime geliyor canımm.. haa gelirse vede kürt seçmenler oylarını atarsa akpye süpriz olur benim içinn..chpden kayanlar ya gene kendilerine vereceklerdir yada hdpye kullanacaklardır gidip mhp ye verecek halleri yokk..

adını strateji koydum :KK43::KK43:

yaşadığım acının tarifi yok yok yüreğimin acısının tarifi yok
acaba diyorum acaba kardeşlerimin kanı benim elime bulaştımı acaba sorumlumuyum acaba yanlış seçimlermi yapıyorum göremiyorum diye
ancak şurayı okudumda adına strateji dedikleri bir hevesat içinde görüyorum
ben eğer körsem göremiyorsam başka parti olmadığı için sadece bu partiye güveniyorsam körüm evet körüm ama ben gerçekten körüm göremediğim için körüm-belki aptalım
ama göz göre göre iktidar düşecek diye hdpye oy veren ........................................................... benim bu noktalı yer için yazacaklarımın haddi hesabı yok dileyen dilediği gibi doldurur .....
herkes elini vicdanına koysun mhpye verin chpye verin onlar iktidar olsun bende vereyim eğer bu akan kanlar sonunda ülkem feraha erecekse.........

ama bu ülkenin vatandaşıyım insanıyım diyorsanız minareye kılıf uydurup-strateji deyip-vatanseverim deyip-şehitlerim için kardeşlerim için timsah gözyaşı dökmeyin yeter !!!!
11224100_795445973905514_5771764329609119522_n.jpg
1499617_1194701520558884_8904425447299987144_n.jpg

Hahahayt. Bak işte demek ki HDP'ye oy verenlerin bir kısmı da cemaat.

Nazlı Ilıcak bir seçim önce RTE yalakası değil miydi, ya da HDP'ye oy verdim diyen diğerleri. Bunlar CHP seçmeni değil, en azından çoğu.

Bunlar 1,5 yıl önce AKP ile aynı yolda yürüyüp, aynı yastığa baş koyanlar değil mi? Bunlar AKP sayesinde tepemize çıkanlar değil mi?

Dün menfii çıkarlar için bir araya geldikleriniz, çıkar çatışmasıyla sizi satıyorsa vicdanınızı yoklayın derim. Siz bu adamlarla aynı ideolojiyi paylaşmış, aynı yolda yürümüşseniz, şeytanla iş birliği yapmışsanız bu bizim suçumuz değil. Koskoca 15 yıl paralel kurulmuşsa ve bunu göremeyecek kadar körseniz bu kimsenin suçu değil.

İşte AKP vakti zamanıyla yaptığı pisliklerin ceremesini çekiyormuş, bu da kanıtı değil mi?

Hahahayt. Bak işte demek ki HDP'ye oy verenlerin bir kısmı da cemaat.

Nazlı Ilıcak bir seçim önce RTE yalakası değil miydi, ya da HDP'ye oy verdim diyen diğerleri. Bunlar CHP seçmeni değil, en azından çoğu.

Bunlar 1,5 yıl önce AKP ile aynı yolda yürüyüp, aynı yastığa baş koyanlar değil mi? Bunlar AKP sayesinde tepemize çıkanlar değil mi?

Dün menfii çıkarlar için bir araya geldikleriniz, çıkar çatışmasıyla sizi satıyorsa vicdanınızı yoklayın derim. Siz bu adamlarla aynı ideolojiyi paylaşmış, aynı yolda yürümüşseniz, şeytanla iş birliği yapmışsanız bu bizim suçumuz değil. Koskoca 15 yıl paralel kurulmuşsa ve bunu göremeyecek kadar körseniz bu kimsenin suçu değil.

İşte AKP vakti zamanıyla yaptığı pisliklerin ceremesini çekiyormuş, bu da kanıtı değil mi?
valla fbde gördüğümde saçma bi benzetme olduğunu düşündüğüm bi yazıyı paylaşıyorum

yıllarca aynı yastığa baş koyup bir günde aşık oldum deyip kocasına yada karısına ihanet eden fahişelerden farkları yok onların!!!
ki koynumuzda yalan-yılan beslemişiz sözü bunlara cuk diye oturur
evlenmeden önce yani 9 yıl önce sohbetlerine katılan ben
onları samimi gören ama kafama takılanların ise hep yanlış anlama olduğunu düşünen ben........
bakın bu paralel örgütün başı baş misyoner
hatta adını dinler arası diyologtan medeniyetler ittifakına çeviren erdoğanda suçludur benim için
ancak tek tesellim şu an rafa kalkmış olmasıdır ( ya yaptığı hatanın gerçeğin farkında olmasından ya da başka sebebten )
işte aslolan f.g nin yaptığı ülkemizi dinimizi hristiyan alemine peşkes çeken amacı bütün insanlığı klisede toplamak olan f.g nin amacının artık tam olarak biliniyor olması
ve oyunları ortaya çıkıncada utanmadan ak partiyi yıkmak adına hdpyi desteklemesi

valla fbde gördüğümde saçma bi benzetme olduğunu düşündüğüm bi yazıyı paylaşıyorum

yıllarca aynı yastığa baş koyup bir günde aşık oldum deyip kocasına yada karısına ihanet eden fahişelerden farkları yok onların!!!
ki koynumuzda yalan-yılan beslemişiz sözü bunlara cuk diye oturur
evlenmeden önce yani 9 yıl önce sohbetlerine katılan ben
onları samimi gören ama kafama takılanların ise hep yanlış anlama olduğunu düşünen ben........
bakın bu paralel örgütün başı baş misyoner
hatta adını dinler arası diyologtan medeniyetler ittifakına çeviren erdoğanda suçludur benim için
ancak tek tesellim şu an rafa kalkmış olmasıdır ( ya yaptığı hatanın gerçeğin farkında olmasından ya da başka sebebten )
işte aslolan f.g nin yaptığı ülkemizi dinimizi hristiyan alemine peşkes çeken amacı bütün insanlığı klisede toplamak olan f.g nin amacının artık tam olarak biliniyor olması
ve oyunları ortaya çıkıncada utanmadan ak partiyi yıkmak adına hdpyi desteklemesi

15 yıl ülkede paralel devlet kuran ve ülkenin anasını ağlatan bir yapıyı fark edemedik, nasıl örgütlendiler haberimiz olmadı diyen bir hükümeti ve cemaat arasındaki ilişkiyi, karı koca ilişkisine benzetmek, olayı bu denli küçümsemek ve saptırmak :KK57: :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Ciddi misiniz?

Yapmayın gözünü seveyim, yapmayın, bakın 10 yıldır daha F.G ve RTE kanka iken, AKPliler F.G'ye ağa paşa muamelese yaparken diğer görüştekiler bu adam İsrail ajanı, bu adam neden ABD'de neden Suudi Arabistan vs de değil, neden bu ülkeden kaçtı, suçsuzsa neden ülkeye dönmüyor, neden kendini aklayamıyor, onlarca videosunda TR'yi parçalamaya yönelik sinyaller veriyor neden neden neden demedik mi?

2008'de bu soruyu başka bir platrofmda sunduğumuz da AKPliler tarafından siz böyle bir müslümana iftira atan gavursunuz dediler. Evet dediler, biz bu adam masum değil, bu adamın gerçek adı Fethullah değil, asıl amacı ülkeyi bölmek derken biz uyandık da AKP uyanmadı mı? Biz gördük de AKP görmedi mi?

Siz kimi kandırıyorsunuz? Kendinizi sadece kendinizi.

Haa sizin anlayacağınız bir dille anlatayım, evli çiftler var, herkes kadını uyarıyor bak kocan kötü yolda, kumar oynuyor, seni aldatıyor, aç gözünü diyorsun. Kadın ısrarla hayır ben onu seviyorum o ahlaklı diyorsa napsın eş dost. Napsın bu kadına? Bu kadın şimdi masum mu oluyor?

Ya da bu kadın herşeyin farkında ve kocasından çıkarı var, bile bile göz yumuyor herşeye, işi bitince de basacak tekmeyi.

Bence ikincisi, haa birincisi de fena çünkü ortada gözü kör ve kandırılmaya müsait bir kadın var. Kendine hayrı yok, bana mı olacak???

15 yıl ülkede paralel devlet kuran ve ülkenin anasını ağlatan bir yapıyı fark edemedik, nasıl örgütlendiler haberimiz olmadı diyen bir hükümeti ve cemaat arasındaki ilişkiyi, karı koca ilişkisine benzetmek, olayı bu denli küçümsemek ve saptırmak :KK57: :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Ciddi misiniz?

Yapmayın gözünü seveyim, yapmayın, bakın 10 yıldır daha F.G ve RTE kanka iken, AKPliler F.G'ye ağa paşa muamelese yaparken diğer görüştekiler bu adam İsrail ajanı, bu adam neden ABD'de neden Suudi Arabistan vs de değil, neden bu ülkeden kaçtı, suçsuzsa neden ülkeye dönmüyor, neden kendini aklayamıyor, onlarca videosunda TR'yi parçalamaya yönelik sinyaller veriyor neden neden neden demedik mi?

2008'de bu soruyu başka bir platrofmda sunduğumuz da AKPliler tarafından siz böyle bir müslümana iftira atan gavursunuz dediler. Evet dediler, biz bu adam masum değil, bu adamın gerçek adı Fethullah değil, asıl amacı ülkeyi bölmek derken biz uyandık da AKP uyanmadı mı? Biz gördük de AKP görmedi mi?

Siz kimi kandırıyorsunuz? Kendinizi sadece kendinizi.

Haa sizin anlayacağınız bir dille anlatayım, evli çiftler var, herkes kadını uyarıyor bak kocan kötü yolda, kumar oynuyor, seni aldatıyor, aç gözünü diyorsun. Kadın ısrarla hayır ben onu seviyorum o ahlaklı diyorsa napsın eş dost. Napsın bu kadına? Bu kadın şimdi masum mu oluyor?

Ya da bu kadın herşeyin farkında ve kocasından çıkarı var, bile bile göz yumuyor herşeye, işi bitince de basacak tekmeyi.

Bence ikincisi, haa birincisi de fena çünkü ortada gözü kör ve kandırılmaya müsait bir kadın var. Kendine hayrı yok, bana mı olacak???

işte banada saçma gelen bi söylemdi zaten ancak şu an başka hiç birşeyi oturtamadım
zaten bizim ülkemizde cumhuriyettende önce ve sonra
ne zaman karşımıza çıkıp yiğitce düşman olduğunu söyleyen oldu
hep haince kalleşce arkamızdan vurulan bi millet olmadık mı
sadece en son tespitlere göre 40000 misyoner var bu ülkede
ve birçoğu din adamı kisvesine bürünmüş durumda
diyorsunuzki akparti gördü biliyordu
bu demek şumu demek
hala koyun koyunalarmı diyosunuz o zaman

Tamam bunlarda var, CHP'den oy verenlerde var ama yüzde kaç. HDP %7'lerden %13 lere vardı, CHP'de düşüş yok demek ki bunu yapan kişiler sayıca abartılacak kişiler değil ki CHP çok etkilenmedi. CHP nin total oy oranında %1 bile değil. Yapanların da Allah mustahakını versin ne diyebiliriz ki?

Haa ama X partisinden el aman eden, nefret eden yılana sarılıyorsa siz de burada X partisini de bi ölçün tartın. İyi yönetilsek de millet saçma sapan alternatif aayışına girmese. Ülkenin bu durumundan HDP'ye oy verenler mi sorumlu, AKP mi?

Diğer yandan HDP'nin oy artışı daha ziyade doğu ve güneydoğuda oldu, orada da AKP ciddi anlamda düştü. Buralarda ne CHP ne MHP %2'yi bulamıyordu zaten yıllardır.

Matematik hesabı yapınca HDP'yi meclise sokan CHP'den gelen oylar değil, kürt kökenli AKP seçmenidir. Bu çok ama çok net. Bu kaybı verme sebebi de başarısız çözüm sürecidir. Bence kusuru başka partilere atarken matematik hesabı yapın. Tüm CHPlileri PKK yanlısı gösterme çabası baydı..

Kürt kökenli bir akp linin oy vermesi ile vatan millet sakarya diyen chp lilerin oy vermesi. , verdiği oyu savunması aynı şey mi ?
Vicdanın matematiği yok.
Bir oyun oynandı. Medya da bile , sempatik nidaları atıldı. Nasıl istedilerse öyle gösterildi.
10 chp li bile " Ak parti tek başına iktidar olacağına ,hdp ye gitsin oylar. " demişse artık susulup konuşulmasın.

işte banada saçma gelen bi söylemdi zaten ancak şu an başka hiç birşeyi oturtamadım
zaten bizim ülkemizde cumhuriyettende önce ve sonra
ne zaman karşımıza çıkıp yiğitce düşman olduğunu söyleyen oldu
hep haince kalleşce arkamızdan vurulan bi millet olmadık mı
sadece en son tespitlere göre 40000 misyoner var bu ülkede
ve birçoğu din adamı kisvesine bürünmüş durumda
diyorsunuzki akparti gördü biliyordu
bu demek şumu demek
hala koyun koyunalarmı diyosunuz o zaman

Hayır değiller, çıkarlar çatıştı diyorum ve dostluk bitti...

RTE Gülen'den alacağını aldı, F.G fazlasını istedi o noktada da çıkarları çatıştı ve oyunlar dönmeye başladı.

Ben kimsenin böyle bir düşmanı fark edemeyeceğine asla ve asla inanmıyorum. Yani bu kadar alenen olan ve herkesin seslendirdiği bir durumdu bu.

Mesela Ergenekon'un düzmece olduğunu bas bas bağıranlara karşılık, kimse alenen silah gömmez, yapmayın bu askerler senelerce emek vermiş vatana, nasıl teröre destek olur, oyun dönüyor denirken RTE hepsini zevkle içeri tıkıp bela okumadı mı? Sonra ölen öldü, yıllarca bu adamların haysiyeti kırıldı, terörist damgası yediler, aileler ok oldu, intehar ettiler, çocuklar babasız kaldı, kadınlar eşsiz, 7 yıl sonra bu kumpasmış, deliller sahteymiş yapoan da cemaat denildi. Askerleri içeri alan polisler kahraman olup rütbeleri yükseltilirken, şimdi onlar içeri tıkıldı :D :D Yani ne diyebilirim ki, bunları fark etmedik demek, çocuk kandırmaktan daha saçma. Eee be adam biz bunu 8 yıl önce gördük sana yeni mi dank etti. Azıcık düşünen de anlar bunu. Nedense de kumpaslar Cemaatle ters düşünce ortaya çıktı.

Hükümet her işini F.G'ye gördürdü, sonra tüm pisliği ona attı. 2010 KPSS skandalı dahil :D :D Artık arkada neler dönü neler kimbilir. Bunlar kukla da oynatan kim bilmiyorum. RTE'ye karşı cemaatin ipi çekildi, tersi de olabilirdi.

Ufffs işte bunlara alenen olurken hala AKP'nin suçu yok denilmesini hazmedemiyorum. Bu kadar kolay rüzgarı kendi taraflarına döndürmeleri inanılır gibi değil. Başka ülkede olsa hapse tıkılırdı, TR'de baş tacı ediliyor.

isteyen sever,,isteyen arkadaş olur,, isteyen takdir eder, isteyen etmez ,,isteyen nefret edebilirr,, ve farketmezz oyumm akp yeee.. hadi ve yeniden BİSMİLLAH..

Sevmiyorum.
Takdir etmiyorum.
Arkadaş olamam.
Nefret ediyorum.

Bu kadarda bağlı olmayın bu adama.
Neyini sevip beğeniyorsunuz..

Kürt kökenli bir akp linin oy vermesi ile vatan millet sakarya diyen chp lilerin oy vermesi. , verdiği oyu savunması aynı şey mi ?
Vicdanın matematiği yok.
Bir oyun oynandı. Medya da bile , sempatik nidaları atıldı. Nasıl istedilerse öyle gösterildi.
10 chp li bile " Ak parti tek başına iktidar olacağına ,hdp ye gitsin oylar. " demişse artık susulup konuşulmasın.

CHP mi vatan millet Sakarya diyor sadece, AKP'liler demiyor mu?

CHP mi sadece vatansever, AKPliler değil mi de CHP liler HDP'ye oy verince sorgulama gereği duyacak, AKP'liler oy verince ee zaten AKP'liler vatan millet Sakarya demiyor ki mi diyeceğiz, ve AKPlileri mazur görüp CHPlileri linç edeceğiz, cidden anlamadım :KK57:

CHP seçmeninde hiç kürt yok mu? Ya da insanlar önce bir partiyi tutarken sonradan parti değiştiremez mi? Bu sadece AKP'ye özel mi dedik? Ya da CHP'ye oy veren herkes vatansever, mükemmel mi dedik?

100 bin CHPli bile HDP'ye oy verse bunda partiyi suçlayamazsınız. Bu particilik değil herkesin vicdanıdır, sizin de belirttiğiniz gibi.

Vakti zamanında AKPli olup, kürt olmayıp, HDP'ye hiç mi oy gitmedi, gitmedi derseniz nereden aldın bilgiyi diye sorarlar adama...

Sevmiyorum.
Takdir etmiyorum.
Arkadaş olamam.
Nefret ediyorum.

Bu kadarda bağlı olmayın bu adama.
Neyini sevip beğeniyorsunuz..
yok hayatım o kelimeleri tayyip için yazmadım kendim için yazdımm.. kendisiyle bir alakam yoktur ama dün atvyi izledim baştan sona doğru ve sabah işe geldim açtım sitemi adamın laflarını cımbızlamışlarr... ben böylee:KK57::KK57::KK57:yok dedim artıkk keleşim sevmeye bilirsin,,nefretde edebilirsin,, haz almayabilirsin ama her kelimeside cımbızlanarak aktarılmazkii.. bu kk da ben bunu gördümm ve inan şaşkınlardayımm.. ve ben her zaman söylüyorum ben daha önce saadet partili biri olarak 13 senedir erdoğana veriyorum oyumu ve yanlışlarını bildiğim noktalar varkenn.. veee yarın öbürgün daha iyisi çıkar ben nasıl yıllarca saadet partiye vermişken oyumu akp ye verdim yarın çıkar biri ve inanırım hop oyum onaa.. ben hiç bir zaman körü körüne bağlı olmadım siyasilereee..

yok hayatım o kelimeleri tayyip için yazmadım kendim için yazdımm.. kendisiyle bir alakam yoktur ama dün atvyi izledim baştan sona doğru ve sabah işe geldim açtım sitemi adamın laflarını cımbızlamışlarr... ben böylee:KK57::KK57::KK57:yok dedim artıkk keleşim sevmeye bilirsin,,nefretde edebilirsin,, haz almayabilirsin ama her kelimeside cımbızlanarak aktarılmazkii.. bu kk da ben bunu gördümm ve inan şaşkınlardayımm.. ve ben her zaman söylüyorum ben daha önce saadet partili biri olarak 13 senedir erdoğana veriyorum oyumu ve yanlışlarını bildiğim noktalar varkenn.. veee yarın öbürgün daha iyisi çıkar ben nasıl yıllarca saadet partiye vermişken oyumu akp ye verdim yarın çıkar biri ve inanırım hop oyum onaa.. ben hiç bir zaman körü körüne bağlı olmadım siyasilereee..

Madem yanlışlarını biliyorsun,bu ülkeye verdiği zararı görürken neden oyunu veriyorsun onu cidden merak ediyorum..

bendende sana bir soru oyumu ne olursa olsun kullanmamımı istersin yoksa boşa atmamımı keleşimm.. vee inan senin fikirlerin çok değerlidir benim içinn..

Tuttuğum parti ülkeme zarar veriyorsa,halkta bu kadar nefret ediyorsa,başka partiye oy veririm..
Yada seçim sandığına gitmem oy vermem..

CHP mi vatan millet Sakarya diyor sadece, AKP'liler demiyor mu?

CHP mi sadece vatansever, AKPliler değil mi de CHP liler HDP'ye oy verince sorgulama gereği duyacak, AKP'liler oy verince ee zaten AKP'liler vatan millet Sakarya demiyor ki mi diyeceğiz, ve AKPlileri mazur görüp CHPlileri linç edeceğiz, cidden anlamadım :KK57:

CHP seçmeninde hiç kürt yok mu? Ya da insanlar önce bir partiyi tutarken sonradan parti değiştiremez mi? Bu sadece AKP'ye özel mi dedik? Ya da CHP'ye oy veren herkes vatansever, mükemmel mi dedik?

100 bin CHPli bile HDP'ye oy verse bunda partiyi suçlayamazsınız. Bu particilik değil herkesin vicdanıdır, sizin de belirttiğiniz gibi.

Vakti zamanında AKPli olup, kürt olmayıp, HDP'ye hiç mi oy gitmedi, gitmedi derseniz nereden aldın bilgiyi diye sorarlar adama...

Bir cümleyi karıştırarak üç dört defa yazıyorsunuz. Dolayısıyla hem uzun oluyor hem karışık.

Yine söylüyorum , inandığı için vermek var birde , sadece hasetlikten, kinden, nefret ettiği parti kazanacağına, katil partiler kazansın mantığıyla oy vermek var..
ve bu kişiler devamlı ve devamlı gosteriş için ( bu oylardan sonra sadece yaygara içinolduğunu düşünüyorum ) , vatan bölünmez, yok akp nasıl olurda görüşür v.s diye konuşmuşsa zamanında gülerim.

Şuan canlar , evler yanıyor. Ne konuşsak boş.

Tuttuğum parti ülkeme zarar veriyorsa,halkta bu kadar nefret ediyorsa,başka partiye oy veririm..
Yada seçim sandığına gitmem oy vermem..

Halkın büyük çoğunluğu nefret etmiyor , oylardan anladığımıza göre..
Mevcut parlemanto içerisinde akp den daha fazla bu oyu hak eden kimse yok diye düşünüyorum. Olsaydı geçmişte belli olurlardı . Olsaydı en azından şimdi belli olurlardı.
Bukalemun gibiler. Meclisten beslenelim kıyıdan köşeden de muhalefet oluruz , bu bize yeter. Taşın altına elini sokmaya gerek yok diyenlere mi oy verelim ?

Ayrıca gerçekten bu forumdaki akp nefreti ve bu nefretin üzerine hdp yedir oyum diyen kişiler beni yüzde yüz inanarak akp ye oy vermeye karar vermene vesile oldu.

Kazen Kazen

Yorumsuz anket acilamiyor mu? Yorumsuz olup tum bolumlerde sabit konu olarak??
Secim ertelenebilir laflari dolaniyor ortalikta ne kadar dogru bilmiyorum da bu baslik cigrindan cikmadan bisey yapilsa?

Back